Hur man stylar mockaskor i Oxford

Hur man stylar mockaskor i Oxford

Idag ska jag prata om hur man stylar mockaskor i oxford. Varför ska vi välja ett par mockaskor istället för den blanka och mer märkbara läderversionen? Först skadar det inte att lägga variation i din outfit. För det andra, även om det inte är fråga om att de glänsande oxfordläderskorna ser snygga och attraktiva ut, kan Oxfordskorna i mocka passa dig bättre om du föredrar att se mer subtil och reserverad ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa mocka oxford sko-idéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart skinnjacka med grå tröja och mockaskor i oxford


källa

För att starta den här listan med outfitidéer, ska jag först visa dig en snygg, lagrad outfit som kan bäras som både en affärsavslappnad outfit och en street outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med kamelväst och svart skinnjacka på toppen för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå mockaskor oxford för att komplettera utseendet.

Svart kostym med vit skjorta och oxfordskor i mocka

svart svit med vit skjorta och mockaskor i oxford
källa

För dig som vill klä dig djärvt och unisex på jobbet, här är en outfit du kanske vill ha på dig. Bär en vit knäppt skjorta och en svart kostymjacka på toppen. Kombinera dem med svarta, beskurna, smala klänningbyxor. För skorna, ha ett par svarta oxfordskor i mocka för att komplettera utseendet.

Grön och vit rutig skjorta med mörkblå skinny jeans med muddar och oxfordskor i mocka

grön och vit rutig skjorta med mörkblå skinny jeans med muddar och oxfordskor i mocka
källa

För att uppnå denna trevliga och mysiga outfit, här är vad du vill göra. För toppen, använd bara en ljusgrön och vit rutig pojkvänskjorta, vilket är sällsynt och vackert. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med muddar. Använd ett par oxelskor av kamelmocka för skorna. Lägg till en brun mockapåse som matchar skorna.

Svart skinnjacka med vit t-shirt och mörkblå mockaskor i oxford

svart skinnjacka med vit t-shirt och mörkblå mockaskor i oxford
källa

För att se snyggt och unikt ut är det en bra idé att ha på sig ett par mörkblå skor. För att slutföra denna outfit, rocka en vit t-shirt med en svart lädermotojacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par marinblå mockaskor i oxford för att slutföra kläderna på ett snyggt och unikt sätt.

Kamel longline ullrock med vit väst och grå byxa med vida ben

Kamel longline ullrock med vit västtopp och grå byxa med vida ben
källa

Det här är en snygg och mysig outfit som skiljer sig från alla de magra jeans som nämns ovan. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit V-ringad västtopp och en ljusbrun lång ullrock. Koppla ihop dem med grå breda byxor. Bär ett par oxfordskor av kolmocka för att göra utseendet komplett.

Blushrosa faux päls med svarta skinny jeans och muddade mockaskor

Blushing rosa fuskpäls med svarta skinny jeans med muddar och mockaskor
källa

För att uppnå denna attraktiva och ladylike outfit, här är vad du vill göra. Bär en rodnande rosa fuskpälsjacka över en svart blus. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta oxfordskor i mocka för att göra din outfit stilfull.

Svarta smala jeans med muddar och matchande oxfordskor i mocka

svarta skinny jeans med muddar och matchande Oxford mockaskor
källa

Detta är en mycket minimal outfit som du kanske vill prova om du hellre ser snygg och ren ut. För att forma denna outfit, bär en vit överdimensionerad linne pojkvänskjorta på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta oxfordskor i mocka för att göra din outfit stilfull.

Svarta byxor med vida ben och grå oxfordskor i mocka

svarta vidbenbyxor och grå mockaskor i oxford
källa

Här är vad du kan göra för att forma denna eleganta och luftiga outfit. Bär en vit chiffongblus med en knapp på toppen. Kombinera den med svarta, beskurna, luftiga byxor med breda ben. För resten av kläderna kan du bära ett par grå casual oxford-skor gjorda av grå mocka för att komplettera klädseln i stil.

Svartvit randig knappblus med grå skinny jeans

svartvit randig blus med knappar och grå skinny jeans
källa

Detta är en ganska låg profil och konstnärlig outfit som använder den klassiska färgkombinationen svart, vitt och grått. För att tillämpa denna kombination på kläderna kan du ha på dig en svart och vit vertikal randig oversized skjorta med knappar. Koppla ihop den med grå skinny jeans. Ett par svarta oxfordskor i mocka för att avsluta din outfit är ett komplett val.

Vit t-shirt med blå jeansshorts

vit skjorta med knappar och blå jeansshorts
källa

För att se super ungdomlig och uppfriskande ut är det en bra idé att ha på sig sneakers med låg canvas, som ser väldigt ut som en avslappnad version av mockaskor oxford. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med ett par blå jeansshorts. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita dukskor för att komplettera utseendet.

Grå quiltad nylonväst med vit tröja och leggings

grå nylon quiltad väst med vit tröja och leggings
källa

Här är en annan outfit som innehåller ett semi-formellt par sneakers som ser mycket ut som ett par Oxfordskor i mocka. För att forma denna outfit kan du bära en vit tröja med rund hals och grå nylonväst. Koppla ihop dem med svarta leggings för att se långa och smala ut. För skorna, ha på dig ett par grå dukvandringsskor för att komplettera det lågmälda, vackra gatutseendet.

Svart tröja med prickig skjorta och mörka skinny jeans

svart tröja med prickig skjorta och mörka skinny jeans
källa

Att forma det vintage och attraktiva utseendet här är vad du vill göra. Bär en svart och vit prickig skjorta med en svart tröja och låt skjortans fåll kika ut. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta oxfordskor i mocka för att komplettera utseendet.

Här är mockaskor oxford som kan hjälpa dig att se snygg och iögonfallande ut. Det finns några riktigt fina kläder som är väldigt lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*