Hur man utformar basebolltröja

Hur man utformar basebolltröja

Det finns ingen tvekan om att vi vill se bättre ut på jobbet, men det är lika eller viktigare att vi är bra för avslappnade hangouts på helgerna. Idag ska jag prata om hur du kan utforma dig sportig, ungdomlig och attraktiv med basebolltröjan. Naturligtvis är ett av de bästa sätten att lära sig att utforma att se hur andra gör det. Det är därför jag har sammanställt några riktigt fina idéer i baseball-stil jerseyoutfit till dig. Låt oss komma in direkt.

Vit och svart baseballtröja med smala jeans


källa

Låt mig först visa dig en pojkaktig outfit som du enkelt kan ta av dig för att starta den här listan med sportiga och fantastiska outfitidéer. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en vit och svart basebolltröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta canvas-sneakers med låg topp med dina skor för att se extra snygg ut.

Vit överdimensionerad basebolltröja med knäppta svarta jeans

vit överdimensionerad basebolltröja med knappar och svarta jeans upp
källa

Detta är en väldigt snygg och till och med lite kantig street outfit som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå denna fantastiska lagerlagring kan du bära en vit överdimensionerad tröja över en svart t-shirt. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder så att skorna ser eleganta ut.

Vit överdimensionerad basebolltröja med svart crop top och mini jean shorts

vit överdimensionerad basebolltröja med svart crop top och mini jean shorts
källa

Här är ytterligare ett super sportigt och ungdomligt sätt att utforma basebolltröjan. Bär i det här fallet en kraftigt överdimensionerad vit basebolltröja över en svart crop top och svarta mini-jeansshorts. För resten av kläderna, ha ett par svarta knästrumpor och vita sneakers. Lägg till en vit basebollkeps i mixen för att se ännu mer lekfull ut.

Svart överdimensionerad baseballtröja med vita byxor med hög manschett

svart oversize basebolltröja med vita byxor med höga muddar
källa

För att forma det här vackra och snygga utseendet kan du bära en svart tunika-basebolltröja och delvis ta bort den. Kombinera skjortan med vita höghusar med en avslappnad passform och manschett för att se unik ut. För skorna kan du bära ett par silver och vita silver paljett tofflor för att se blanka och vackra.

Vit och svart överdimensionerad basebolltröja med svart sport-bh-topp

vit och svart överdimensionerad basebolltröja med svart sport-bh-topp
källa

Detta är en sexig träningsdräkt med låg vikt som passar bättre för hip hop-dans. För att forma detta utseende kan du bära en svart sport-bh-topp med en vit, överdimensionerad baseballtröja. Kombinera dem med svarta byxor och vita träningsskor för en avslappnad och ren finish.

Svart basebolltröja med vit t-shirt med rund hals och smala jeans

svart basebolltröja med vit t-shirt med scoop-hals och smala jeans
källa

Att skapa det här coola och enkla svartvita utseendet här är vad du vill göra. Bär en svart överdimensionerad baseballtröja över en vit t-shirt med scoop-hals. Kombinera dem med svarta smala jeans eller svarta byxor. Använd vita höga sneakers för att skorna ska se coola och uppfriskande ut.

Svart och vitt halvärmad Button Up basebolltröja dräkt

Svartvit skjortklänning med halva ärmar och knappar
källa

För att uppnå det här coola och ungdomliga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart knapp baseball jersey skjortklänning. Om klänningen är super kort kan du definitivt ha på dig ljusblå eller svarta jeansshorts. För skorna skulle det vara perfekt att ha på sig ett par vita sneakers.

Vit och babyblå randig grafisk skjortklänning med jeanshorts för skyskrapa

vit och babyblå randig grafisk skjortklänning med långa jeansshorts
källa

Om du följer sportkläderna vet du att färgen babyblå är en av fansens favoritfärger. Denna skjorta här är en vit och babyblå randig baseball jersey skjortklänning som ser väldigt attraktiv ut. Kombinera den med en vit sport-bh-topp och blå jeansshorts. Bär vita höga sneakers för att se uppfriskande ut.

Ljusrosa och vit baseball jersey skjortklänning med öppen tå

ljusrosa och vit öppen tå baseball jersey skjortklänning
källa

För att se vackert och damligt ut är det väldigt enkelt att lägga till ett rosa element i mixen. Till exempel kan du bära en ljusrosa baseball jersey t-shirt klänning som kärnan i outfit. Kombinera den vackra miniklänningen med ett par vita klackar med öppna tåband för att se uppfriskande och elegant ut.

Röd knapp upp tunika baseball jersey skjorta med svarta mini shorts

Röd Button Up tunika basebolltröja med svarta minishorts
källa

För att se extra lång och smal ut kan du bära en miniklänning med mini-shorts. Till exempel kan du bära den här röda kortärmade basebolltröja skjortklänning med svarta jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers och en svart läderkoppling för att se snygg och elegant ut.

Vit knuten grafisk skjorta med mörkblå skinny jeans

vit knuten grafisk skjorta med mörkblå skinny jeans
källa

För att se sexig och ungdomligt reserverad ut samtidigt är det en bra idé att bära en vit knuten basebolltröja för att avslöja lite hud i midjan. Kombinera toppen med en blå tvättad smal jeans. För skorna, använd bara ett par svarta och vita lågklassiker för att se ungdomliga och snygga ut.

Vit överdimensionerad basebolltröja med rippade skinny jeans

vit överdimensionerad basebolltröja med rippade skinny jeans
källa

För att se pojkig och söt ut samtidigt kan du bära en vit, överdimensionerad, knuten, grafisk knappad skjorta. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att skorna ska avsluta det coola utseendet.

Svart överdimensionerad baseboll-t-shirt med mini-jeansshorts

svart överdimensionerad baseball-t-shirt med mini-jeansshorts
källa

Här är en super ungdomlig skateboarder outfit. Använd en svart baseball-t-shirt som är kraftigt överdimensionerad. Kombinera den med svarta jeansshorts. För resten av utseendet, använd ett par klassiska svarta och vita Converse med låg topp och en grå basebollkeps.

Hoppas att du gillade de baseball jersey outfit idéer jag just levererade till dig. Om du vill se sportig och avslappnad på helgerna, prova dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*