Hur man stylar mocka leggings

Hur man stylar mocka leggings

För många av dig och mig verkar det som om vi gör 90 procent, om inte 99 procent, när vi parar ihop dina avslappnade kläder med jeans. Jag älskar jeans och jag tror inte att det är något problem med det alls. Jag undrar bara om vi kan utnyttja de återstående tio procenten av tiden bättre. För det här blogginlägget ska jag skriva om ett intressant och icke-vanligt alternativ till jeans, mocka leggings. För att få en bra start har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i mocka leggings outfit. Låt oss titta på dem nu.

Vit överdimensionerad tröja & gröna mocka leggings

vit överdimensionerad tröja grön mocka leggings
källa

För att starta listan ska jag visa dig en damliknande, avslappnad street outfit som är ganska lätt att ta av. Bär bara en vit överdimensionerad tröja med gröna leggings i mocka. Komplettera din outfit med svarta läderstövlar och en rutig ullhalsduk för ett extra lager stil.

Mockabyxor med tjock stickad tröja och svart skinnjacka

Mocka byxor grov stickad tröja svart läderjacka
källa

Här är en lagrad outfit som kan användas för att se uppfriskande och snygg ut på vintern eller hösten. Bär en svart tjock stickad tröja med en svart skinnjacka för toppen. För toppen bör du ha bruna leggings i mocka och ankelkängor i svart läder för att komplettera denna unika outfit.

Använd den med en vit crop top och svart bomberjacka

vit bomullsjacka i svart topp
källa

För en sexig look med låg vikt kan du helt enkelt ha på dig en vit crop top med en svart bomberjacka och gröna mocka leggings. Svarta mockaskor är de perfekta skorna. Förresten vet jag att det finns vissa människor som är emot tanken på att ha på sig leggings som en ersättning för byxor. Egentligen håller jag delvis med dem, men mocka leggings är gjorda av så tjockt och fast tyg att de kan betraktas som smala byxor.

Kamel mocka leggings med vit väst topp och chambray skjorta

Camel mocka leggings vit väst topp Chambray skjorta
källa

Här är en färgstark outfit som är lätt att ta av. Bär en vit västtopp och en chambray-skjorta för toppen. Använd bottengrön leggings i mocka och svarta stövlar i mocka. Silk choker-halsduken lägger mycket stil till utseendet.

Vit droppstickad axeltröja med gröna mockaskinn

vit dropp axel stickad tröja grön mocka leggings
källa

För en enkel och avslappnad look, bär en vit överdimensionerad stickad tröja från axeln. Koppla ihop den med gröna mocka leggings och ljusrosa ankelremmar med öppen tå för en elegant twist.

Svart och grå randig t-shirt med gröna mockaskor

svart och grå randig t-shirt leggings gjord av grön mocka
källa

Här är en annan super casual street outfit. Du kan helt enkelt bära mocka leggings med en svart och grå randig t-shirt. För att hålla den avslappnade känslan konstant användes svarta loafers för att slutföra kläderna.

Bär med svart väst topp & rutig filt halsduk

svart rutig filt halsduk med väst
källa

För en elegant look som är relativt lätt att ta av, använd en svart västtopp med en rutig filtduk. Använd kamelmocka leggings och bruna Chelsea-läderstövlar för en unik och feminin look.

Använd den med en vit kofta och randig halsduk

randig vit koftduk
källa

Denna bekväma outfit är perfekt för hösten. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig t-shirt och en vit kofta till toppen. Använd kamel mocka leggings och bruna läder knä längd stövlar för golvet. För att få outfiten att se ännu bättre ut, använd en ljust randig halsduk för att komplettera det uppfriskande utseendet.

Grå mockabyxa med svart bomberjacka

grå mocka byxor svart bomberjacka
källa

Du kan faktiskt utforma grå mocka leggings precis som du skulle utforma grå jeans. Koppla dem till exempel med en vit topp, en svart bomberjacka och ett par bruna mockaskor för ett snyggt utseende.

Marl stickad tröja med gröna mocka damaskar

Marl stickad tröja grön mocka leggings
källa

För en lite mer mogen och feminin look kan du bära en svart marmorstickad tröja till toppen. Koppla ihop den med gröna mockaskor och knähöga stövlar av brun mocka för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Vit chiffongspetsblus med mockabyxor

vit chiffong spetsblus mocka byxor
källa

För de av er som är fans av boho-outfits är denna outfit något för dig. Bär en vit chiffongblus i bohostil med orange mockabyxor. För skorna skulle antingen vita sandaler eller nakna sandaler se bra ut.

Svart siden topp med burgunder mocka damaskar

svart burgundy mocka leggings
källa

För ett mer moget utseende kanske du vill ta med en burgundbit i mixen eftersom den har en riktigt fin och djup färg. Till exempel kan du bära en svart siden topp med vinröda mocka damaskar och svarta loafers för att skapa en feminin och avslappnad look.

Semi-Sheer Top & Grey Mocka Leggings i vit spets

vit spets halvtransparent stickad tröja grå mocka damaskar
källa

Om du inte tittar noga skulle du förmodligen tro att det här är en grå denimdräkt. Som tidigare nämnts kan de grå mocka leggingsna användas som grå jeans. De kommer bara med lite mer djup och unikhet. Du kan till exempel ha på dig leggings med en vit, halvtransparent långärmad topp och ljusrosa läder för att skapa en bekväm streetoutfit.

Svart skinnjacka med kungsblå mocka damask

svart läderjacka kungsblå mockaskor
källa

Dessa kungsblå mocka leggings ser bara ut som kungsblå skinny jeans med en lite annan konsistens. Du kan enkelt para ihop dem med en svart skinnjacka och ett par svarta och vita canvas sneakers för ett avslappnat men ändå unikt utseende.

Hoppas du gillar mocka leggings jag just delade. Jag vet mycket väl att mocka leggings inte är under mainstream. Det är faktiskt en av anledningarna till att jag vill prata om det. För vanliga eller allmänna artiklar finns det så många människor som redan har pratat om det. Jag känner mig därför tvungen att hitta de luckor som behöver fyllas för att tjäna alla modeälskare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*