Hur man lyser upp ett humörigt utrymme

Även om de flesta föredrar ljusa och öppna ytor är mörk och humörsrik inredning mycket populär idag. Men även om du väljer ett mörkt färgschema är det bättre att på något sätt balansera och lysa upp ditt rum, annars ser området mörkt och förtryckande ut. Behöver du idéer för att lysa upp ditt utrymme? Varsågod!

Lägg till färg

Ingenting kan vara bättre för att lysa upp ett mörkt rum än att lägga till andra färger och nyanser här. Du kan måla väggarna, använda konstverk i stort format, mattor, dekorationer, kast, filtar och mycket mer. Mörka möbler känns och ser tunga ut, och för mycket av det gör ditt rum ännu mer deprimerat än tidigare. Välj ljusare, ljusare delar för att lysa upp ett mörkt rum. Prova olika färgade accentkuddar och kast innan du investerar i större bitar så att du vet om du gillar den färgen i rummet eller inte.

De bästa färgerna för att göra ditt utrymme fräschare är vita, metalliska, lavendel, neutrala eller till och med ljusa färger som grönt eller orange.

Lägg till belysning

Ja, lampor är det bästa sättet att öppna upp och lysa upp rummet, och de gör också att ditt utrymme känns större. Även de mest kompakta rummen har plats för belysning. I små utrymmen, var inte rädd för att hänga lampor från taket eller fästa dem på väggen. Sätt en golvlampa bakom en soffa eller få taklampor över rummet.

Lägg till spegel

Varje mörkt rum behöver extra ljus, och det finns inget som speglar för det. Deras reflekterande egenskaper förlänger ljusvågornas livslängd i rummet och hjälper dig att hålla ett rum översvämmat av ljus. Moderna speglar, särskilt i grupper, kan också vara en trevlig dekoration så att de fungerar som cool inredning. Bli inspirerad!

25 enkla sätt att lysa upp ett humörigt utrymme |  Lugnt badrum.
25 enkla sätt att lysa upp ett humörigt utrymme - DigsDi
25 enkla sätt att lysa upp ett humörigt utrymme - DigsDi
Hur man lyser upp ett mörkt rum på Easy W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*