Hur man utformar Batwing Dress

Hur man utformar Batwing Dress

När det gäller batklänningen tror många att det är något som har en över ärm design. För det mesta är detta inte sant. De flesta fladderklänningarna ser väldigt naturliga och eleganta ut och fladdermössen ser väldigt subtil ut men gör klädseln mycket luftigare och unik. För att visa dig några av de bästa sätten att utforma, har jag sammanställt några mycket trevliga idéer för fladdermössdräkt åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart en axel batwing bodycon miniklänning


källa

För att starta listan ska jag visa upp en super chic och lågmäld sexig outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt bära en svart axelbandslös klänning. Klänningen har en subtil batdesign som du kanske inte ens märker, men det ger klänningen en feminin touch. Koppla ihop klänningen med grå mocka lårhöga stövlar.

Grå bältad Batwing Flare Mini-klänning

grå batwing flare miniklänning med bälte
källa

Här är en mycket intressant klänning som har en unik och luftig design. Det är en grå fladdermusklänning med ett vitt bälte som leder den samlade midjan. Kombinera klänningen med vita klackar med öppna tå och ankelband för att skapa en vacker och lite konstnärlig outfit som är lätt att sticka ut från mängden vid en formell cocktailparty.

Batwing en-axel t-shirt klänning

Batwing en axel t-shirt klänning
källa

Mycket ofta kan du se en batklänning i form av en halvärmad klänning. Denna svarta fladdermus-t-shirtklänning är ett bra exempel på hur den ser luftig och återhållsam sexig ut. För att bygga en snygg outfit runt den här klänningen kan du bära vita sneakers och ett långt halsband för att komplettera outfit. Alternativt skulle nakna sandaler också vara ett bra val för skorna.

Svart bat-miniklänning med V-ringning

svart bat mini-klänning med V-ringning
källa

Detta är en väldigt mångsidig och enkel klänning som du enkelt kan bära till barnvagnar och cocktailparty. Det är en svart bodycon miniklänning med V-ringning. För att se minimal och elegant ut med den här klänningen kan du para ihop den med silverklackar med en öppen tårem.

Ljusrosa midiklänning

ljusrosa midiklänning
källa

En wrap-klänning är för närvarande underskattad. Tänk dig att du bär den här ljusrosa midiklänning till cocktailpartiet. Du skulle se riktigt bra ut och viktigast av allt ser mycket unik ut bland alla andra som bär typiska cocktailklänningar. I likhet med föregående outfit ser den här klänningen bäst ut i kombination med silverklackar med öppna tår.

Chockerande rosa Mock Neck Batwing tröja klänning

chockerande rosa batwing tröja klänning med en hånad halsringning
källa

Som du kan se från föregående outfit ser en blekrosa klänning ganska feminin ut. Men om du vill ta den feminina känslan till nästa nivå och vara mer iögonfallande samtidigt kan du bära en chockerande rosa stand-up krage tröja klänning som kommer med en avslappnad batwing design. Kombinera klädseln med ljusrosa klackar med öppen tå för att göra en fantastisk helrosa klädsel.

Svart skiftklänning med halvtransparent spets

svart slida klänning spets halvtransparent
källa

För att se feminin ut är det inte ditt enda val att välja en rosa klänning som den just nämnda. Faktum är att en svart spetsklänning ofta skulle ge en mycket djupare feminin känsla. Som ett exempel kan du se en svart skiftklänning med ett halvtransparent spetsöverdrag. Det är inte bara spetsdetaljerna som gör den här klänningen så ladylike, utan även halsringningen ger en elegant och luftig touch som gör att den här klänningen ser drömmande ut. Kombinera klänningen med ett par öppna klackar med svarta ankelband för ett slående utseende.

Vit och blå maxiklänning med stamtryck

vit och blå maxiklänning med stamtryck
källa

Detta är en väldigt unik och luftig maxiklänning som är perfekt för strandfotograferingar. Klänningen är en vit, löst sittande maxiklänning med ett blått stamtryck. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta sandaler och resultatet är enkelt men elegant.

Svart t-shirtklänning

svart bat t-shirt klänning
källa

En t-shirtklänning ser väldigt avslappnad och snygg ut. Fladdermushalsen kan krydda t-shirtklänningen så att den ser ännu mer unik ut. För att utforma den här snygga och luftiga svarta fladdermus-t-shirtklänningen, använd den bara med nakna sandaler och ett långt snyggt halsband för att komplettera en luftig look med boho-stil.

Vit golvlång omlottklänning med V-ringning

vit golvlång omlottklänning med V-ringning
källa

För en bal är en golvlängdsklänning ett mycket populärt val. Om du föredrar att se mer diskret och oskyldig ut än att ha på dig de prickiga, gnistrande klänningarna kan du istället bära en golvlång klänning med en vit V-ringning. Koppla ihop klänningen med klackar i silver med öppen tå för att göra den här eleganta klädseln lätt att ta av.

Vit bat mini-klänning med detaljerade detaljer i paljetter

vit bat min klänning guld paljetter detaljer
källa

Den här vita batikminiklänningen är bara underbar tack vare de vackert inredda guldfärgade paljetterna. Kombinera klädseln med klackar i öppen tå i guld med ankelband för ett elegant och iögonfallande utseende. För en lite nedtonad version kan du ha vita klackar istället.

Svart Off The Shoulder Chunky tröja klänning

svart från axeln, tjock tröja klänning
källa

För ett feminint och ömtåligt utseende kan du ha på dig en svart, överdimensionerad, axelbandslös tröjklänning. Koppla ihop den med svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att komplettera detta vackra och snygga utseende.

Navy Batwing Belted Wrap Dress

Omslagsklänning med batbälte i marinblå
källa

Hittills har jag inte nämnt så mycket om arbetsutrustningen. Här är en som får dig att se mer avslappnad, men ändå mycket professionell. Bär en svart västtopp för att uppnå detta utseende. Bär en mörkblå wrap-klänning med ett smalt brunt bälte över. Kombinera dem med bruna lägenheter och en brun läderhandväska för en snygg twist.

Vertikal randig svartvitt skiftklänning

mörkblå och vit vertikal randig skiftklänning
källa

Detta är en svartvit randig batskiftklänning som ser ganska unik ut genom att ränderna är vertikala istället för horisontella, vilket gör den mer populära designen uppenbar. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med svarta klackar för ett konstnärligt svartvitt utseende.

Heather Grey Leather Batwing Skater Dress

ljunggrå läder batwing skater klänning
källa

För ett anmärkningsvärt vinterutseende kan du bära den här ljunggrå läderjackaklänningen som också är en skaterklänning. Använd den med svarta spetsiga mocka ankelstövlar för att avsluta denna snygga outfit.

Jag hoppas att du gillar idéerna för batwingskläder som jag just visade dig. Alla klänningar ser väldigt naturliga och vackra ut, vilket kan förändra din ursprungliga uppfattning om en fladdermusklänning. Låt oss prova dem och ge oss själva ett annat sätt att se bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*