Hur man utformar blå prickklänning

Den prickade klänningen kan enkelt ge dig en vintage-känsla och det är roligt och trevligt att ha en sådan vintage-outfit då och då. De flesta prickiga klänningar kommer i form av svarta och vita prickiga klänningar som är svåra att ta av för några av er som passar perfekt med den alltför intensiva vintage-känslan. Å andra sidan är den blå prickiga klänningen mycket lättare att ta av sig och det är vad jag ska prata om idag. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för blå prickar. Låt oss titta på dem nu.

Blå och vit Polka Dot Cap ärm passform och flare Midi Chiffong klänning


källa

För att starta den här listan över vintage och vackra outfitidéer, visar jag dig först en luftig och enkel outfit som du enkelt kan ta av. Använd en blå och vit midja-passform och flare-klänning för att utforma denna outfit. Koppla ihop det med ett par svarta läderlägenheter för att se snyggt och rent ut.

Mörkblå och vit prickig midiklänning med passform och flare

mörkblå och vit prickig passform och flare midiklänning
källa

För att se lite mörkare och mindre vintage ut, är detta en marinblå och vit prickig midi-flare-klänning som du kanske vill prova. För skorna, använd bara ett par ljusrosa läderhöga klackar med rundade tår för en feminin touch. Du kan också lägga till en ljusrosa läderkoppling i kläderna för att se ännu bättre ut.

Blå prickiga klänning med gul kort stickad tröja

blå prickad klänning med gul kort stickad tröja
källa

Kombinationen av blått och gult är en mycket bra idé att se glad och vacker ut. Till exempel kan du bära en midi-fit och flare blå prickiga klänning med en kort och smal passande citrongul kofta tröja. Koppla ihop dem med ett par silvermetalliska öppen tåband för att få en glänsande och elegant touch för att komplettera outfit.

Mörk marinblå midikappa med en blå prickig klänning

mörkblå midikappa med blå prickiga klänning
källa

För de av er som vill göra årgången mer subtil, här är en outfit du kanske vill prova. För att uppnå det här utseendet kan du bära en marinblå och vit passform och blossa en midi-prickig klänning och sätta en mörkblå longline ullrock över den för att skapa några fina lager. Använd svarta strumpor och korta svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Mörkblå och vit prickig midiklänning med ljusrosa kofta

mörkblå och vit prickig midiklänning med ljusrosa kofta
källa

Här är en super vintage look som kan få dig att se uppfriskande och vacker ut. För att uppnå det här utseendet kan du bära en marinblå och vit bodycon midikolka-klänning med en ljusrosa kort stickad tröja. Kombinera dem med ett par spetsiga klackar av röd mocka för en iögonfallande touch.

Mörkblå och vit knälång klänning med halva ärmar och flare

Mörkblå och vit passform och utsvängd knälång klänning med halva ärmar
källa

Detta är en outfit som får dig att se underskattad men ändå vacker på en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en marinblå och vit prickig passform och flare halvärmad klänning. Kombinera den med en ljusrosa läderkoppling. Använd ett par silvermetalliska spetsiga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Långärmad, knälång, blå prickig klänning med chiffongbälte

Långärmad, knälång, blå prickig klänning med chiffongbälte och bälte
källa

För att se helt vintage ut, kombinerar vi en prickig klänning med ett par skor med leopardtryck. I detalj, ha på dig en knälång halvtransparent klänning med en blå prickig chiffongbälte med långa ärmar som fokus för outfit. Kombinera klänningen med ett par högklackade leopardmönster för en extra vintage och feminin touch.

Ljusblå ärmlös prickig minisvängklänning med häl på öppen tå

Ljusblå ärmlös prickig minisvängklänning med klackar med öppna tå
källa

Här är en mycket uppfriskande outfit som du kan bära på en cocktailparty för att se vacker och annorlunda ut. En ljusblå och vit prickig ärmlös mini-svängklänning för att sammanföra denna outfit. Koppla ihop den med en svart läderhandväska. Använd ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Mörkblå prickig maxiklänning i passform och flare med silverklackar

Mörkblå maxiklänning med prickig passform och en utsvängd maxiklänning med silverklackar
källa

Detta är en mycket fin och minimalistisk outfit som är fylld med en intensiv vintage känsla. För att forma utseendet kan du bära en mörkblå prickig passform och en lång lång klänning. Koppla ihop den med en vit läderkoppling för att se mer elegant ut. För skorna, ha ett par silverklackar med öppna tå för att slutföra kläderna.

Tvådelad miniklänning med volanger på fållen i marinblå

tvådelad miniklänning med volangfåll i marinblå
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form, här är en outfit som gör att du kan visa upp din lilla midja på ett naturligt och subtilt sätt. Klänningen här är en mörkblå tvådelad klänning med en ruffad mini-volangfåll som kräver att du visar lite hud i midjan. Koppla ihop det med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Blå och vit mini baksmällsklänning med prickigt bälte och marinblå ballerinor

blå och vit mini baksmälla klänning med prickigt bälte och mörkblå ballerinor
källa

För att skapa detta enkla och vintage-utseende kan du helt enkelt ha på dig den här blå och vita prickiga miniskridsklänningen med bälte. Bär den med ett par marinblå ballerina-lägenheter för ett rent utseende.

Ärmlös midiklänning med polka-prickar och flare

ärmlös passform och utsvängd midiklänning med prickar
källa

Här är en minimal outfit som kan få dig att se extra speciell ut på ett husfest. Bär bara en marinblå och vit stor prickig passform och flare midiklänning. Koppla ihop den med ljusrosa läderhöga klackar med rundade tår för att komplettera ditt vintageutseende.

Ärmlös miniklänning med blå prickbälte och röda klackar

ärmlös miniklänning med blå prickbälte och röda klackar
källa

För att se mer unik ut, överväga att bära den här mörkblå ärmlösa mini-skjortklänningen med prickar. Koppla ihop det med ett par röda mockaskor för att se ännu mer iögonfallande ut.

Här är de blå prickiga klädesdräktidéerna som kan hjälpa dig att se vacker, vintage och speciell ut. Testa det och se hur du ser ut med en vintage outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*