Hur man stylar Peplum-tröja

Hur man stylar Peplum-tröja

Tröjan är en stor del av vad vi bär när vädret blir lite kallare. Precis när du tror att alla alternativ du har är kroppskramtröjan och den tjocka tröjan finns det faktiskt något som kallas peplumtröjan som får dig att se väldigt smal och unik ut. Det är inte så svårt att utforma det. Vanligtvis kan du bara bära den med smala byxor eller leggings och du kommer att ha en fin och tunn look. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med riktigt fina peplumtröjaidéer. Låt mig visa dig nu

Vit peplumtröja med svarta, smala, smala chinos


källa

Låt mig först visa dig en mycket mysig och elegant business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit peplumtröja över en svartvitt rutig skjorta med knappar på toppen. Ett par svarta skinny byxor och ett par röda mocka klackar med öppen tå är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Vit peplumtröja med svarta sidenbyxor


källa

För att få ett långt och smalt utseende är allt du behöver göra att bära en peplumtröja med smala byxor. Du kan till exempel ha på dig en vit peplumtröja med svarta sidenbyxor. Ett par svarta mocka ballerinaskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Vit peplum stickad tröja med rosa och blå tunna byxor med stamtryck

vit peplum stickad tröja med rosa och blå avloppsbyxa med stamtryck
källa

Här är en mycket unik outfit på grund av de färgglada byxorna. För att uppnå detta mogna och feminina utseende kan du bära en vit peplum-tröja med rosa och blåa skinniga byxor med stamtryck. Kombinera den med en rosa läderhandväska och ett par beige mockaskor för en feminin twist.

Vit peplumtröja med volangblus och jeans

vit peplumtröja med frillad blus och jeans
källa

Här är en mycket intressant lagerdräkt. Till toppen kan du bära en vit peplumtröja över en vit peplum-volangblus. Denna peplum-på-peplum-look skapar en mycket unik och luftig känsla. För resten av kläderna, använd blå skinny jeans och vita balettlägenheter.

Vit ribbad peplumtröja med svarta skinny jeans

vit ribbad peplumtröja med svarta skinny jeans
källa

För att se både snyggt och konstnärligt ut, räcker det vanligtvis med en svartvit outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit peplumtröja med svarta skinny jeans. För skorna, istället för klackar, kan du bära ett par svarta klackar för att se snyggare och unikt ut. Resultatet är en minimalistisk och elegant outfit.

Neonrosa peplumtröja med mörkblå skinny jeans

Neonrosa peplumtröja med mörkblå skinny jeans
källa

För att se mer ladylike och iögonfallande, är det enklaste sättet att bära något neonrosa eller chockerande rosa. Till exempel kan du bära en neonrosa peplumtröja med lätt tvättade blåa skinny jeans. Koppla ihop dem med lila kulklackar för att se ännu mer ladylike ut.

Vit ribbad tröja med bruna skinny jeans och knähöga stövlar

vit ribbad tröja med bruna skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Medan den vita och bruna färgkombinationen låter som en mycket vanlig färgkombination, används den faktiskt väldigt lite och underskattad. Här är en brun och vit outfit som ser riktigt snygg ut. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med bruna skinny jeans. Kombinera dem med bruna läderstövlar i läder för ett snyggt och unikt sätt att komplettera din outfit.

Vit peplumtröja med rosa koppling

vit peplumtröja med rosa koppling
källa

Här är en mycket minimalistisk, men ladylike och attraktiv outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med mörkblå skinny jeans. Använd en rosa läderhandväska och ett par ljusrosa klackar för att komplettera detta mycket vackra och lättillgängliga utseende.

Vit och svart randig peplumtröja med rosa läderhandväska

vit-svart randig peplumtröja med rosa läderhandväska
källa

Vid den här tiden har jag redan visat några tröjor i färg. Låt oss nu titta på den här vita och svarta randiga peplumtröjan. För styling kan du kombinera den med vita skinny jeans och en rosa läderhandväska. Använd svarta klackar för de skor som passar perfekt till tröjan.

Vit stickad tröja med mörkblå skinny jeans

vit kabelstickad tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en mycket minimal outfit som kan få dig att se smal och elegant ut. För att uppnå detta coola utseende kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med marina skinny jeans. Använd den med en brun läderhandväska och svarta mocka-balettklackar för ett snyggt utseende.

Grön, figurkramande peplumtröja med smala jeans med muddar


källa

Detta är en ganska tunn och figur kramar grön peplum tröja som verkligen kan visa upp dina kurvor. Du kan para ihop den med smala jeans med blå manschetter för att se ännu högre och smalare ut. Använd röda mockaklackar för skorna så att din outfit ser mer märkbar ut. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se mer elegant och professionell ut.

Lila ribbad tröja med smala jeans


källa

Detta är en mycket attraktiv och mysig outfit tack vare användningen av vackra färger. För att uppnå detta härliga utseende kan du bära en lila ribbad peplumtröja med ett guldhalsband till toppen. Ett par svarta skinny jeans, en svart läderkoppling och svarta ankelband med klackar i öppen tå är en snygg och snygg kombination av alla.

Vit peplumtröja med bälte och minikjol i rosa guldfärgade paljetter

vit peplumtröja med bälte och rosa guldfärgad minikjol av paljetter
källa

Detta är en outfit som du definitivt kan ha på dig till en semi-formell eller formell händelse. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit peplumtröja som levereras med ett mörkblått bandbälte. Kombinera den med en minikjol i guld med figurer och paljetter. Bär ljusrosa klackar för en feminin touch för att komplettera outfit.

Vit ribbad tröja med svarta skinny jeans och läderstövlar

vit ribbad tröja med svarta skinny jeans och läderstövlar
källa

För dig som helt enkelt letar efter en dräkt som är underskattad och ser mysig och enkel ut, här är en dräkt som är gjord speciellt för dig. För att uppnå detta enkla utseende kan du bära en vit peplumtröja med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Ljusblå peplumtröja med grå leggings

ljusblå peplumtröja med grå leggings
källa

För att para ihop en tröja med leggings, se till att din tröja är tillräckligt lång. Du kan till exempel ha en himmelblå peplumtröja som är relativt lång. Kombinera den med grå leggings för att se lång och smal ut. Använd grå och svarta tryckta klackar för skorna för att göra utseendet komplett.

Här är idéerna till peplumtröja som är lätta att ta av. Om tröjor är din grej bör listan ovan vara ett bra ställe att lägga till lite extra i ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*