Hur man utformar ankelremmar

För dig som älskar att klä dig super chic bör du redan vara bekant med att bära dina klackar med ankelband, särskilt öppen tåversion. Idag ska jag prata om något liknande men det ser lite mer avslappnat och lättillgängligt ut, nämligen ankelbandets lägenheter. Underskatta inte den lilla ankelbandsdetaljen. Oavsett anledning kan det göra att balettlägenheter i genomsnitt ser snygga och eleganta ut. För att visa dig några trevliga sätt att utforma dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna på ankelbandslägenheter för dig. Låt oss komma in direkt.

Blå jeansjacka med rutig skjorta och vita tryckta ankelbandslägenheter


källa

Låt mig börja den här listan över framkomliga utseende med en konstnärlig och kreativ outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en blå jeansjacka med en svart och vit rutig skjorta för toppen. Koppla ihop dem med en vit minirater kjol och ett par vita fotledsremmar. Slutligen lägg till en stråhatt för att se konstnärlig och attraktiv ut.

Grön vindjacka med svart miniklänningsklänning och ballerinor med ankelband

grön vindjacka med svart miniklänning och ballerinor med ankelband
källa

Här är en mycket intressant outfit. Vanligtvis borde kläderna inte se så ladylike ut med en vindjacka. Men den här kläderna gör ett bra jobb med att para ihop den gröna vindbyxan med en svart mini-skiftklänning för att se feminin och luftig ut. De svarta ankelbandslägenheterna gör denna outfit ännu mer damlig.

Vit mock neck spets kort ärm topp med svart hög kjol

Vit kortärmad topp i mock-neck spets med svart hög kjol
källa

För att uppnå detta snygga och enkla affärsavslappnade utseende kan du bära en vit kortärmad blus med en mock-hals i spets. Koppla ihop den med en svart minikjol med hög midja för att se tunn och lång ut. Ett par svarta ankelremmar för dina skor är en ren och snygg kombination.

Svart mini-kortärmad flared kjol med orange ankelremmar

svart kortärmad mini-utsvängd kjol med orange ankelbandslägenheter
källa

För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva utseende kan du helt enkelt bära en svart kortärmad passform och en utsvängd minikjol som kärnan i outfit. Bara para ihop det med ett par orange klippta ut ankelbandslägenheter för att komplettera utseendet. Om du vill se snyggare ut, kan det verkligen hjälpa att lägga till en svart läderkopplingsväska.

Svart kavaj med vit tröja med rund hals och pojkvänjeans med muddar

svart kavaj med vit tröja med rund hals och pojkvän jeans med manschett
källa

För att forma denna lite unisex-outfit kan du bära en svart kavaj över en vit tryckt t-shirt för toppen. Bär dem med blå manschettknappar för pojkvän för stil och en ungdomlig känsla. Bär ett par svarta mocka ankelrem loafers för att se snygga och unisex.

Grå kofta med tunikatopp och ankelbandslägenheter med leopardmönster

grå kofta med tunikatopp och ankelbandslägenheter med leopardmönster
källa

För att se lite mer mogen ut, överväga att lägga till ett leopardtryck i kläderna. Till exempel kan du bära en grå kofta med en mörkgrå tunikatopp och blåbelagda, rippade skinny jeans som kärnan i din outfit. Koppla ihop dessa bitar med ett par ankelband i leopardmönster för att se enkla och fantastiska ut.

Elfenben ullkavaj med prickig blus och svarta ballerinor med ankelband

Elfenben ullkavaj med prickig blus och svarta ballerinor med ankelband
källa

För att uppnå denna affärsavslappnade outfit kan du bära en vit och svart prickig skjorta med en lång elfenbenskavaj för en liten vintage look. Använd dem med svarta slim-fit chinos. För skorna, ha ett par svarta ankelbandslockor för att komplettera kläderna på ett elegant och rent sätt.

Mörkblå, kortärmad, knälång klänning med passform och flare och remmar

Mörkblå, kortärmad passform och knälång klänning med remmar
källa

Att se super enkelt ut betyder inte att du inte kan se extremt attraktiv ut. Så länge din minimala outfit passar din karaktär kan du se några fantastiska resultat. Till exempel kan du bära en mörkblå kortärmad passform och en knälång utsvängd klänning för att se enkel och tillgänglig ut. Koppla ihop klänningen med ett par svarta remmar för att få en ren finish.

Jeansväst med mörkblå och vit randig t-shirt och skaterkjol

Jeansväst med mörkblå och vit randig T-shirt och skaterkjol
källa

Testa den här lagrade klädseln så att den ser vintagig och luftig ut samtidigt. Till toppen fanns det en mörkblå och vit randig T-tröja med en ljusblå denimväst. Koppla ihop dem med en djupblå och vit prickig minikjol. Använd ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att göra utseendet komplett.

Röd longline kofta med blå jeans med muddar och orange flats med ankelband

röd longline kofta med blå jeans med muddar och orange ankelbandslägenheter
källa

För att uppnå detta skarpa och glada utseende kan du bära en röd lång kofta över en vit knapplös V-ringad blus och mörkblå slim fit-jeans med muddar. Bär ett par orange mocka ankelrem lägenheter för skorna. Avsluta med att ha en rodnande rosa axelväska för att lägga till en damliknande look.

Svart peplum-topp med pojkvänjeans och flats med leopardmönster

svart peplum-topp med pojkvänjeans och flats med leopardmönster
källa

För att se snygg och elegant ut samtidigt, bör du kombinera pojkvänens jeans med några andra ladylike bitar. Du kan till exempel ha på dig en svart peplum-T-shirt med ljusblå pojkvänjeans och ett par ankelbandslockor och leopardmönster för att komplettera detta kontrasterande men enkla utseende.

Orange mini-veckad klänning med svart skinnjacka och läderremmar med ankelband

orange miniklänning med svart skinnjacka och läderremmar med ankelband
källa

För att uppnå detta glada och attraktiva utseende kan du bära en orange miniklänning med en rynkad midja och en svart skinnjacka över. För resten av klädseln kan du bära en svart läderhandväska och ett par svarta läderskor med ankelband för att komplettera klädseln i stil och elegans.

Vit spets krage skjorta med blommig mini veckad kjol och ljusrosa fotledsremmar

vit skjorta med spetskrage, blommig mini veckad kjol och ljusrosa fotledsremmar
källa

Det här är en väldigt snygg outfit som är mycket väl utformad. För att uppnå detta utseende, bär en vit skjorta med spetsknappar och en grå och vit randig kofta. Team dem med en veckad minikjol tryckt med blommor. För skorna, ha ett par ljusrosa balettlägenheter med fotledsrem för ett enkelt och damligt sätt att klä upp kläderna.

Här är ankelbandets läderoutfitidéer som jag vill dela med dig. För er som letar efter sätt att se elegant och avslappnad ut samtidigt finns det några kläder som du bör prova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*