Hur man utformar blå bälte

Ibland är det tillbehören som förvandlar dina snygga kläder till snygga. Valet av bälte spelar ofta en nyckelroll. När det gäller bälten kommer den bruna och den svarta vanligtvis att tänka först. Men idag ska jag prata om något speciellt, det är det blå bältet. Medan färgen blå ser naturlig ut för jeans ser den inte naturlig ut för ett bälte. Det är faktiskt den coola och intensiva kontrasten som gör ett blått bälte unikt och lekfullt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt coola blåbälte-idéer för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit knäppt skjorta med smala jeans och babyblått bälte


källa

För att börja med den här listan över outfitidéer, ska jag visa dig en trevlig och glad arbetsdräkt. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit nedskjortad skjorta och gråblå skinny jeans. Använd rosa läderklackar så att skorna ser glänsande och feminina ut. Lägg nu till ett babyblått bälte i mixen för att se mycket lyckligare och mer attraktiv ut.

Svart maxi-långärmad omlottklänning med kungsblått, brett bälte

svart maxi långärmad omlottklänning med kungsblått, brett bälte
källa

Ett blått bälte kan också användas för att kombinera med en mörk klänning, särskilt en wrap-klänning. I det här fallet är klänningen här en svart långärmad maxiklänning. Koppla ihop det med ett kungsblått bälte för att se mycket mer iögonfallande och unikt ut. Använd svarta balettlägenheter för skorna för en elegant touch.

Citrongul långärmad T-shirt med blått smalt bälte

Citrongul långärmad T-shirt med blått smalt bälte
källa

På tal om att se lyckligare ut, inte bara kan ett blått bälte göra det, en gul topp kan ha samma effekt. Låt oss nu sätta ihop båda elementen. Du kan till exempel ha på dig en långärmad gul t-shirt med ett blått smalt bälte. Använd en lila pennkjol och en matchande handväska i läder. Använd lila klackar för skorna som passar perfekt till resten av kläderna.

Grön tryckt knälång veckad klänning med ett blå sidenbälte

Grön tryckt knälång veckad klänning med blå sidenbälte
källa

Bär en kofta över din klänning för att se uppfriskande och lättillgänglig ut. Till exempel kan du bära en grönt tryckt knälång veckad klänning som kommer med ett blå sidenbälte. Bär en blå kofta över klänningen. Bär blå ballerinaskor för att skorna ska avsluta utseendet.

Blå långärmad prickig miniklänning med matchande bälte

blå långärmad prickig miniklänning med matchande bälte
källa

Ibland är det kul att klä sig lätt lekfullt för jobbet för att ge dig själv extra energi. För att göra detta medan du fortfarande följer klädkoden, här är en affärsavslappnad outfit att bära. För att forma detta utseende, bär en blå långärmad prickig miniklänning med ett blått bälte. Använd svarta klackar för att komplettera utseendet.

Bär med en vit västtopp och ljusrosa mini veckad kjol

vit västtopp och ljusrosa mini veckad kjol
källa

Här är en väldigt ladylike och attraktiv outfit som bäst bärs på semester. Bär en vit västtopp med en ljusrosa mini-veckad kjol för det här utseendet. Om du vill klä upp denna outfit ännu mer, ha på dig ett blått smalt bälte. Använd blå klackar med öppen tå och en blå floppy-hatt för att komplettera klädseln på ett konstnärligt sätt.

Ljusblå och vit randig maxiknappklänning med matchande bälte

ljusblå och vit randig maxiknappklänning med matchande bälte
källa

Här är ett annat mycket uppfriskande utseende som du kanske vill ha på dig på semestern. Använd en ljusblå och vit vertikalt randig maxiklänning med knappar upp för detta utseende. Kombinera det med ett ljusblått bälte, stråhatt och svarta sandaler med klackar för att komplettera det fantastiska utseendet.

Mörkblå bälte med keps och ärmlös knapp med uppsvängd midiklänning

Mörkblå midiklänning med kepsärmar
källa

Här är en mycket djup och balanserad outfit som verkligen kan uttrycka din lugn och visdom. I detalj är klänningen här en mörkblå utsvängd midiklänning med kepsärmar och ett matchande blått bälte. Använd svarta spetsiga klackar för skorna för att hålla kläderna relativt mörka och påfallande.

Orange skaterärm mini-skaterklänning med blått smalt läderbälte

orange minikattklänning med kepsar och blått smalt läderbälte
källa

Färgkombinationen orange och blå har alltid varit en iögonfallande och glad kombination. För att ge den känslan till din outfit kan du bära en miniklänning med orange mössa och para ihop den med ett blått smalt bälte. För skorna, använd ett par blå mockaskor med öppen tå för att komplettera detta enkla och vackra utseende.

Orange t-shirt med vit blommig kjol och blått bälte

orange t-shirt med vit blommig kjol och blått bälte
källa

Låt oss använda den orange och blå färgkombinationen igen, men den här gången försök att lägga till fler färger i kläderna. För att uppnå detta kan du bära en orange t-shirt med en vit blommigtryckt midikjol. Koppla ihop dem med ett blått bälte och burgundy plattformssandaler för att se unika och attraktiva ut.

Vit skiftklänning med linnebälte och gul kofta

vit skjortklänning med linnebälte och gul kofta
källa

Valet av tyg kan göra stor skillnad för en outfit. Till exempel känns den här knälånga vita spetsklänningen i linne väldigt luftig. För styling kan du bära ett blått bälte och en gul kofta. Bär ljusrosa lägenheter för ett avslappnat men ändå elegant utseende.

Ljusgul, utsvängd miniklänning med ett blått bälte


källa

För att se vackert och unikt ut för din nästa cocktailparty utan att visa mycket hud, prova ett vintage och vackert utseende. Du kan också bära en ljusgul miniklänning och kombinera den med ett blå bandbälte. Bär vita öppna klackar för skorna för ett mer uppfriskande utseende och för att hålla vintage-temat konsekvent.

Vit ärmlös t-shirt med tryck med blått bälte och jeans

vit t-shirt med ärmlöst tryck, blått bälte och jeans
källa

Här är ett mycket snyggt och luftigt blått och vitt utseende. För att slutföra denna outfit, bär en vit och blå ärmlös t-shirt med rund hals. Koppla ihop den med blå jeans med raka ben och ett smalt blått läderbälte. Använd en svart axelväska i läder och ett par svarta spetsiga klackar för att se snygg och professionell ut.

Orange tryckt veckad klänning med krage och bälte

orange tryckt veckad klänning med krage och bälte
källa

För att se vacker och glad ut bör du försöka använda kombinationen av blå, rosa och orange färger. Du kan också bära en knälång klänning med orange veck och kombinera den med ett brett blått bälte. Använd neonrosa klackar med fotledsremmar för att skorna ska komplettera kläderna på ett slående sätt.

Vit midi-utsvängd klänning med mörkblått läderbälte

vit midi-utsvängd klänning med mörkblått läderbälte
källa

För att få en minimalistisk outfit perfekt för en fotografering utomhus kan du bära en vit midi-flare-klänning och para ihop den med ett blått läderbälte. Bär sandaler med nakna klackar för skorna så att du ser ännu mer uppfriskande ut.

Här är Blue Belt-outfitidéerna som ser vackra, snygga och unika ut. Det är ganska fantastiskt att ett litet föremål som det blå bältet kan krydda en outfit så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*