Hur man stylar virkade fransvästar

Hur man stylar virkade fransvästar

Den virkade fransvästen är ett av elementen som direkt kan ge en feminin känsla till ditt utseende genom att helt enkelt bära den med de mest typiska kläderna. För mig är det mer ett tillbehör än en väst. Det fungerar bäst när det är ihop med en typisk casual denimdräkt. För att hitta fler sätt att utforma virkad väst har jag sammanställt några av de bästa idéerna för virkade fransutrustning och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Grädde virkad fransig väst med jeansskjorta och höga stövlar


källa

För det mesta kan en virkad väst bäras för att lägga till ett extra feminint skikt till en annars lite unisex outfit. Använd till exempel en blå jeansskjorta med svarta skinny jeans. Kombinera dem snyggt med bruna, lårhöga mockaskor. Slutligen bär den krämfärgade virkade fransvästen för att ge luft till kläderna.

Crepe lång virkad fransväst med vit västtopp och svart floppy hatt

Crepe lång virkad fransad väst vit väst topp
källa

Ta en titt på denna outfit och försök att föreställa dig att hatten och västen tas bort. Det skulle ha varit en väldigt typisk vit västtopp och en jeansdräkt med manschett. Nu när du bär dem med bruna sandaler, en virkad crepeväst och en svart floppy hatt, tas kläderna till en annan nivå. Det ser bara konstnärligt och snyggt ut.

Camel fransväst med en grå, luftig t-shirtklänning

grå luftig t-shirtklänning med kamelväst
källa

I likhet med föregående outfit ser denna outfit också konstnärlig ut och innehåller en svart diskett hatt. Bär bara en grå luftig t-shirtklänning med en virkad kamelväst för ett minimalt utseende. Gör din outfit i stil genom att bära disketten och de bruna mockaknäskorna.

Vit lång virkad väst med vit t-shirt och jeans med manschetter

vit lång virkad väst vit t-shirt manschett jeans
källa

Denna outfit är en fin blandning av ett boho-utseende och ett snyggt streetlook. Du kan uppnå det här utseendet genom att bära en vit t-shirt och manschett med pojkvän. Koppla ihop dem med bruna sandaler och en lång vit virkad fransväst. Ett långt halsband i bohostil passar perfekt med virkad väst.

Vit långärmad skiftklänning med grön fransad väst med fuskpäls

vit långärmad skiftklänning grön imiterad päls kantad väst
källa

Detta är en minimalistisk grön och vit outfit som ser ganska elegant ut. Bär bara en långärmad vit skiftklänning med en lång grön imiterad väst med fransar för ett unikt boho-utseende. Komplettera din outfit med kamel mocka ankelstövlar.

Svart kall axel spets topp med vit virkad väst

svart off shoulder spets crop top vit virkad väst
källa

Denna outfit visar ett mycket intressant trick att bära en kall axeltopp med en väst. För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en svart kall axel topp med en vit virkad fransväst. Om du inte är säker på hur du ska avsluta, komplettera det här utseendet med manschettknappar och jeans med bruna klackar. Om du tittar noga kommer du att upptäcka att att sätta ihop västen och den kalla axeltoppen gör att toppen ser ut som en utanför axeltoppen, vilket gör utseendet ännu mer sexigt.

Svart långärmad t-shirt med rund hals och kamelväst

svart långärmad t-shirt kamelväst med rund hals
källa

Nu när vi har nämnt massor av kläder som ser ganska märkbara ut, låt oss prata om en som är mer diskret och fortfarande ser anständig ut. Bär en svart långärmad t-shirt med rund hals och en kamelkantad väst. Koppla ihop dem med manschettjeans och svarta fotkängor. Även om klädseln ser väldigt enkel ut, går bitarna ihop ganska bra, vilket gör det till en härlig avslappnad outfit att ha på sig när du bara vill gå ut snabbt och få något.

Svart, vit och röd slida klänning i boho stil med vit väst

Boho shift klänning vit väst
källa

Som du kanske har märkt nu kan den virkade fransvästen ses som ett boho-stiltillbehör och det är perfekt att para ihop den med en boho-klänning. Använd till exempel en svart, vit och röd skiftklänning i boho-stil med en vit virkad väst för en underbar boho-look. Håll känslan konstant genom att bära ett par nakna sandaler.

Blå fransad väst med vit västtopp och jeansshorts

blå fransad väst och vita väst shorts
källa

En blå fransad väst är en relativt sällsynt artikel. Du kan skapa ett unikt utseende med det genom att kombinera det med en vit västtopp och jeansshorts. Bär bruna boho-sandaler för att komplettera denna snygga och iögonfallande outfit.

Svart klänning med passform och flare med vit virkad väst

svart passform och fläckad klänning, vit virkad väst
källa

Att ha på sig en svart passform och en utsvängd klänning med bruna klacksandaler hade varit en vacker outfit. För att göra outfit mer uppfriskande kan du göra hela nyansen varmare genom att ha en vit virkad väst över klänningen. Utseendet är så mycket trevligare med västen.

Vit virkad fransväst med rosa långärmad t-shirtklänning

vit virkad fransvästrosa t-shirtklänning
källa

Antingen är den rosa långärmade T-shirtklänningen och de svarta lårhöga snörstövlarna ganska snygga i sig, men de verkar bara inte hålla ihop så bra. Om du bär den med en vit virkad väst verkar alla delar plötsligt hitta sin egen plats i kläderna.

T-shirt och jeansshorts i vit beskuren tryck

vita jeansshorts med förkortat tryck
källa

På sommaren eller våren är det mycket vanligt att ha en vit kort t-shirt med jeanshorts och vita sneakers. Om du bara vill sticka ut lite från mängden, särskilt när du går in i en restaurang med luftkonditionering, kan du överväga att ha en vit virkad fransväst för att ge lite extra karaktär till ditt utseende.

Virkad väst med grå tank och vita jeansshorts

Virkad väst grå tankvita jeansshorts
källa

Här är en annan vårblick som är lätt att dra av. Bär bara en grå veterinär topp med vita jeansshorts och svarta sandaler med klack. Bär en grå virkad väst för att göra den signaturdräkten till något extra speciellt.

Crepe fransväst med vit chiffongskjorta

Vit chiffongskjorta med crepe-frans
källa

Detta är ett kreativt sätt att lägga till saker i en affärsavslappnad outfit. Idén med att para ihop vita shorts och en arbetsdräkt i denim med en väst i crepe-fransar är inte intuitiv. Men resultatet är riktigt bra. Ibland kan du inte riktigt ta reda på sanningen utan försök och fel.

Jeansskjorta med svartvita prickiga minikjol

Jeansskjorta svartvita prickiga minikjol
källa

För ett mer kreativt sätt att bära en lång vit virkad väst, kan du bära en jeansskjorta med en svart och vit prickig minikjol. Använd bruna sandaler och en vit virkad lång väst för att komplettera klädseln i stil.

Så här är några riktigt snygga idéer för virkad västkläder som jag delade med dig. De är verkligen inte så svåra att ta fram. Fortsätt och prova dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*