Hur man stylar stickad blazer

Idag ska jag prata om något mycket speciellt. Det är i grunden en mer formell version av den stickade tröja koftan. Den har samma form som en kavaj. Det kallas vanligtvis en stickad blazer. Du kan behandla och forma den ganska mycket som en vanlig, signaturblazer. Bär bara den med en skjorta och smala jeans kan ge dig ett underbart och elegant utseende. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt några av de bästa stickade blazer-outfitidéerna för dig. Låt oss komma in direkt.

Svart stickad kavaj med vit topp med en urringning och matchande smala jeans

svart stickad kavaj med vit topp med en urringning och matchande smala jeans
källa

Låt mig först visa dig ett enkelt svartvitt affärsavslappnat utseende för att starta den här listan över snygga och mysiga outfitidéer. För toppen är det bara att bära en vit scoop neck top och en svart stickad blazer. Kombinera dem med vita skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla och eleganta utseende.

Grå ärmlös stickad kavaj med vit skjorta och svarta byxor


källa

För en mer snygg och unik outfit, låt oss prova en ärmlös lång jacka. I det här fallet kombineras en grå ärmlös långstickad kavaj med en vit skjorta med knappar och halva ärmar. Använd dessa bitar med svarta chinos och svarta mockaskinn för ett snyggt utseende.

Grå stickad kavaj med svart topp och tunna bomullsbyxor

grå stickad kavaj med svart topp och tunna bomullsbyxor
källa

För att uppnå detta enkla grå utseende kan du bära en svart långärmad bomullstopp med en grå stickad blazer. Bär dem med grå bomullsmagerbyxor och ett par ljusrosa läderballettlägenheter för att komplettera utseendet. För att göra denna outfit ännu mer attraktiv kan du lägga till några särskilt snygga detaljer här, till exempel det svarta smala läderbältet.

Grå prickig tröja med svart stickad kavaj och blå jeans

grå prickig tröja med svart stickad kavaj och blå jeans
källa

För ett unikt skiktat utseende kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en grå och svart prickig tröja. Koppla ihop dem med en svart stickad kavaj och grå platt hatt för att se unik och snygg ut. För skorna kan du bara ha vita sneakers för att se enkelt och avslappnat ut.

Himmelblå långärmad kavaj med rippade pojkvänjeans

himmelblå longline stickad kavaj med sönderrivna pojkvän jeans
källa

För ett damliknande och glatt utseende kan du bära en rodnadrosa blus med en ljusblå långlinjig stickad kavaj för toppen. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade pojkvänjeans. Bär ett par rosa läder med spetsiga tåklackar och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera din outfit på ett feminint sätt.

Svart stickad kavaj med smala jeans och vit topp

svart stickad kavaj med smala jeans och vit topp
källa

Här är ett mycket enkelt svartvitt utseende för de av er som vill se vackra men ändå påfallande ut. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en svart stickad kavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Lägg till ett par svarta balettlägenheter i mixen för att se enkelt och elegant ut.

Ljusgrå kavaj med svarta skinny jeans

ljunggrå kavaj med svarta skinny jeans
källa

Detta är en lite mer prickig outfit som kan hjälpa dig att se elegant och attraktiv ut på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljunggrå kavaj med chiffong i v-ringad chiffong. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för ett mörkt och elegant utseende.

Elfenbenkabelstickad kavaj med vit topp med öppen hals och blå jeans

Elfenbenkabelstickad blazer med vit scoop neck top och blue jeans
källa

För att uppnå det mysiga och vackra gatutseendet kan du bära en vit t-shirt med en elfenbenfärgad stickad kavaj. Team dem med blå skinny jeans. För skorna kan du antingen bära ljusrosa balettlägenheter för att se mer ladylike ut, eller så kan du bära ett par vita sneakers för att göra outfit mer avslappnat.

Blå kofta med vit t-shirt och matchande jeans

blå kofta med vit t-shirt och matchande jeans
källa

Här är en väldigt tjej och attraktiv outfit. För att uppnå detta minimala utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en blå stickad kavaj. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna skulle ett par svarta balettlägenheter se riktigt snygga och rena ut. Eller så kan du ta ett uppfriskande utseende genom att bära ett par vita sandaler.

Grå kavaj med chambray-skjorta med knappar upp och blå jeans

grå kavaj med chambray-skjorta och blå jeans
källa

Här är en snygg och unik outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta underbara lager i lager kan du bära en vit t-shirt med en blå chambray-knappskjorta. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lite överdimensionerad grå stickad blazer. Kombinera dem med blå slim fit-jeans och svarta loafers för att se snygga och robusta ut.

Heather Grey stickad kavaj med svart peplum topp och leggings

ljunggrå stickad kavaj med svart peplumtopp och leggings
källa

För att uppnå detta enkla och flickaktiga utseende kan du bära en svart chiffongpeplumtopp med en ljus heatherstickad blazer för toppen. För resten av kläderna kan du bära svarta leggings och ett par svarta balettlägenheter för att se elegant och feminint ut.

Grå wrap-stickad blazer med bälte och svarta läderbyxor

grå wrap-stickad blazer med bälte och svarta läderbyxor
källa

För en mysig och avslappnad look kan du bära en grå stickad tröja och en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta läder leggings för att se smala och snygga ut. Använd ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Vinröd blazer med blushrosa kragefri blus och svart pennkjol

Bourgogne blazer med en rodnande rosa kragefri blus och svart pennkjol
källa

För de av er som gillar att ha den klassiska vita skjortan och den svarta penna kjolkombinationen, här är en liten variation som du också skulle vilja ha. För att uppnå detta utseende kan du bära en burgundy stickad blazer med en rodnande rosa blus och en svart penna kjol. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Stickad blazer med en svart knapp fram och blå skinny jeans

Stickad kavaj med svart knapplås och blå skinny jeans
källa

För att uppnå det avslappnade och mysiga gatutseendet kan du helt enkelt bära en svart stickad kavaj med knappar och en vit chiffong-t-shirt för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och ljusrosa läder för att göra outfit på ett enkelt och feminint sätt.

Här är de stickade blazer-outfitidéerna som jag vill dela med dig. För dig som letar efter lite nedtonade alternativ till dina blazer-kläder, bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*