Hur man stylar denimklackar

Hur man stylar denimklackar

Innan det pratade jag om denimjackan, denimkjolen, denimshortsen, jeans och till och med denimstövlar i andra blogginlägg. Just när jag tror att jag har täckt allt som har med denim att göra insåg jag att jag inte har pratat om denimklackarna än. Även om de är sällsynta ser de riktigt unika och vackra ut. Ett faktum som jag inte kan förneka är att det är extremt lätt att göra dem riktigt smutsiga, men låt oss ignorera det och fokusera på hur man utformar dem. Vad du ska se är några av de trevligaste idéerna i denim klackar som jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Blå romperdräkt med longline-kappa och denimklackar

blå romperdräkt med lång rodnadskappa och jeansklackar
källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning genom att visa dig ett ungdomligt och snyggt lager. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit ärmlös topp med en blå denimdräkt. Bär en rodnande rosa longline kofta över dessa bitar. Slutligen ha på dig ett par jeans med öppen tå för att komplettera klädseln i stil.

Chambray skjorta med jeans och denim öppen tå ankelrem häl

Chambray-skjorta med jeans och jeans med öppen tå och ankelband
källa

Chambray och denim passar perfekt tillsammans. För att tillämpa denna idé på din outfit, överväga att bära en chambray-skjorta med blå knapp och blå skinny jeans. Koppla ihop dem med ankelband i denim med öppna tån för att se snygga och eleganta ut. Du kan också bära en elegant rosa plånbok för att ge en feminin touch till det här coola utseendet.

Ljusblå chambray-skjorta med häl i denim i öppen tå

Ljusblå chambrayskjorta med denimklackar och en öppen tårem
källa

Här är en annan avslappnad och underbar outfit med en chambray-skjorta. Den här gången ser outfit ännu mer uppfriskande ut tack vare den konsekventa användningen av den ljusblå färgen. För att forma detta utseende, bär en ljusblå chambray-skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med klackar med öppen tå med ankelband i denim för att komplettera det här utseendet.

En axel ruffle blus med förkortade skinny jeans och jeans häl

En rufsig axelblus med korta skinny jeans och jeansklackar
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit perfekt för en semi-formell händelse, speciellt om det inte är din sak att ha på sig en klänning. För att forma detta utseende, bär en vit ruffle en axelblus och blå skinny jeans. Koppla ihop dem med denimklackar med ett öppet tåband och en rosa läderkopplingsväska för att se ännu mer elegant och attraktiv ut.

Vit blus med ankel jeans och jeans ankelband klackar

vit blus med ankel jeans och jeans ankelband klackar
källa

För att se uppfriskande och avslappnad är ett mycket typiskt sätt att klä sig på att ha en vit blus med smala jeans och sedan para ihop den med ljusrosa klackar eller vita sneakers. För att ta den här idén till en annan nivå kan du para ihop den vita blusen och de smala jeansen med ett par öppna ankelband i denim för att se snyggare och unikt ut.

Jeansjacka med Blush Mini Flared Midi Kjol & Blå klackar


källa

Detta är en mycket ladylike och uppfriskande outfit som lätt är min favorit på listan. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en vit wrapblus med V-ringning och en blå jeansjacka för toppen. Kombinera dem med en röd-rosa strukturerad midikjol. Slutligen ha på dig ett par jeans med öppen tå för att se smal och ungdomlig ut.

Vita, beskurna skinny jeans med blå denim klackar med öppna tå

vita, korta skinny jeans med öppna jeansklackar
källa

Låt oss nu göra något annorlunda och försöka använda vår fantasi för att tänka på hur man kan slutföra kläderna genom att bara titta på den nedre halvan av klädseln. För att forma det här utseendet kan du bära vita skinny jeans med blå jeansklackar. För toppen kan du bära en svart t-shirt och en blå jeansjacka för att göra denna outfit till en snygg street outfit.

Ljusblå skinny jeans med vit blus och ljusblå jeansklack

ljusblå skinny jeans med vit blus och ljusblå jeansklack
källa

Här är ett par ljusblå jeans med öppen tå som passar med ljusblå skinny jeans. För resten av kläderna kan du bara ha en vit blus med vida ärmar för att se uppfriskande ut. Du kan till och med bära en blus som har några detaljer i boho-stil för att ta denna outfit till nästa nivå.

Manschetter med pojkvän med rippade denimöppna klackar


källa

Låt oss nu byta ut de mer populära skinny jeansen med de mer snygga och pojkvänliga jeansen. För att utforma dessa manschetter med pojkvän kan du bära rippade denimklackar och en vit tryckt t-shirt. Du kan till och med ha på dig en blå jeansjacka över skjortan för ett snyggt lager.

Gul midi-skiftklänning med rem med tåklack

gul midi-skiftklänning med öppna remmar i klackarna
källa

För att se mer uppfriskande och glad och ha lite citrongul har du en ganska god chans att göra just det. Till exempel kan du bära en gul midiklänning i chiffong med ett par remmar med öppna tåjeans för att se glad och ungdomlig ut.

Använd den med svarta skinny jeans och en vit blus

svarta skinny jeans och vit blus
källa

Å andra sidan, om det inte är din grej att se glad och ha på sig gult kanske du vill se snyggt på ett lågmäldt sätt, och denna outfit kan vara något för dig. Bär bara svarta skinny jeans och ett par blå öppna jeans. För toppen kan du bära en vit blus för att komplettera outfit elegant och rent.

Svart skift maxiklänning med ljusblå jeansklackar med spetsiga tår

svart shift maxiklänning med ljusblå jeansklackar med spetsiga tår
källa

På tal om påfallande, här är en outfit som är så enkel som en outfit kan vara. För att uppnå detta minimalistiska utseende kan du helt enkelt bära en svart tank maxiklänning. Vanligtvis skulle vita vita sneakers fungera bra. För att göra denna outfit mer unik och snygg, använd dock spetsiga jeans tåklackar för att slutföra outfit.

Blå beskurna jeans med rippad denimåklack

blå, beskurna jeans med trasiga denimklackar med öppna tår
källa

Ibland är det de små detaljerna som gör din outfit mer iögonfallande. I det här fallet är de små detaljerna de strappiga detaljerna i klackarna med öppet tå med rippat denim. Kombinera hälarna med blåklippta jeans och en vit t-shirt för att se cool och ungdomlig ut.

Här är idéerna för jeansklädsel som är väldigt unika och snygga som jag verkligen vill dela med dig. För dig som gillar klackar kan den här listan vara ett bra ställe att lägga till i din portfölj med kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*