Hur man stylar fleeceväst

Hur man stylar fleeceväst

En fleeceväst kan bäras för att ge extra luftig stil till ditt utseende och hålla dig varm utan att få dig att se tjock ut. Det är en av de mångsidiga sakerna du behöver på vintern när vädret är tillräckligt kallt för att bära en pufferjacka. Jag måste erkänna att det inte är en av de saker som kan få dig att se underbar ut, det kan bara vara en del av en outfit som ser över genomsnittet för det mesta. Kom dock ihåg att det är väldigt bekvämt att ha på sig så det finns en avvägning. För att hjälpa dig att se bäst ut med fleeceväst har jag sammanfattat några av de bästa sätten att utforma fleeceväst för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit fleeceväst med en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta


källa

För det mesta ser en fleeceväst bäst ut när den är en del av en avslappnad outfit. Ha till exempel en mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta med en vit fleeceväst för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och bruna stridsstövlar.

Vit fleeceväst med grå stickad tröja och himmelblå jeans

vit fleece väst grå stickad tröja himmelsblå jeans
källa

Om du inte gillar pojkvänskjortans jordnära och unisex-känsla, bör denna mer feminina outfit testas. Kombinera bara en vit fleeceväst med en grå stickad tröja. Använd himmelblå skinny jeans med kamel mocka ankelstövlar för skinkorna för att hålla skuggan mjuk.

Vit väst med jeansskjorta och jeans med muddar

vit väst denim skjorta manschett jeans
källa

Tillbaka till pojkvänströjorna kan du faktiskt ändra stilen lite genom att ha på dig en annan pojkvänströja. Ha till exempel en vit väst med en pojkvänskjorta i jeans, jeans med muddar och fotkängor för en luftig och avslappnad look.

Bär med en blå och vit rutig skjorta

blå och vit rutig pojkvänskjorta
källa

Som en liten avvikelse från föregående outfit, byt ut denimskjortan mot en blå och vit rutig skjorta för en ännu ljusare nyans. Para ihop outfit med flip flops för en riktigt avslappnad outfit som är perfekt för att stanna vid en väns hus.

Brun väst över svartvit randig långärmad T-shirt

brun väst med randig t-shirt
källa

Om du vill se smalare ut med västen, kombinera den med en passformig t-shirt. Använd till exempel en vit, långärmad, randig t-shirt med en smal passform och en brun fleeceväst för toppen. Komplettera din outfit med skinny jeans och svarta läderstövlar.

Kamel fleece väst med jeans och höga stövlar

Camel fleece vest jeans lårhöga stövlar
källa

Denna outfit är en relativt feminin outfit med overknee stövlar. För toppen bör du ha en långärmad svart t-shirt med en kamel fleece väst. Koppla sedan ihop den med skinny jeans och svarta mockaskor över knäna. Använd en svart stickad mössa för en extra touch av skönhet.

Bär med en röd och vit rutig skjorta och jeans

röda och blå rutiga skjorta jeans
källa

För en mysig och avslappnad look kan du bära den här röda och vita rutiga skjortan med vit väst, skinny jeans och bruna plattor. Det här är en av dessa kläder om du bara vill gå till ett kafé för att dricka kaffe. Du vill ha en outfit som får dig att känna dig bekväm och avslappnad.

Elfenbenväst över vit topp och fotkängor

Elfenbenväst över vita fotkängor
källa

Här är en annan avslappnad arbetsdräkt som är mycket bekväm att bära. Den består av en långärmad vit T-shirt och en elfenbensfärgad fleeceväst för toppen samt skinny jeans och svarta klackar för botten.

Vit väst med svart topp och smala jeans

vit väst svart skinny jeans
källa

Denna outfit ser bra ut och kan bäras för avslappnade möten. Bär bara en svart långärmad t-shirt och en vit fleeceväst för toppen. Koppla ihop dem med svarta leggings och bruna knähöga läderstövlar.

Kamelväst med blå, röd och vit rutig skjorta

Kamelväst blå röd vit rutig skjorta
källa

För en outfit med en mer unik och färgstark färgkombination, använd en blå, röd och vit rutig skjorta som matchar kamelvästen. Lägg till ett par skinny jeans och gråklackar i ekvationen.

Vit knapp-up skjorta med svart fleeceväst

vit knappskjorta svart fleeceväst
källa

Du behöver inte alltid ha en rutig skjorta. För en svart fleeceväst med ett mer elegant snitt kan du bära den med en vit knäppt skjorta för en elegant och konstnärlig känsla. Kombinera dem med smala jeans och svarta klackar. Använd en gepardkoppling för en extra touch av sofistikering.

Grön väst över jeansskjorta & rutig kjol med hög midja

grön vest denim skjorta hög midja rutig kjol
källa

En grön och blå outfit kan vara ganska unik och ändå mycket bekväm att titta på. Använd till exempel en blå jeansskjorta med en grön fleeceväst för toppen. Kombinera den med en midjegrön, blå och vit rutig minikjol med hög midja. Använd ett par bruna läderkängor i mellanläder för en mer snygg look.

Krämfärgad väst över vit topp och jeans

krämfärgad väst över vita jeans
källa

För en riktigt avslappnad streetlook kan du bära en krämfärgad fleeceväst med en mycket typisk casual outfit bestående av en vit långärmad t-shirt, blå skinny jeans och elfenbenfärgade mockaskor.

Grå fleeceväst med röd rutig skjorta

grå fleece väst röd rutig skjorta
källa

Bär en röd pojkvänskjorta med en grå fleeceväst för toppen för en snygg casual look. Använd mörkblå skinny jeans och bruna läderstövlar mitt på kalven för botten.

Tie midja kamel fleece väst med rippade jeans

Tie midja kamel fleece vest rippade jeans
källa

Denna kamel fleece väst har en mycket intressant design med slipsband. Du kan bara bära den med en vit långärmad t-shirt, rippade jeans och svarta stövlar med öppna tå.

Här är några tips för att bära en fleeceväst som jag ville dela med dig. Jag hoppas att du tycker att innehållet är användbart. De flesta av dessa kläder är väldigt lätta att ta av. Testa dem och du kommer att bli förvånad över hur bekvämt vissa av dem är att bära. Om du gillar detta blogginlägg är du säker på att du gillar tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på webbplatsen. Kolla på henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*