Hur man stylar guld paljett kjol

För många av er som inte är vana vid att bära några bitar av guld kan de vara väldigt svåra att forma och dra av. Det är faktiskt sant i viss utsträckning. Men som många saker i livet som är värda att uppnå, kan man bära ett guldföremål se dig som bäst om du vet hur du kan övervinna hindren. För att göra detta måste du kombinera ditt guldföremål med enkla bitar för att undvika att se för över. Idag ska jag visa dig några riktigt fina outfitidéer för guld paljett kjolar specifikt. Låt oss komma in direkt.

Svart tröja med passform i halsen och minikjol i rutigt guld


källa

För att starta den här listan med iögonfallande och eleganta outfitidéer börjar jag med en relativt lätt att dra cocktailparty eller semi-formell event outfit. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart bodycon-tröja med en mock-hals. Kombinera den med en guldrutig mini-paljett kjol. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och eleganta ut.

Svart linne med scoop halsringning och knälång guld kjol med paljetter

svart linne med scoop halsringning och guld knälång paljett kjol
källa

Detta är en annan minimalistisk men ändå iögonfallande outfit som du kan bära till en cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du ha på dig en svart linne med rund hals och en guldfärgad midikjol med paljetter. För skorna, ha ett par silverklackar med öppna tå för att slutföra klädseln i stil.

Svart t-shirt med minikjol i guld

svart t-shirt med minikjol i guld
källa

För att skapa detta enkla och relativt avslappnade utseende, speciellt utformat för dig som hatar att ha en elegant och sexig klänning till en cocktailparty, kan du helt enkelt ta på dig en svart t-shirt med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en minikjol i paljetter i guld. Håll skorna enkla genom att bära ett par svarta balettlägenheter.

Vit och svart randig stickad tröja med en guld midi paljett kjol

vit och svart randig stickad tröja med guld midiklänning kjol
källa

För att forma denna mysiga och attraktiva outfit kan du börja med den vita och svarta randiga stickade tröjan ovan. Koppla ihop den med en guldtonad midikjol med hög midja för att se mogen och feminin ut. För resten av kläderna, bära en svart läderväska och ett par svarta klackar för att komplettera det härliga utseendet.

Vit fuskpäls med linne och maxi guld paljett kjol

vit fuskpäls med linne och maxi guld paljett kjol
källa

För att se ladylike ut och mogna finns det en cocktailparty eller formell eventutrustning här som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en vit chiffonglinne med en vit fuskpälsjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med en guld maxi paljett kjol. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Blå jeansjacka med en minikjol i guld och skor med hög duk

blå jeansjacka med minikjol i guld och skor med hög duk
källa

För att uppnå det ungdomliga och uppfriskande utseendet kan du bära en avslappnad vit t-shirt med en blå jeansjacka på toppen. Koppla ihop dem med en mini-paljett kjol. För skorna, ha ett par svarta canvas höga sneakers. Slutligen bär en svart läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Svart slim fit-kavaj med t-shirt med scoop-ringning och mini-paljett kjol

svart slim fit blazer med t-shirt med scoop halsringning och guld, figur kramar mini paljett kjol
källa

För att se snygg och smal ut här är vad du vill göra. Bär bara en vit t-shirt med scoop-hals, en svart slim fit och en kappad kavajjacka. Koppla ihop dem med en minikjol i paljetter av guld. För skorna kan du bära ett par svarta höga klackar med remmar för att komplettera outfit med elegans.

Ärmlös skjorta med knappar och en minikjol i guld och svart

ärmlös skjorta med knappar och en minikjol i guld och svart
källa

Detta är en väldigt naturlig snygg sexig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av och som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart ärmlös skjorta med knappar ned och en minikjol i guld och svart med paljetter. Koppla ihop dem med svarta sandaler för att se snygga och unika ut.

Grå t-shirt med guld kjol och svart krage

grå t-shirt med guld kjol och svart krage
källa

För att forma denna snygga och lite mörka cocktailparty-outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart bikerläderjacka på toppen. Koppla ihop dem med en mini-paljett kjol. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar och en svart läderhandväska för att slutföra kläderna.

Svart tre-kvartärmad t-shirt med V-ringning och minikjol

svart t-shirt med trekvartärmar och V-ringning och minikjol
källa

För att se elegant och minimalistisk ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en svart tre-fjärdedel bodycon-t-shirt med v-ringad topp. Koppla ihop den med en mini-paljettkjol i hög midja. För resten av utseendet, bära svarta strumpor och ett par vinröda höga klackar för att slutföra outfit på ett unikt sätt.

Svart linne med scoop-halsringning och midjekjol med paljetter

svart linne med scoop-halsringning och formfäst midikjol med paljetter
källa

För att uppnå detta enkla och vackra utseende kan du bära en svart bodycon-linne med en urringning för att visa upp några kurvor. Kombinera den med en guldfärgad, figurkramande midikjol med paljetter. Ett par svarta ballerinaskor för dina skor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Vit chiffongblus med midiklänning i guld och halsduk i fuskpäls

vit chiffongblus med midi-paljett kjol och halsduk i fuskpäls
källa

För att få denna mysiga och attraktiva outfit kan du bära en vit chiffongblus med knappar och en grå imiterad pälsduk till toppen. Kombinera dem med en midikjol i guld med hög midja. För skorna, ha ett par ljusrosa läderskor med spetsig tå för en feminin touch för att komplettera outfit.

Chambray-skjorta med bodycon-kjol i mini-paljetter

Chambray-skjorta med bodycon-kjol i mini-paljetter
källa

För att se super chic ut kan du bära en ljusblå chambrayskjorta med knappar och en guldkedja på toppen. Kombinera dem med en minikjol i guld med figurer och paljetter. En brun läderhandväska och svarta ballerinaskor är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Här är de idéer som jag vill presentera dig för. Ser de inte mer naturliga ut än du förväntar dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*