Hur man stylar linne tunika topp

Hur man stylar linne tunika topp

För att få ett avslappnat och luftigt utseende bör linnetunikan vara en av de mest lämpliga föremålen som kan hjälpa dig med detta. Linne är en väldigt intressant typ av tyg som gör att du kan se väldigt avslappnad och snygg ut, med lite mer seghet och grovhet. För dig som vill se diskret men ändå attraktiv samtidigt är detta ett blogginlägg som bör intressera dig. Vad jag ska visa dig är några av de bästa idéerna i linnetunika-outfit jag har samlat. Låt oss komma in direkt.

Tunikatopp i vitt linne med ljusgrå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan över snygga outfitidéer med en mycket enkel och ren outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en vit långärmad tunikablus med ljusgrå skinny jeans. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers eller ett par svarta balettlägenheter för att hålla denna outfit minimal och attraktiv.

Använd en grå linne topp med en V-ringning och halv ärmar som en klänning

Bär en grå linne topp med V-ringning och halva ärmar som klänning
källa

Mycket ofta vill du ha på dig en längre tunikatopp i linne som tunikaklänning. Den raka skärningen kan få dig att se riktigt luftig och söt ut. Till exempel kan du bära denna minimalistiska designade ljusgrå linneklänning med V-ringning och halva ärmar för att se enkelt men ändå fantastiskt ut. Kombinera den med ett par svarta sandaler för ännu mer karaktär.

Mörkblå tunikaskjorta i linne med jeans med mörka manschetter

Mörkblå tunikaskjorta i linne med mörka jeans med muddar
källa

För att forma denna outfit kan du bära en marinblå krage i linne tunika för att se djup och unik ut. Koppla ihop den med mörkblå jeans med raka ben och ärmslut för att ge utseendet en lite pojkaktig och tuff känsla. Bär ett par bruna flip-flops för att slutföra kläderna på ett mycket avslappnat sätt.

Vit midikunikblus i linne med blå tvättade jeans

vit midikunikblus i linne med blå tvättade jeans
källa

För att skapa detta superluftiga och uppfriskande utseende kan du bära en vit tunikamidlinneklänning som kärnan i outfit. Du kan kombinera den med en svart tvättad slim fit-jeans eller helt enkelt bära tunikatoppen som en klänning utan leggings eller jeans. Bär ett par rodnande rosa loafers för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Grå tunika-t-shirt med vita skinny jeans

grå tunika-t-shirt med vita smala jeans
källa

Detta är en avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller till och med för matbutiker. Till toppen kan du bära en grå tunika-t-shirt med en avslappnad passform. Koppla ihop den med vita skinny jeans. För skorna kan du bära vita sneakers för att se avslappnad och sportig ut. Alternativt kan du också bära svarta sandaler för att se mer unika och snygga ut.

Blå tunikatopp med trekvartärmar och en samlad midja och vita, beskurna byxor

blå tunikatopp med trekvartärmar och samlad midja och vita, beskurna byxor
källa

Låt oss nu titta på denna uppfriskande outfit som du kanske vill ha på dig för ett avslappnat datum. För att forma det här utseendet kan du bära en himmelsblå tunikatopp i linne med trekvartärmar som har en något rynkad midja så att du ser extra tunn ut. Kombinera toppen med vita beskurna byxor och kolbalettlägenheter för att se enkelt och rent ut.

Vit rynkad tunikaklänning i linne med sneakers

vit tunikaklänning från rynkad linnemidja med sneakers
källa

För att se helt uppfriskande och minimal ut, är denna helt vita outfit perfekt. Bär bara den här vita knälånga tunikaklänningen med tre fjärdedels ärmar och en rynkad linning i midjan. Koppla ihop den med vita sneakers för att se helt minimal ut. Du kan också byta ut dina sneakers med vita klackar för en mer elegant look.

Svart vingfodral med samlad midja och linnetunika

svart tunika med samlad midja i linne
källa

Det här är en väldigt intressant klänning som ligger någonstans mellan en mini-skiftklänning och en tunikaklänning. I detalj är det en svart slim fit tunikaklänning med kepsar. För ett superenkelt och djupt utseende kan du bära ett par svarta balettlägenheter eller ett par svarta glidande sandaler för att komplettera utseendet.

Grå linne tunikaklänning med vida ärmar och svarta sandaler

grå tunikaklänning i linne med vida ärmar och svarta sandaler
källa

Här är ett mycket flickaktigt och attraktivt minimalistiskt utseende. Det finns tillfällen när du kan komma undan med att ha på dig något som passar väldigt löst. Detta är ett perfekt exempel på det. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en grå linne V-ringning och V-ringad tunikaklänning med svarta sandaler. Det är en enkel outfit med mycket karaktär.

Vit långärmad tunikatröja med blå jeans och tofflor med muddar

vit långärmad tunikaskjorta med blå jeans och tofflor
källa

Detta är en mycket unik affärsavslappnad outfit som kan få fram den konstnärliga sidan av dig. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du bära en vit långärmad tunika-skjorta i linne med maximal längd. Koppla ihop den med jeans med blå manschett. För skorna, ha ett par rodnande rosa läderskor för att slutföra kläderna på ett snyggt och damligt sätt.

Grå linneklänning med trekvartärmar och vita sneakers

grå linneklänning med trekvartärmar och vita sneakers
källa

För att forma det här flickaktiga utseendet kan du bära en grå tunikaklänning i linne med rund hals och tre fjärdedels ärmar som kärnan i outfit. För skorna kan du bära vita sneakers för att hålla kläderna rena och enkla. Om du vill bära en väska, en elegant svart läderryggsäck eller en brun stickad axelväska är några mycket bra alternativ.

Vit tunikatopp med blommönster och nakna sandaler

vit tunikatopp med blommönster och nakna sandaler
källa

Detta är en luftig och uppfriskande stranddräkt. Denna typ av kläder är särskilt användbara för dig som älskar att umgås på stranden men inte vill ha bikini. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en vit blommig tunikaklänning i linne. Koppla ihop den med ett par nakna sandaler och en stråhatt för att se uppfriskande och söt ut.

Grå linne tunika topp med ljusblå skinny jeans

grå tunikatopp i linne med ljusblå skinny jeans
källa

Detta är ett mycket attraktivt och lättillgängligt avslappnat gatutseende. Bär bara en grå, kortärmad, överdimensionerad linne tunikatopp. Kombinera den med ljusblå skinny jeans och vita sandaler. Slutligen lägg till en grå stickad axelväska för att få fram den flickaktiga sidan av dig.

Här är linne tunika outfit idéer som jag vill prata med dig om. Som du ser ser de väldigt snygga ut samtidigt som de är extremt lätta att ta bort. Försök bara med dem och se om de får dig att se luftig och snygg ut som planerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*