Hur man stylar silver paljettopp

Om du letar efter outfitidéer som du kan sticka ut från mängden på en cocktailparty, men inte vill ha en elegant och typisk cocktailklänning, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag ta reda på hur du utformar silverpappers-toppen. Det här är så glänsande och iögonfallande att du inte kan låta bli attrahera så länge du parar ihop med rätt delar. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa toppfärgade idéerna för silverpallett för dig. Låt oss gå in på idéerna just nu.

Silver paljettopp med svarta, beskurna, avslappnade byxor


källa

Låt mig börja den här listan med glänsande och snygga outfitidéer med en outfit som är perfekt för företagsevenemang. För att forma denna outfit kan du bära en kortärmad topp i silver med paljetter och para ihop den med svarta klippta byxor. Bär ett par spetsiga klackar av röd mocka för att skorna ska se ännu mer iögonfallande och eleganta ut.

Silver och svart paljettopp med Blazer & Skinny Jeans

silver och svart paljettopp med kavaj och smala jeans
källa

Silver och svart är en mycket fin färgkombination som kan få dig att se elegant och vacker ut. För att applicera detta på din cocktailparty-outfit kan du börja med silver och svart paljett-t-shirt ovan. Kombinera den med en svart kavaj och svarta skinny jeans. Bär dem med svarta ballerina lägenheter och en silver paljett koppling för att komplettera utseendet.

Rosa och silver paljett-t-shirt med svarta läder leggings

rosa och silver paljett-t-shirt med svart damask
källa

För att forma denna ladylike och glänsande outfit som är förvånansvärt lätt att ta av, kan du bära en kortärmad topp gjord av paljetter i rosaguld och silver. Koppla ihop den med svarta läder leggings för att se lång och tunn ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera den coola outfit.

Silver och vit randig metallic linne med ankel-tight jeans

silver och vit randig metallic linne med smala ankeljeans
källa

Det är vanligtvis svårt att associera ordet ”uppfriskande” med en silvertopp. Men det är en annan historia när du parar ihop den med färgen vit. Du kan till exempel ha en vit och silver randig paljettopp med vita slim fit-jeans. Bär ett silveröppnat ankelband för ett attraktivt silver- och vitt utseende.

Silver-t-shirt med scoop-halsringning och svarta, beskurna jeans och gula klackar

silver t-shirt med scoop halsringning, svarta, beskurna jeans och gula klackar
källa

Är det möjligt att få din silverglittrande outfit att se lyckligare ut? Du kan faktiskt göra det enkelt genom att lägga till ett gult element i din outfit. Till exempel kan du bära en t-shirt med paljetter i silver med svarta, beskurna, smala jeans som kärnan i outfit. Lägg till ett par citrongula höga klackar till mixen för en glad touch.

Silvertopp med långa klockärmar av paljetter och svart belagda skinny jeans

silver paljettopp med långa ärmar och svart belagda skinny jeans
källa

Det här är en mycket minimal men ändå iögonfallande cocktailpartydräkt i silver och svart. Till toppen kan du bära en långärmad blus i silver med paljetter och en avslappnad passform. Kombinera den med svarta, vaxade smala jeans som får dig att se snygg och smal ut. Använd ett par svarta läderstövlar med skorna för att komplettera det snygga utseendet.

Silver kortärmad paljettopp med ljusgul miniskort

silver kortärmad paljettopp med ljusgul miniskort
källa

Detta är en damliknande cocktailpartydräkt som kan få dig att se extra lång och smal ut. För att forma det här utseendet kan du bära en silverfärgad topp med korta ärmar. Koppla ihop det med en ljusgul miniskort för att se ut damliknande och göra dina ben ser extra smala ut. För skorna, ha ett par silveröppna klackar som passar perfekt med silvertoppen.

Silver metallic paljetter långärmad blus med svarta skinny jeans

silver metallic paljetter långärmad blus med svarta skinny jeans
källa

Här är en annan iögonfallande outfit som innehåller ett glatt gult element. Bär i detalj en långärmad paljettblus och svarta skinny jeans. Kombinera dem med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att se snygga och smala ut. Lägg till en citrongul läderkoppling i din outfit för att se unik och attraktiv ut.

Kortärmad blank t-shirt med rosa midi chiffong kjol

blank t-shirt med korta ärmar och rosa midikiffongkjol
källa

Mycket sällan skulle du se en silver och rosa outfit. Bilden ovan visar att detta verkligen kan vara en ganska bra outfitidé. För att uppnå just detta utseende kan du bära en kortärmad paljettopp. Kombinera den med en utsvängd rosa midikjol i ljus chiffong. Koppla ihop dem med ett par matchande rosa klackar för att se ännu mer ladylike ut.

Silvertopp med scoop-halsringning och svarta smala byxor

silver topp med scoop halsringning och svarta slim fit byxor
källa

Detta är en väldigt intressant och lite pojkaktig outfit som är väldigt avslappnad jämfört med de ovan nämnda kläderna. För att forma denna outfit, använd bara en överdimensionerad paljett-tröja med en silveröppning. Kombinera det med svarta smala byxor. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Short cut silver paljettblus med svarta skinny jeans

kort silver paljettblus med svarta skinny jeans
källa

För dig som har fått ditt arbete i form är denna outfit med en crop top perfekt för att visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. För att uppnå det här utseendet, använd en långärmad, kortärmad blus i silver med paljetter och svarta supermala jeans. Använd svarta höga klackar med öppna tår för att se elegant och rent ut.

Paljettskjortklänning med matchande häl på tåen

Paljettskjortklänning med matchande klackar med öppen tå
källa

För dig som vill se mer ladylike ut, istället för en silvertopp, kan du bära en klänning i silverpallettskjorta. Koppla ihop miniklänningen med ett par silverklackar med ett öppet tåband för att se glänsande och attraktivt ut.

Beskuren T-shirt med silvermönster i paljetter och matchande hög kjol

kort silver-t-shirt med paljetter och matchande minikjol
källa

Det här är en tvådelad klänning som kan få dig att se återhållen sexig och vacker ut på festen. Klänningen består av en silverfärgad topp med korta ärmar och en matchande höghöjd minikjol. Använd ett par silver metalliska klackar med öppen tå som passar perfekt med klänningen.

Här är de bästa outfitidéerna för silver paljetter som kan få dig att se super attraktiv men ändå inte särskilt chic på en cocktailparty. Testa dem och se om du gillar den här typen av stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*