Hur man stylar paljettröja

Idag ska jag prata om paljettröjan som kan göra att du sticker ut från mängden på en cocktailparty eller andra semi-formella och formella evenemang. Det fantastiska med det är att det ser snyggare och luftigare ut jämfört med andra typiska cocktaildräkter. Därför är det här blogginlägget speciellt utformat för de av er som föredrar att se snygga och prickiga ut istället för att se väldigt ladylike ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna till paljetter. Låt oss titta på dem nu.

Tank top i silver med mörkblå skinny jeans


källa

Som tidigare nämnts kan du bygga en snygg och blank outfit runt en paljetterad linne, och jag ska börja den här listan med outfitidéer med en enkel outfit som är relativt lätt att ta av. Bär bara en silver löst skuren paljettopp med mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Gyllene paljettopp med djup V-ringning och vit fritidsdräkt

Linne i guld med paljetter med djup V-ringning och vit fritidsdräkt
källa

Låt oss nu titta på en elegant och unisex outfit som kan få dig att se väldigt unik ut. Bär en vit kavaj med en djup V-ringad linne i guld med paljetter. Kombinera dem med vita, tunna chinos. Använd grå mockaskor för att skorna ska se ännu snyggare ut.

Linne i roséguld med paljetter och svarta läderbyxor

roséguld paljetter linne med svarta läderbyxor
källa

För dig som vill se ännu snyggare ut är det ett väldigt trevligt alternativ att lägga till ett läderelement i kläderna. Du kan också bära en roséguld paljettopp med svarta läderbyxor. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar och en vit och röd randig koppling för att komplettera din outfit med en extra damliknande touch.

Tanktopp i brons paljett med svart kavaj och läderjackor

Linne i brons med paljetter med svart kavaj och läderjackor
källa

För dig som brukade ha en kostym på jobbet och vill ha på dig något liknande men elegantare för ett företagsevenemang, här är en härlig outfit för dig. För toppen, bära en svart blaer med en brons linne med paljetter och en v-ringning. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta spetsiga tåklackar för att se snygga och eleganta ut.

Roséguld och svart randigt paljettopp med lädershorts

Roséguld och svart randig, beskuren linne med paljetter och skinnshorts
källa

Denna outfit har också några läderelement i sig, men den här gången kommer den i form av svarta lädershorts. Kombinera det med en guld- och svart randig linne med paljetter. För skorna kan du bära svarta klackar med öppna tåband för att se smala och eleganta ut.

Kort tanktop i silver med svarta skinny jeans

silverlinne i silver med svarta skinny jeans
källa

För de av er som vill se smala och reserverade sexiga kan en kombination av en crop top och höghus hjälpa till, eftersom det visuellt kan flytta midjan uppåt. Du kan till exempel ha på dig en kort silverlinne med paljetter och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att hålla utseendet minimal och elegant.

Linne i silver med paljetter med en urringning och kraftigt rippade jeans

silverlinne paljettopp med scoop-halsringning och kraftigt rippade jeans
källa

För dig som vill se snyggare och till och med lite kantig ut för en cocktailparty, kan denna outfit vara ett utmärkt val. Bär bara en silverlinne paljettopp med blå kraftigt rippade och bundna pojkvän jeans. Koppla ihop dem med ett par silver metalliska tåklackar för att slutföra kläderna på ett glänsande och snyggt sätt.

Linne i guld med paljetter och mörkblå jeans

linne i guld med paljetter och mörkblå jeans
källa

För ett snyggt och flickaktigt utseende, kanske du vill välja en linne med en ljusare färg som den här ljusguld-paljettröjan här. Kombinera toppen med mörkblå skinny jeans. Bär en silver fotledsrem med öppna tår för skorna för att ge utseendet en elegant touch.

Silvertopp med vit kavaj och matchande byxor

silver topp med vit kavaj och matchande byxor
källa

Om du är van vid att klä dig på jobbet kan du också göra det för ett företagsevenemang genom att bära denna outfit. Bär en tanktopp i silver med en vit kavaj. Koppla ihop dem med vita klockbottnar för att se långa och kraftfulla ut. Använd klackar med öppet silver under byxorna för att se snygga och smala ut.

Silver linne med scoop halsringning och ljusrosa maxi veckad kjol

silver linne med scoop halsringning och ljusrosa maxi veckad kjol
källa

Detta är en mycket mer avslappnad outfit som hjälper dig att se mer tillmötesgående och påfallande ut. För att slutföra den här klädseln, använd helt enkelt en silkeslång tanklinne med paljetter, en ljusrosa maxi-veckad kjol och ett svart läderbälte. Använd ljusrosa paljetter för skorna istället för klackar för ett trevligare utseende.

Tank top i guld med vit plånbok i läder

linne i guld med paljetter med handväska i vitt läder
källa

Låt oss nu prata om vilken typ av plånbok du ska ha med en paljettopp. I det här fallet, för att se mer uppfriskande ut, kan du para ihop en tanktop i guld med en vit läderhandväska istället för en typisk svart. Kombinera dem med gråblå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se tilltalande och attraktiva ut.

Silver linne med bundna pojkvän jeans

silver linne med pojkvän jeans med manschett
källa

Lite överraskande att paljettanchen inte bara passar bra med smala jeans utan också med pojkvänjeans. Som du kan se på bilden ovan kan du bära en silverlinne med paljetter i manschett med manschett för pojkvän för att se riktigt bra ut. Använd silverplattformsklackar för att slutföra utseendet.

Paljettopp med guldfärgad urringning och vit minikjol

gyllene paljettopp med scoop-halsringning och vit minirater-kjol
källa

För ett uppfriskande och ungdomligt cocktailparty-utseende kan du bära en linne i guld med paljetter och stoppa den i en vit veckad kjol för mini-åkare. Använd silverklackar med öppna tår för att ge det enkla men fantastiska utseendet en extra glänsande och elegant touch.

Guld paljett linne med blush rosa mini chiffong veckad kjol

Gyllene paljettröja med rodnadrosa mini-chiffong veckad kjol
källa

För att få ett vackert och vackert utseende kanske du vill ha lite rosa. Du kan till exempel ha på dig en pikétröja i guld med en rodnadrosa miniklänning i chiffong. Använd ljusrosa klackar för att skorna ska se ännu mer ladylike ut.

Här är paljett tank top idéer som är förvånansvärt lätta att dra av. Om du brukade tveka på att ha på dig något så glänsande, borde listan ovan ha ett tillräckligt lågt inträdesbarriär för att du kan prova det för din nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*