Hur man stylar wrap-framklänning

Hur man stylar wrap-framklänning

För dig som älskar att bära klänningar bör du redan veta att det är allt att klippa klänningen. Det kan verkligen få dig att se ut i form och det kan få dig att se riktigt dåligt ut om det inte passar din kroppstyp bra. Idag ska jag prata om en typ av klänning som har en sofistikerad och speciell snitt, och det coola elementet är omslagsklänningen. Det är förvånansvärt lätt att dra av sig. Och att spendera mycket tid kan få dig att se ganska smal och smal ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt coola idéer om wrap-klädsel. Låt oss komma in direkt.

Ljusgrå mini-omlottklänning med samlad midja och öppna remmar i klackarna


källa

Låt oss börja den här listan över snygga och vackra outfitidéer med en cocktailparty-outfit som kan få dig att se naturlig och reserverad sexig ut. För att forma utseendet kan du bära en ljusgrå miniklänning med omslag fram och en subtil rynkad midjeklänning. Kombinera klänningen med en matchande svart och grå rutig kopplingsväska och ett par silverbandiga sandaler med öppen tå för att göra det fantastiska utseendet.

Ljusrosa Boydcon midiklänning med djup V-ringning

Ljusrosa, djup, figurkramande midiklänning med V-ringning
källa

För att få denna enkla men ändå sexiga outfit som du kan ha på dig för cocktailparty såväl som formella evenemang, här är vad du behöver göra. Använd en ljusrosa bodycon midiklänning med djup V-ringning. Koppla ihop den med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Mörkblå midiklänning med spaghettiband och en slits fram

Mörkblå midiklänning med spaghettiband och en slits fram
källa

Här är en mycket liknande klädsel till den tidigare, men den här gången gör färgförändringen känslan annorlunda. I det här fallet är klänningen en mörkblå, figurkramande midiklänning med V-ringning och slitsdetalj. Koppla ihop den med en mörkblå krage och ett par mörkblå ankelremmar med öppen tå för att se väldigt snygga ut.

Grå långärmad, åtsittande klänning med mini-omslag

grå, långärmad mini wrap klänning
källa

Detta är en outfit som du kan bära på kontoret och se återhållsam vacker ut medan du fortfarande ser elegant och professionell ut. För att polera bort den här outfit kläder du en grå långärmad klänning med en svart skinnjacka. Bär dem med svarta mockaballerinaskor för att göra utseendet komplett.

Ljusblå och orange grå miniklänning med klockärmar

ljusblå och orange grå miniklänning med klockärmar
källa

För att forma det superuppfriskande och glada utseendet, använd en ljus himmelblå och orange miniklänning med blommor och klockärmar. Bär en halmväska för att göra denna outfit ännu mer uppfriskande och ladylik. Avsluta med orange plattformssandaler för att se skarpa och märkbara ut.

Svart och vit långärmad klänning med blommönster och slips

Svart och vit långärmad klänning med blommönster och slips
källa

För att forma det svarta och vita konstnärliga utseendet kan du börja med den svarta och vita långärmade mönstrade wrap-shift-klänningen. Lägg till en svart slips i mixen för att se mer unik och konstnärlig ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderklackar med rundade tår för att komplettera utseendet på ett rent och enkelt sätt.

Mörkblå maxiklänning med V-ringning och blommönster

Mörkblå maxiklänning med V-ringning och blommönster
källa

Här är ett mycket uppfriskande och vackert utseende. För att uppnå detta, använd en marinblå och vit v-ringad maxiklänning med blommigt tryck som fokus för outfit. Kombinera det med ett par nakna platta sandaler. Lägg nu till en stråhatt för att göra denna outfit extra uppfriskande.

Svart passform och flare Midi Floral Print Wrap Dress med V-ringning

Wrap-klänning med svart passform och flared midi-blommönster och V-ringning
källa

Detta är en lågmäld men ändå attraktiv och lättillgänglig outfit som du definitivt kan bära till en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. Bär bara en svart V-ringad passform och en blommig utsvängd midiklänning. Kombinera det med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att se snygga och eleganta ut.

Mörkblå kepsärmar med V-ringning och midiklänning

Mörkblå kepsärmar med V-ringning och midiklänning
källa

För att skapa denna enkla och eleganta outfit som är perfekt för ett företagsevenemang, speciellt om du vill ha ett iögonfallande men vackert utseende, kan du börja med den mörkblå midiklänning med V-ringning. Kombinera det med rena öppna tåklackar för att slutföra kläderna på ett rent och attraktivt sätt.

Vitt och rött hjärtmönstrat V-ringning Mini Ruffle Wrap Dress

vit och röd hjärtmönstrad mini ruffle wrap klänning med V-ringning
källa

Det här är en ganska ungdomlig outfit som kan få dig att se söt ut. Bär en vit och röd hjärtformad miniklänning med V-ringning och V-ringning som kärnan i outfit. Kombinera det med ett par ljusrosa klackar med öppen tå. Lägg till en svart målarhatt i mixen för att se mer kreativ ut.

Mörkblå långärmad midiklänning med V-ringning

Mörkblå midiklänning med långa ärmar och V-ringning
källa

För att forma denna minimalistiska och lite sofistikerade outfit som du kan bära för en semi-formell händelse kan du bära en mörkblå kroppskramande midiklänning med långa ärmar. Kombinera det med ett par svarta mocka klackar med spetsiga tå med ankelband för att göra utseendet komplett. Du kanske vill lägga till en svart mockakoppling i mixen för att se ännu mer elegant ut.

Grå avslappnad klänning med avslappnad passform och midjaomslag

grå, löst sittande midiklänning med midjeband
källa

Låt oss nu titta på en mycket attraktiv och luftig outfit som du enkelt kan ta av dig eftersom den inte alls kramar. Klänningen är en grå midiklänning med midjeband och en avslappnad passform. För resten av utseendet kan du bara bära svarta ankelband i öppen tå för att se extra smala ut.

Teal V-ringad midiklänning med veck och passform

Teal V-ringad midiklänning med veck och passform
källa

Detta är en uppfriskande outfit som får dig att se väldigt trevlig ut på en cocktailparty. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en grå passform och en midiklänning med v-ringning och v-ringning. Koppla ihop den med ljusrosa höga klackar för att se ut damliknande och minimalistisk.

Här är idéerna för omslagsklädsel som jag just utforskade med dig. Se om det finns kläder som passar din kropp och karaktär genom att faktiskt prova dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*