Hur man utformar avslappnad sportrock

För dig som behöver klä halvformellt eller till och med formellt på vardagar, är en av de bästa sakerna att se fram emot mest att bära något sportigt och avslappnat på helgerna för att uttrycka den mer jordnära och avslappnade sidan du. Oavsett om du bär den sportiga dräkten helt enkelt som en avslappnad streetdräkt eller som en riktig löpardräkt, är den casual sportrockn något att tänka på. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för sportklädsel för dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd och grå casual sportrock med matchande nylonbyxor


källa

Låt mig börja den här listan med avslappnade och attraktiva sportiga outfitidéer med en ganska skarp look. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och röd casual nylon sportrock med en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med grå matchande nylonstrumpbyxor med en avslappnad passform. Ett enkelt par svarta och vita löparskor räcker för skorna.

Vitt och svart tryckt casual sportrock med mini-dragkedja

casual svart tryckt casual sportrock med minikjol med dragkedja
källa

Detta är en väldigt enkel och damliknande outfit som kan skilja dig från andra som också bär sportiga kläder. Tricket är att bära en svart minikjol med dragkedja istället för att ha på sig träningsbyxor för att visa upp dina långa ben. Kombinera kjolen med en svartvitt tryckt casual sportjacka och en vit t-shirt. Bär vita sneakers för att slutföra outfit med en uppfriskande touch.

Lila casual sportrock med svarta nylonlöpningsshorts

lila casual sportrock med svarta nylonlöpningsshorts
källa

För att skapa detta sportiga utseende kan du bära en lila halvblank casual sportrock med en vit sporttopp. Koppla ihop dem med svarta byxor i nylon. För skorna skulle ett par svarta och vita sneakers se riktigt bra ut. Alternativt kan du bära ett par lila sneakers för att matcha din kappa.

Himmelblå sportjacka med svarta joggbyxor

himmelblå sportjacka med svarta joggbyxor
källa

Det här är en väldigt avslappnad och snygg löparoutfit. För att uppnå detta minimalistiska men ändå attraktiva utseende kan du bära en vit passformig t-shirt med en himmelblå sportjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta nylon-löpartights och avslappnade passform och vita träningsskor för att göra utseendet komplett.

Röd bomber sportrock med svart tryck

röd bomber sportrock med svart tryckt t-shirt
källa

Du behöver inte alltid ha en nylonjacka för att se sportig och avslappnad ut. Istället kan du också bära en sportig bomberjacka tryckt i rött för att se snygg och ungdomlig ut. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta jeans med smal passform. Använd svarta sneakers för att se svala och mörka ut.

Grön casual sportrock med blå slim fit-jeans

grön casual sportrock med blå slim fit-jeans
källa

För att se mer uppfriskande ut är det en bra idé att lägga till något grönt i mixen. Du kan till exempel bara bära en vit T-shirt med avslappnad passform och en något överdimensionerad casual grön casual sportrock. Koppla ihop dessa bitar med blå slim fit-jeans och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet.

Baseball sportjacka med vit kort t-shirt

Baseball sportjacka med vit, beskuren T-shirt
källa

Här är en sexig och ungdomlig outfit med låg vikt som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en läst och blå baseballjacka med vit beskuren tee. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och ett färgat nylonbälte. Slutligen ha på dig ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna i stil.

Heather Grey Longline Sweater Coat med matchande byxor

gråmelerad långdragen tröja med matchande byxor
källa

För att uppnå ett mysigt och snyggt löpande utseende kan du bära en grå-heathered longline hoodie med huva och matchande löpbyxor. För skorna, ha ett par vita och svarta löparskor för att ge en sportig och avslappnad känsla till denna outfit.

Grå sportjacka med huva med svarta jeans

grå sportrock med huva och svarta jeans
källa

För ett enkelt och rent streetlook kan du bara bära en grå, sportig tröja med dragkedja och huva. Använd den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Mörkblå bomberjacka med svart mini shift sportklänning

Mörkblå bomberjacka med svart mini shift sportklänning
källa

För att uppnå detta sportiga och flickaktiga utseende kan du bära en mörkblå bomberrock över en mycket unikt designad svart sportig miniklänning med dragkedja och krage. Kombinera dessa bitar med ett par svarta besättningsstrumpor och ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera klädseln i stil.

Lila blommig broderad sportjacka med svarta leggings och shorts

Lila blommig broderad sportjacka med svarta leggings och shorts
källa

Detta är en mycket iögonfallande outfit på grund av dess djärva användning av färger. Bär en lila blommig broderad sportrock och svarta mini-shorts med denna outfit. Använd lila leggings och ett par citrongula knähöga regnstövlar. Lägg till en lila hinkhatt för att komplettera outfit med massor av stil.

Kungsblå casualrock med mörk slim fit-jeans

Kungsblå casualrock med mörk slim fit-jeans
källa

För att uppnå det här mysiga utseendet kan du bära en kungsblå sportjacka med en grön linne i öppen hals. Kombinera dem med en mörkblå jeans med smal passform. Istället för att ha vita sneakers kan du bära svarta balettlägenheter för att skorna ska se långa och smala ut eftersom resten av kläderna ser ganska elegant ut.

Tie Dye Pink Sports casual jacka med vita mini-jeansshorts

Slipsfärgad rosa sportjacka med vita mini-shorts
källa

För ett ungdomligt och snyggt utseende kan du bära en avslappnad rosa och svart sportrock med en vit linne och vita minijeanshorts. Använd antingen vita sneakers eller vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Svart sportrock med tryckta shorts

svart sportrock med tryckta löpbyxor
källa

För att uppnå detta coola och mörka sportiga utseende kan du bära en svart casual kappa med huva, en svart tryckt t-shirt och svarta tryckta shorts. Koppla ihop dem med alla svarta sneakers för att se super stiliga ut.

Hoppas att du tycker om de avslappnade idéer som jag visade dig ovan. Testa dem och se om dessa bekväma kläder kan få dig att visa upp din avslappnade sida oftare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*