Hur man stylar Levis High Waisted Shorts

Jag pratar vanligtvis inte om mycket specifika varumärken eftersom jag gillar att prata om tidlösa outfitidéer. Det finns några undantag, inklusive Timberland stövlar, Converse sneakers och Levi’s jeans och shorts, som är så klassiska och sällan blir gamla. Till exempel ser samma par lågkonversation som såg bra ut för 20 år sedan fortfarande bra nu. Samma sak gäller Levi’s. Idag ska jag fokusera på hur man utformar Levis shorts med hög midja så att du ser smal och snygg ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa outfitidéerna för Levis shorts med hög midja åt dig. Låt oss komma in direkt.

Brun chambrayjacka med långa linjer och blå Levis shorts med hög midja


källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer, börjar jag med att visa dig en snygg, lagrad outfit. För att uppnå detta utseende, ha på dig en svart linne med rund hals och blå jeans i hög midja av Levi som kärnan i outfit. Bär en brun lång chambray jacka över den för att se lång och smal ut. Använd nakna sandaler för att slutföra kläderna.

Ljusgul bikinitopp med vit chiffongskjorta och blå Levis-shorts med hög midja

Ljusgul bikinitopp med vit chiffongskjorta och blå Levis-shorts med hög midja
källa

För dig som ska på en strand hangout, här är en trevlig, avslappnad och lågmäld sexig outfit idé att bära. Du kan helt enkelt para ihop en ljusblå denimshorts med hög midja och en ljusgul biniki-topp. Koppla ihop dem med en vit överdimensionerad chiffongskjorta och ett par nakna flip-flops för att se fantastiska ut.

Svart passform crop topp med blå ribbade Levis shorts med hög midja

svart cut crop top med blå ribbade shorts i hög midja
källa

För de av er som har lagt mycket arbete i form, överväga att bära en vit beskuren, kortärmad tröja med en rodnande kofta. Koppla ihop dem med Levis blå jeansshorts med hög midja. Bär en vit låg topp Converse för skorna för att slutföra outfit på ett ungdomligt och uppfriskande sätt.

Ljunggrå tröja med Blue Levi’s Mini-shorts med hög midja

gråmelerad tröja med blå Levis denimshorts med hög midja
källa

Med en underbar denimshorts som de här blå Levis denimshortsen med hög midja kan du hålla resten av klädseln väldigt enkel och fortfarande sticker ut från mängden. Du kan till exempel para ihop shortsen med en grågrå tjock tröja och ett par vita höga Converse för att komplettera utseendet.

Vit långärmad t-shirt med blå jeansshorts

vit långärmad t-shirt med blå jeansshorts
källa

För att uppnå det ungdomliga och konstnärliga utseendet kan du bära en långärmad, passande t-shirt med en blå hyra mini-shorts från Levi. Bär ett par vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut. Lägg nu till en vit filthatt för att lägga till en konstnärlig touch till det redan vackra utseendet.

Tjock tröja med grå båthals och ljusblå Levis-shorts med hög midja

grå, tjock tröja med båthalsring och ljusblå Levis-shorts med hög midja
källa

Detta är en annan minimalistisk outfit som kretsar kring en midja med hög midja från Levi. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljunggrå tjock stickad båthalströja och ljusblå denimshorts med hög midja. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera utseendet.

Ljusrosa chiffongtopp med en grå kofta från Heather och blå mini-jeansshorts

Ljusrosa chiffongtopp med en gråmelerad kofta och blå mini-jeansshorts
källa

För att forma denna dam- och avslappnade outfit kan du bära en ljusrosa chiffongtopp med en ljunggrå kofta. Team dem med ett par blå denim mini skyskrapor shorts. Bär ett par ljusrosa och silver glidande sandaler för skorna för att ge en damaktig och luftig touch till utseendet.

Vit oversize chiffongskjorta med knappar och rippade blå jeansshorts

vit oversize chiffongskjorta med knappar och ribbade blå jeansshorts
källa

För att forma det luftiga och oskyldiga utseendet kan du bära en vit oversized knappad skjorta till toppen och para ihop den med en blå ribbad denimshorts med hög midja. Bär ett par vita sneakers för skorna. Slutligen bär en svart läderhandväska för att lägga en elegant touch på kläderna.

Vit stoppad pojkvänströja med blå midja i shorts

vit, dold pojkvänskjorta med blå denimshorts med hög midja
källa

Här är en annan mycket attraktiv outfit byggd kring en vit skjorta och jeansshorts. För detaljer, använd en vit knäppt pojkvänskjorta och stoppa den i blå Levis minishorts med hög midja. För skorna, ha ett par svartvita höga Converse för att slutföra kläderna.

Grå kort t-shirt med Levis minishorts med hög midja

grå kort t-shirt med Levis minishorts med hög midja
källa

Det här är en trevlig outfitidé för en avslappnad strand hangout när du bär en bikini är inte din grej. Du kan bara bära en grå beskuren t-shirt. Koppla ihop den med blå jeansshorts. För skorna, ha ett par nakna sandaler för en uppfriskande finish på kläderna.

Svart sidenskjorta med knappar och blå mini-jeansshorts

svart sidenskjorta med knappar och blå mini-jeansshorts
källa

Låt oss nu undersöka hur man bär Levi’s shorts som en del av din affärs casual outfit. Ett bra sätt att göra detta är att ha på sig en svart sidenskjorta med knappar och ljusblå jeansshorts med muddar. Koppla ihop dem med svarta klackar och en brun läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Ljusgul tjock tröja med blå Levis jeansshorts och vita sneakers

Ljusgul tjock tröja med blå Levis jeansshorts och vita sneakers
källa

Detta är en ungdomlig och glad outfit som du enkelt kan ta av. Till toppen kan du bära en ljusgul tjock tröja för att se söt och glad ut. Kombinera den med ett par blå shorts med hög höjd denim. Använd vita låga sneakers för att se fräscha och rena ut.

Heather Grey Cropped Knit Tröja med ljusblå denimshorts med hög midja

Flätad, kortklippt stickad tröja med ljusblå jeansshorts med hög midja
källa

För att uppnå denna mysiga och snygga outfit kan du bära en gråklippt, tjockt kabelstrikad tröja. Kombinera det med ett par ljusblå höghöjds denim mini shorts. Bär ett par vita sneakers eller vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Här är shorts med hög midja och shorts från Levi’s som kan få dig att se väldigt attraktiv och snygg ut. Som en bonus kan de definitivt få dig att se mer ungdomlig ut också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*