Hur man stylar Sherpa Vest

Hur man stylar Sherpa Vest

Att ha på sig en Sherpa-väst är en mycket bra idé att se snygg och mysig ut samtidigt. Tänk dig ett lager i lager som består av en långärmad topp, en Sherpa-väst och smala jeans. Detta borde vara en mycket snygg outfit som är ganska lätt att ta av. Och det finns verkligen många andra sätt att bygga en snygg outfit runt västen. För att hjälpa till att låsa upp några av hemligheterna för dig, har jag sammanställt en lista över de bästa Sherpa-västens outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blushrosa sherpa-väst med vit långärmad t-shirt och blå jeans


källa

Låt mig börja den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer med en outfit som är perfekt för att träffa vänner såväl som för arbete, särskilt på avslappnade fredagar. För att skapa det här coola utseendet kan du helt enkelt bära en vit långärmad t-shirt och toppa den med en rodnande rosa och vit sherpaväst. Koppla ihop dem med jeans med raka ben och blå manschetter. Använd ankelstövlar i brunt läder för att göra utseendet komplett.

Grå och vit sherpa väst med randig långärmad t-shirt

grå och vit sherpa väst med randig långärmad t-shirt
källa

För att forma denna mysiga och ungdomliga casual casual outfit kan du bära en ljusgrå och vit horisontell randig långärmad bodycon-t-shirt med en grå och vit Sherpa-väst över. Kombinera dessa bitar med ljusblå slim fit jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra utseendet.

Brun sherpa-väst med blå jeansjacka och häl med öppen tå

brun sherpa väst med blå jeansjacka och klackar med öppna tå
källa

Detta är en väldigt snygg och kreativt designad lagerlagring som kan bäras både som en street outfit och som en affärs casual outfit. Bär en brun sherpa-väst över en blå jeansjacka och en vit spetsöverdel för det här utseendet. Para ihop dem med marina skinny jeans och ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Grå Sherpa-väst med röd huvtröja och leggings

grå Sherpa-väst med röd huvtröja och leggings
källa

Detta är en mycket ungdomlig och glad outfit som du kanske vill prova. Bär en röd eller orange huvtröja för toppen för att se glad ut. Lägg en gråhårig Sherpa-väst över den. Koppla ihop dem med svarta leggings för att se långa och smala ut. Bär ett par svarta snörstövlar i fuskpäls för att skorna ska se mysiga och ladylike ut.

Grå Sherpa-väst med tröja och blå jeans

grå sherpa väst med tröja och blå jeans
källa

Detta är ett mycket trevligt och tillgängligt vinterutseende. På toppen bär du en grå tröja och en grå Sherpa-väst över den. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Lägg till ett par svarta knähöga regnstövlar i mixen för att se extra snygg ut. Slutligen bär en grå stickad hatt för att se kärleksfull och attraktiv ut.

Vit väst med en mörkblå tröja klänning och knähöga stövlar

vit väst med en mörkblå tröja klänning och knähöga stövlar
källa

Detta är en mysig business-casual outfit som gör att du sticker ut naturligt från publiken på kontoret. Du kan bara ha en knälång långärmad skiftklänning i marinblått. Bär en vit sherpa-väst över klänningen för några underbara lager. Bär ett par kamelhöga stövlar i mockaskinn för att göra skorna snyggare.

Grå Sherpa-väst med vit mock-hals långärmad t-shirt

grå Sherpa-väst med vit långärmad t-shirt med ståkrage
källa

Detta är en mysig casual casual outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt med en ståkrage eller en stickad tröja och kombinera den med en grå väst. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera outfit i stil.

Vit longline-väst med en mörkblå mini-gungklänning

vit långremsväst med mörkblå mini-gungklänning
källa

För att se feminin och mogen ut, här är en affärsavslappnad outfit som kan hjälpa dig med det. Du kan bära en mörkblå långärmad mini-svängklänning med en vit, fuzzy longline-väst över. Bär ett par knähöga stövlar med kamelmocka. Kombinera den med en leopardtryckskoppling för en sofistikerad twist.

Grå Sherpa-väst med en långärmad T-shirt och förstörda jeans

grå Sherpa-veterinärer med långärmade T-shirts och förstörda jeans
källa

För att uppnå det snygga streetlooket kan du bära en grå långärmad t-shirt med en avslappnad passform och para ihop den med en ljunggrå Sherpa-väst. För resten av klädseln kan du bära blå skinny jeans med ett rippat knä och ett par svarta mockasko stövlar för att hålla dig snygg och robust.

Blushrosa väst med dragkedja med blå skinny jeans och pälsstövlar

rodnande rosa väst med dragkedja, blå skinny jeans och pälsstövlar
källa

Detta är en relativt oskrivbar outfit. Ändå ska det se bra ut och kan hålla dig varm på hösten. För toppen, använd bara en grå långärmad tröja med en rodnande rosa dragkedjeväst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par fuskpäls kamel ankelstövlar för att slutföra outfit.

Vit fuzzy longline-väst med chiffongblus och smala jeans

vit fuzzy longline-väst med chiffongblus och smala jeans
källa

För att uppnå det mysiga och eleganta affärsavslappnade utseendet kan du bära en vit chiffonglångärmad blus med en vit, fuzzy sherpa-väst med långa linjer. Kombinera dem med ett par mörkblå skinny jeans för att se smal och smal ut. Bär ett par svarta fotbollsstövlar för att se extra snygg ut.

Grå tröja med väst och smala jeans

grå tröja med väst och smala jeans
källa

För att uppnå det mysiga vinterutseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå tröja med en matchande grå Sherpa-väst. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch. Bär en grå stickad hatt för att se snyggare ut.

Svartvit randig långärmad T-shirt med en Sherpa-väst

svartvit randig långärmad T-shirt med Sherpa-väst
källa

För att forma denna snygga outfit kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en brun och vit Sherpa-väst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Använd svarta mockasko stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Här är sherpa väst outfit idéer som jag vill dela med dig. Prova dem om du letar efter något som får dig att se både mysig och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*