Hur man stylar vit virkad topp

En vit virkad topp kan helt enkelt ge en feminin touch till en outfit. Oavsett om du har en snygg, elegant eller lågmäld sexig outfit kan en vit virkad topp spela en stor roll. Som en mångsidig produkt är det inte så svårt att utforma. För att göra det ännu enklare för dig, har jag sammanställt några av de bästa vita virka toppidéerna jag kan hitta och jag kommer att dela dem med dig nu.

Vit långärmad virkad topp med mörkblå skinny jeans


källa

Ett mycket typiskt sätt att bära en vit virkad topp är att para ihop den med mörkblå skinny jeans. Att bära den med svarta klackar och en blekrosa handväska skulle ge en ganska snygg och avslappnad arbetsdräkt. Detta är något som du definitivt kan överväga för avslappnade fredagar.

Vit långärmad virkad topp med beskurna vidbyxor

vit långärmad virkad topp med brett ben och brett ben
källa

Här är en sexig outfit med låg nyckel som fortfarande ser lite professionell ut. Den består av en beskuren vit virkad topp med långa ärmar, vita beskurna byxor med vida ben och rosa klackar. Denna outfit är perfekt för chefer och chefer som vill bära dem till företagsevenemang som årliga middagar. De kan behålla sitt kraftfulla utseende samtidigt som de får chansen att se reserverade sexiga ut.

Bär den med vita rippade skinny jeans

vit rippad skinny jeansdräkt
källa

Om du är van att ha på dig snygga streetkläder och tycker att virketoppen är för feminin, bör du kolla in den här vita virkade toppen med några virkade detaljer. Den kombineras enkelt med vita skinny jeans och en jeansskjorta knuten runt midjan för en snygg outfit. För skorna kan du bara bära en svartvit Converse eller ett par bruna sandaler för en boho-touch.

Tvådelad, figurkramande klänning med vit virkning

vit virkad tvådelad, figur-kramande klänning
källa

Det är ingen tvekan om att en vit virkad topp kan se extremt sexig ut. Här är till exempel en tvådelad vit virkad bodycon-klänning som består av en vit virkad topp och en bodycon-virkad kjol. Koppla ihop dem med nakna sandaler för ett sexigt och elegant utseende.

Virkad topp med halva ärmar över svart minikjol

Virkad topp med halva ärmar, svart minikjol
källa

För en enkel och avslappnad street look att bära på sommaren och våren kan du bära en överdimensionerad vit virkad topp med halva ärmar över en svart minikjol. Koppla ihop dem med vita klackar för ett uppfriskande utseende.

Använd den med svarta jeansshorts och en filthatt

svart denim shorts filthatt
källa

Här är en annan bra outfitidé för sommar och vår. Men den här gången är det en mycket konstnärlig och unik outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit virkad topp med svarta jeansshorts. Koppla ihop dem med svarta ballerinor och en svart filthatt för att ge outfit en konstnärlig touch.

Vit halvtransparent virkad topp med svart penna kjol

vit, halvtransparent virkad väst, svart penna kjol
källa

För att se feminint och snyggt ut samtidigt kan du bära en vit halvväv virkad topp med en hög midja svart pennkjol. Koppla ihop dem med svarta klackar och en svart choker så att outfit ser snyggare ut.

Vit lång topp med smala jeans

vita långa skinny jeans
källa

För att uppnå ett glamoröst utseende för flickan bredvid, använd en lång topp, till exempel en långärmad topp. B. en skjortklänning med smala jeans. Denna outfit kombinerar en vit virkad lång topp med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för ett minimalistiskt och vackert utseende.

Virkad beskuren tröja över vit knapp upp skjorta

Virka en beskuren tröja över en vit knappad skjorta
källa

Har du bestämt dig för vad du ska ha på din nästa avslappnade fredag? Låt oss inte gå med en t-shirt och jeans den här gången och istället prova en unik outfit som den här för lite skönhet och kul. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit virkad tröja över en vit knappad skjorta. Koppla ihop dem med svarta tribal tryckbyxor och vita spetsiga klackar för att se snygga och unika ut.

Vit virkad topp med svarta blommbyxor

vita virkade svarta blommiga byxor
källa

Här är en annan unik affärsavslappnad outfit som du kan tänka på. Bär en vit virkad topp med svarta blommiga byxor. Koppla ihop dem med vita spetsiga klackar och en brun läderkoppling för att göra kläderna lite mer professionella.

Vit Off The Shoulder kort topp med jeansshorts

vita shorts med korta jeans
källa

För en sexig och ungdomlig sommarlook kan du bära en vit virkad axelbandslös topp med jeansshorts. Bär dem med vita sneakers för ett avslappnat läge eller ha kala sandaler för att se mer elegant ut.

Off-the-shoulder topp med en floppy hatt

av axeln diskett hatt
källa

Här är en perfekt outfit att ha på våren främst på grund av den uppfriskande färgkombinationen. Du kan bara ha en vit virkad topp från axeln med jeansshorts och rosa balettplattor. Bär framför allt en grön floppy-hatt för att göra kläderna lekfulla och vackra. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att ha en svart diskett hatt.

Vit ärmlös virkad topp med rosa smala jeans

vit virkad ärmlös topp rosa skinny jeans
källa

För en minimalistisk och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit virkad topp med ljusrosa skinny jeans och rosa klackar. Det är allt. De tre delarna fungerar bara perfekt för att skapa denna enkla men drömmande outfit.

Crop top med vita linnebyxor

Crop top vita linnebyxor
källa

För att se sexig och snygg ut kan du bära en vit topp med vita linnebyxor med hög midja. Håll färgkombinationen enkel genom att bära svarta spetsiga tåklackar och en liten svart plånbok.

Vit virkad halter-topp med jeansskjorta

vit virkad halter denim kjol
källa

På tal om det drömmande utseendet, den här måste vara nummer ett på listan. Bär den här vita grimtoppet med vackra virkade detaljer. Koppla ihop den med en ljusblå otvättad denimkjol. Gör kläderna med nakna sandaler. För att se ännu mer elegant ut, kan du knyta en svart och vit rutig pojkvänskjorta runt midjan för att ge en snygg touch till kläderna.

Här är de vita virkade topparna som ser bra ut. Bortsett från några som ser extremt sexiga ut, är de flesta kläderna väldigt lätta att ta av. Låt oss bara testa dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*