Hur man stylar kattungehälsandaler

Ibland vill du se superformellt ut när du arbetar med ett par höga klackar. Det finns också tillfällen när du fortfarande vill se formell ut men bara vill tona ner det lite. I det här fallet är det en mycket bra idé att bära ett par sandaler med kattungehäl, även kända som kattungehälskor med öppen tå. Av någon anledning kan det nästan alltid få dig att se mer damliknande ut med skor med öppna tå och den här gången gör det ingen skillnad. För att visa dig hur du utformar dem har jag satt ihop riktigt snygga kattungehälsandaler för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa kattungehälsandaler med vit mini-skiftklänning


källa

Jag vill börja den här listan över stilrena outfitidéer med en mycket minimal outfit som du kan bära på jobbet och fortfarande naturligt sticker ut från mängden. För att forma det här utseendet kan du bära en vit mini-skiftklänning som mitt i din outfit. Koppla ihop det med ett par ljusrosa sandaler för kattungehäl för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med ärmar, grå rutig minikjol och svarta sandaler med kattungehäl

vit t-shirt med kepsärmar, grå rutig minikjol och svarta sandaler med kattungehäl
källa

För att uppnå denna form av den förvånansvärt ungdomliga gatutrustningen, här är några saker du kan göra. Bär en vit t-shirt med kepsar och en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med en grå, rutig minikort. Bär ett par svarta kattungesandaler till dina skor. Använd guldhalsband för att slutföra kläderna.

Vit miniklänning med passform och flare med ljusrosa sandaler med kattungehäl

vit, figur-kramande miniklänning med bälte och ljusrosa kattungehälsandaler
källa

Detta är en ganska men ändå elegant outfit som du kanske vill ha på dig för att göra dig själv väldigt lättillgänglig. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en vit ärmlös passform och en bälte med utsvängd miniklänning. Kombinera det med ett par ljusrosa kattungesandaler.

Bruna sandaler med kattungehäl läder med en svart minipassform och en utsvängd klänning

bruna lädersandaler med kattungehäl, svart minipassform och utsvängd klänning
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå detta attraktiva och eleganta utseende. Bär en miniklänning med en svart passform och flare som mittpunkten i kläderna. Kombinera det med ett par bruna sandaler i läder för kattungehäl. För resten av kläderna, bär bara en ljusrosa läderhandväska för att packa upp kläderna.

Mörkblå slim fit jeans med muddar och grå sandaler med kattungehäl

Mörkblå slim fit jeans med manschetter och grå sandaler med kattunge klackar
källa

Det här är en annan mycket minimal outfit som du kan ha på dig för att arbeta som en casual casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit slim fit-skjorta i linne med knappar och mörkblå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par grå sandaler för kattungehäl för att göra kläderna snygga och snygga.

Svart chiffongjacka med smala jeans och skor med öppen tå

svart chiffongjacka med smala jeans och skor med öppen tå
källa

För att uppnå detta helt svarta coola utseende här är vad du vill göra. Bär en svart och roséguld tryckt T-shirt för toppen. Koppla ihop den med en svart chiffongjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Slutligen, för skorna, kan du bära ett par svarta kattungehälsandaler för att få dig att se cool och elegant ut.

Orange kortärmad kortärmad skjorta med svart blommig midikjol

orange kortärmad skjorta med knappar och svart midikjol med blommönster
källa

För att uppnå detta ljusa och skarpa utseende är det viktigt att lägga till ett orange element i din outfit. Bär en orange skjorta med knappar och en svart blommönstrad midiklänning för toppen. Bär ett par spetsiga grå mocka kattunge klackar för skorna. Avsluta med en grå mockakoppling för att komplettera utseendet.

Ljusrosa kattungehälsandaler med en rodnad miniklänning i chiffongskift

Ljusrosa kattungehälsandaler med rodnande chiffongskiftklänning
källa

För att forma denna eleganta och damliknande outfit är det en underbar idé att använda den rosa färgen som basfärg. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnande rosa chiffong miniklänning som kärnan i kläderna. Kombinera den vackra klänningen med ett par ljusrosa kattungehälsandaler för att komplettera utseendet.

Leopardtryck och genomskinliga kattungeklackar med svart miniklänning i tanken

Leopardtryck och genomskinliga kattungeklackar med svart miniklänning i tanken
källa

För att uppnå denna vackra och eleganta outfit, här är några saker du kan göra. Du kan bära en svart mini tankskiftklänning för att hålla denna outfit super minimal. Bär ett par sandaler med öppen tå med leopardtryck för att krydda saker lite. Slutligen kan du lägga till en svart kopplingsväska i läder för att se ännu smartare och mer elegant ut. Det är faktiskt en vacker outfit för ett företagsevenemang om du inte föredrar att ha på dig något för speciellt.

Svart blus med V-ringning och ljusblå, broderad slim fit-jeans

svart blus med V-ringning och ljusblå broderad slim fit-jeans
källa

För dig som letar efter en vacker casual casual outfit som är lätt att ta av dig, har du kommit till rätt ställe. För toppen, använd bara en svart V-ringad blus. Kombinera den med ljusblå jeans med smal passform och blommig broderi. För skorna, ha ett par svarta kattungehälsandaler för att slutföra utseendet.

Svart tröja med vit hög-låg midikjol

svart tröja med vit hög låg midikjol
källa

För att skapa detta underbara svartvita utseende kan du börja med en svart bodycon stickad tröja. Kombinera den med en vit frillad midikjol. Bär ett par svarta kattunge klackar för skorna för att slutföra klädseln i stil. Nu kan du se att det finns några små skillnader i hur den öppna tåversionen och den spetsiga tåversionen av kattungeklackar får dig att se ut.

Brun läderjacka med en grå ull halsduk och matchande midikjol

brun skinnjacka med grå ull halsduk och matchande midikjol
källa

Det här är en snygg och sofistikerad lagerlagring. På toppen bör du ha en vit tröja med en brun skinnjacka och grå halsduk. Koppla ihop dem med en grå kjol och svarta leggings. Använd svarta kattunge hälskor för skorna för att slutföra utseendet. Detta är en bra outfit för arbete när du vill se snygg och lätt kraftfull ut.

Här är outfitidéerna för kattungehälsandaler som kan få dig att se väldigt elegant och damlik ut. Prova och du kommer att bli förvånad över ditt nya vackra utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*