Hur man rockar Ikea Hyllis hyllor i din interiör

Hur man rockar Ikea Hyllis hyllor i din interiör

IKEA Hyllis är en cool hylla som kan användas i många moderna rum, både inomhus och utomhus. Den måste fästas på väggen och bakväggen har förborrade hål för att göra det lättare. De medföljande plastfötterna skyddar golvet från repor. I själva verket kan du använda den var som helst: i en plantskola, i ett kök, på ett hemmakontor, i ett vardagsrum, även i ditt trädgårdshus. Den är idealisk för förvaring av böcker, rätter, olika tillbehör och till och med ved. Stycket är mycket funktionellt och tåligt eftersom det är tillverkat av metall. Du kan spraya om du vill eller lämna den som den är. Gör bara det som är mer harmoniskt för ditt utrymme.

Använda IKEA Hyllis hyllor

IKEA Hyllis hyllor är perfekta för alla rum du kan placera dem i! Kök, sovrum, vardagsrum, entréer, matplatser, barnrum och hemmakontor kan enkelt kompletteras med Hyllis hyllor. De är hållbara och mycket funktionella. Du kan lagra allt från köksredskap och livsmedel till filer med dokument, krukväxter och mycket grönska. Lägg till hjul för att göra din bit mobil och flytta den till ett besvärligt hörn för att dra nytta av det lilla utrymmet också. Hyllis hyllor handlar om enkelhet, industriell känsla och hållbarhet eftersom den är gjord av metall.

IKEA Hyllis hackar

Hur hackar jag IKEA Hyllis? Först kan du spruta den – med till exempel guld- eller kopparsprayfärg – och det ger enheten en glamorös känsla. För det andra kan du dekorera hyllorna – täck med kontaktpapper eller måla dem i mynta, rosa eller någon annan färg. Du kan också byta ut hyllorna med glas- eller trähyllor om de passar ditt utrymme mycket bättre. För det tredje kan du konvertera hyllan till en annan del – ett klädhängare för en entré eller en hängande hylla för krukväxt och växter. Få fler idéer nedan!

Hur man rockar IKEA Hyllis-hyllor i din interiör: 31 idéer.
Hur man rockar IKEA Hyllis-hyllor i din interiör: 40 idéer - DigsDi
Hur man rockar IKEA Hyllis-hyllor i din interiör: 31 idéer |  Ikea.
Hur man rockar Ikea Hyllis-hyllor i dina inredningsidéer  Inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*