Hur man tar en vårsommar in

Våren är här och sommaren är närmare än du tror. Våren är alltid den bästa tiden att fräscha upp, försköna och göra skillnad i ditt hem, för den här årstiden är förändringssäsongen. Vill du ge ditt hem en fräsch och solig känsla? Vill du att ditt hem ska kännas som ett strandhus eller ett sjöhus? Inga problem, jag har några enkla idéer som du kan stjäla. Låt oss börja.

Koppartoner

Inte bara är koppar nu den trendigaste metallskärmen, det är också en lätt och icke-hackig nyans som ger en sofistikerad och elegant känsla i ditt utrymme. I köket kan du köpa koppartillbehör: krukor, burkar, tallrikar, vaser, lampor och i vardagsrummet – soffbord och lampor är välkomna. Koppar passar bra med alla stilar och färgscheman. När du lägger till det i dina rum blir de fashionabla och eleganta. Du kan hitta fler kopparidéer här.

Klättring växter

Klättringsväxter är precis vad du behöver för att fräscha upp och liva upp utrymmet. Häng dem på en trellis och placera var som helst, eller skapa en frodig klätterväxtdekoration för att hänga över sängen, över badkaret eller över köksbänken. Rutnätet kan vara original: till exempel geometriskt, för att ge ett mer intressant utseende. Du kan också använda olika hyllor, balkar, krokar och andra föremål, eller bara lägga några klätterväxter i krukor på kaminstativet eller hyllan.

Blommatryck

Blommatryck är en tidlös sak som aldrig går ur stil och ingenting skriker sommar / vår mer än blommor. För att göra rummet mer luftigt och översvämmat med ljus, välj ljusa nyanser och djärva blommiga tryck, inte humöriga. Tapet, klädsel, textilier – vilket alternativ som helst gör det, det är bara att inte vara överst, en bit eller två blommor räcker för att skapa en look.

Smal och minimalistisk

Lägg inte till onödiga dekorationer och möbler: det finns ingenting som ett rent utrymme med en minimalistisk känsla. Välj minimalistisk och modern inredning och skapa några negativa utrymmen – sådana utrymmen gör att rummen känns luftiga och fräscha. Behöver du mer information om negativa utrymmen för att göra ditt hem luftigt? Gå hit för att läsa vår runda.

Ta med vårblus: Honung |  Vårblusar, färgglad garderob.
Ta med våren.  Gör dig redo för sommarglädje!  |  R&R Poo
25 enkla sätt att få en vår / sommar känsla in |  Trellis inomhus.
OM du kan läsa detta ge mig ett glas avslappnade unisexstrumpor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*