Hur man utformar Baggy Boyfriend Jeans

Hur man utformar Baggy Boyfriend Jeans

Innan det, i ett annat blogginlägg, uttryckte jag redan hur du kan utforma pojkvänens jeans och göra dig pojkig och snygg. Idag vill jag gå in på lite mer detaljer om hur man utformar baggy pojkvän jeans som är särskilt breda ben. Med andra ord är dessa baggy jeans avsedda att ta dina pojkiga kläder till en annan nivå. Jag ska visa dig några häftiga sätt att utforma dem genom att dela med dig några av de bästa idéerna med baggy jeans i jeans som jag har samlat på. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och vit randig kort t-shirt med baggy pojkvän jeans med muddar


källa

Låt mig börja den här listan över pojkaktiga outfitidéer med en sexig outfit med låg nyckel för att överraska dig lite. För att skapa det attraktiva men avslappnade utseendet kan du bära en vit och svart, kortärmad, randig, figurkramande, beskuren t-shirt. Koppla ihop den med ljusblå baggy pojkvänjeans med manschetter. Bär ett par grå high-top Converse för att packa kläderna på ett ungdomligt sätt.

Vit t-shirt med ljusblå baggy jeans

vit t-shirt med ljusblå baggy pojkvän jeans
källa

För att forma denna enkla och avslappnade street outfit kan du börja med den vita t-skjortan ovan. Kombinera den med ljusblå pojkvänjeans med en baggy manschett. Bär ett par vita sneakers för skorna. Om du vill se lite mer ladylike ut, kan du lägga till en brun läderhandväska till mixen.

Ljusgrå knapp-up skjorta med baggy jeans med bälte

ljusgrå skjorta med knappar och baggy jeans med bälte
källa

För att uppnå detta coola och snygga utseende kan du bära en grå slim fit-skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med baggy blue jeans och ett svart och silverbrett läderbälte för att få mer uppmärksamhet. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att se smala och eleganta ut.

Svart överdimensionerad t-shirt med ljusblå pojkvänjeans med muddar

svart oversized t-shirt med ljusblå pojkvän jeans med manschett
källa

För att uppnå detta enkla och luftiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart, överdimensionerad t-shirt istället för en topp. Koppla ihop den med en manschett, pojkig baggy jeans. Bär ett par svarta mockaballettlägenheter för att skorna ska se rena och snygga ut. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att se cool och lite mörk ut.

Svart linne med kraftigt sönderrivna baggy jeans

svart midja linne med kraftigt sönderrivna baggy pojkvän jeans
källa

Detta är en mycket minimalistisk och attraktiv outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en svart skärning och något förkortad linne för toppen. Koppla ihop den med rippade ljusblå baggy jeans. Bär ett par ljusrosa klackar för att se dammiga och smala ut. För att se extra ungdomlig ut kan du bära en svart ryggsäck i läder.

Grå longline trenchcoat med vit crop top och rippade baggy jeans

grå trenchcoat med långa linjer med vit crop top och rippade baggy jeans
källa

Bär en vit topp med rund hals och en grå, lång, avslappnad trenchcoat för toppen för att skapa denna lågmälda, sexiga och snygga flerlagersdräkt. Kombinera dessa bitar med ljusblå baggy jeans. Lägg till ett svart läderbälte och svarta klackar i denna outfit för att se stor och tunn ut.

Vit kort t-shirt med rippade jeans och kamelmockaskor

vit kort t-shirt med rippade jeans och kamel mockaskor
källa

Här är en annan väldigt enkel men ändå attraktiv outfit som kräver lite hud. Bär en vit kort t-shirt för toppen. Kombinera den med en ljusblå baggy pojkvänjeans med en riven och manschett. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att skorna ska se feminina och snygga ut samtidigt.

Vita och svarta stamtryckta klumpiga tröjor med manschettknappar för pojkvän

vit och svart stamtryckt tjock tröja med manschettjeans med manschett
källa

För att uppnå detta pojkaktiga och unika utseende, istället för en enkel T-shirt eller en enkel tröja, använd en vit och svart, tjock stickad tröja med ett stamtryck som fokus för din outfit. Kombinera det med blå baggy manschettpojkvän. Bär vita sneakers för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Vit kort chiffongtopp med ljusblå baggy pojkvänjeans

vit, beskuren chiffongtopp med ljusblå, sönderrivna baggy pojkvänjeans
källa

För att se lite mer feminin ut är ett alternativ att lägga till chiffongelement i mixen. Till exempel kan du bära en beskuren blus av vit chiffong med korta ärmar för toppen. Koppla ihop den med ljusblå baggy pojkvänjeans för en intressant kontrast. Använd ett par vita spetsiga remmar med sandaler för en elegant och uppfriskande touch.

Svart skinnjacka med tee och rippade jeans

svart läderjacka med tryckt t-shirt och rippade jeans
källa

För att uppnå denna snygga lagerlagring, bär en vit grafisk t-shirt med en svart läderbikerjacka till toppen för att skapa några coola lager. Team dessa bitar med mörkblå rippade och manschett baggy pojkvän jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för att se smala och coola ut.

Svartvit randig t-shirt med rippade ljusblå jeans med muddar

svartvit randig t-shirt med rippade ljusblå jeans med manschetter
källa

Detta är en väldigt ungdomlig och snygg business casual outfit som lutar kraftigt mot casual. För toppen, använd bara en vit och svart randig kortärmad T-shirt. Kombinera den med en kraftigt rippad ljusblå pojkvän baggy jeans. Använd klackar med ankelband i leopardmönster för att se elegant och feminint ut.

Svart överdimensionerad kavaj med V-ringad t-shirt och mörka baggy jeans

svart överdimensionerad kavaj med V-ringad t-shirt och mörka baggy jeans
källa

För att forma det unisex och lite mörka utseendet kan du bära en svart lätt överdimensionerad blazer med en svart V-ringad t-shirt för toppen. Kombinera dem med mörkblå pojkvänjeans med baggy manschetter. Slutligen ha på dig ett par flip-flops för att göra kläderna avslappnade.

Ljusblå axelbandslös blus med klockärmar och klackar med leopardmönster

Ljusblå blus med klockärmar och leopardmönster
källa

För att uppnå detta superstarka och mörka utseende kan du bära en svart skinnbikerjacka med en överdimensionerad vit t-shirt för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med rippade pojkvänjeans och svarta mockasko stövlar för en snygg finish.

Här är de baggy pojkvän jeans outfit idéer som får dig att se extra pojkig och snygg ut. Det är väldigt intressant att se hur dessa pojkiga jeans ser ut när de kombineras med olika typer av toppar. Prova några av idéerna ovan och njut av det roliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*