Hur man uppdaterar ett svart kök

Hur man uppdaterar ett svart kök

Svart är en klassisk färg som är väldigt trendig idag och du kan se många humöriga rum med svart som huvudfärg. Svarta kök är inte så sällsynta idag, men de kan se dystra, deprimerade och tråkiga ut om du inte förstår designen. Hur undviker jag sådana effekter och i slutändan gör ditt kök djärvt och superstilig? Här är några idéer för att liva upp ett svart kök, ta en titt!

Trä

Trä är det bästa materialet för att värma upp och göra rummet mysigt, och det passar perfekt med ett svart kök. Välj ett trägolv och tak – dessa gör att ditt kök sticker ut, särskilt om du använder ljusa trätoner. Prova en träbacksplash som är en trendig idé. Om du är tveksam till hållbarheten, täck den med glas eller använd till och med brickor som imiterar trä. Välj övre eller nedre träskåp – byt bara dörrar så får du ett nytt kök! Byt ut dina bänkskivor mot träpaneler och denna billiga idé kommer att förändra utrymmet i ditt utrymme.

Svartvitt

Vit är den bästa partnern för svart. Med en så hög kontrastkombination kan du skapa vilket tidlöst utrymme som helst – dessa färger går aldrig ur stil. Du kan prova vita bänkskivor och en backsplash, hänga en vit lampa eller lampor, gå till ett vitt matbord eller byta ut svarta skåp med vita – endast topp eller botten. En annan idé är att ändra eller måla om din köksö i vitt – uttalande köksöar som sticker ut från resten av köket är raseri.

Metallik

Metallics går aldrig ur stil, precis som svartvitt, och vad du definitivt borde göra med ditt svarta eller svarta och vita kök är att lägga till metallic. Du kan välja metallhandtag, metallplattor, bänkskivor i metall, metalllampor, stolar, pallar och många andra föremål som du gillar. Matcha metallerna perfekt eller välj ett huvud som byggs in oftare och ett annat som en mindre metall som är mindre inkorporerad. Bli inspirerad!

25 sätt att uppdatera ett svart kök med stil - DigsDi
25 sätt att uppdatera ett svart kök med stil - DigsDi
25 sätt att uppdatera ett svart kök med stil - DigsDi
Amazon.com: NewOster Kitchen Center 2 gummi O tätningsring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*