Hur man spruce din veranda för våridéer

Hur man spruce din veranda för våridéer

Våren är här! Om du inte har dekorerat ditt hem och exteriör för våren ännu, är det dags att göra det! Vad sägs om din veranda? Jag tycker att det borde vara inbjudande – inte bara gäster, utan också vår! Gör blad eller blommagirlander för att dekorera ytterdörren; Krukväxter, pilar och vårblommor skulle hjälpa dig att stämma. Gör en vårkrans av dina favoritmaterial, lägg statyetter och ljusa möbler. Om du inte vill köpa färgglada trädgårdsmöbler, ta bara rätt textilier och låt färgerna poppa! Få mer inspiration nedan!

Blommor och grönt

Ljusa eller neutrala blommor och massor av grönt är bara saken för att skapa en stämning och atmosfär i din veranda. De kan vara i potten eller i vaser, du kan använda naturliga eller konstgjorda, beroende på om du vill ha långvariga arrangemang eller bara för en kort tid. Du kan göra blommor och gröna kransar, kransar och annan dekor, och behållarna du använder för dem ger dig den stil du vill ha – modern, vintage, rustik eller på något annat sätt. Till exempel passar en rustik veranda bra med galvaniserade skopor och lådor och en modern med smala planteringsmaskiner.

Olika inredningar

Du kan använda vad du vill: mosskaniner, olika statyetter, konstverk och skyltar, gummistövlar och paraplyer, korgar och vintagecyklar. Det beror helt på vilket utseende du vill skapa på våren. Att ha en ljust målad dörr och möbler på din veranda är en tillgång för vår- och sommarinredningen. Glöm inte att använda lämpliga sängkläder för möblerna – kast, filtar och kuddar, gunga dem i ljusa vårfärger. Ha så kul!

Hur man granskar din veranda till våren: 58 idéer |  Veranda .
Hur man stänker på din veranda till våren: 31 idéer |  DigsDigs.
Hur man granskar upp din veranda till våren: 58 idéer - DigsDi
Påskdekorationsidéer för ditt utomhusutrymme |  Vårpåsk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*