Hur man lägger till klassisk engelsk stil

Den engelska stilen är känd för att vara super sofistikerad och elegant och jag kan inte tänka mig ett mysigare utrymme än en traditionell engelsk bondgård. Vill du integrera några klassiska dekorationsidéer i engelsk stil i ditt hem? Inga problem! Jag har ett antal idéer som gör det enkelt att ge ditt rum en elegant engelsk inredning.

Traditionella engelska interiörer är otänkbara utan blommiga tryck, pläd, paneler och paneler, eleganta gardiner och andra textilier som mattor, överkast och dukar och naturligtvis en vacker öppen spis! Du kan enkelt integrera alla dessa detaljer i alla interiörer. Men om du vill ha en stark engelsk smak, håll fast med vintageartiklar och tryck. Låt oss titta på de coolaste exemplen.

Blommatryck

Blommatryck är klassiker och har alltid varit en oumbärlig del av den engelska inredningen. Du kan integrera dem i din rumsdekoration på flera sätt. Det mest populära är rocktapet med blommönster. Utskriften är kanske inte realistisk, det finns många färger att välja mellan, och utskriftsskalan kan också vara annorlunda. En annan idé är att hänga gardiner med blommönster för en söt touch, och klädsel med blommönster är ett utmärkt sätt att lägga till engelsk chic. Blommatryck är extremt trendigt nu och om du rockar dem i inredningen kommer du inte bara att lägga till engelsk chic utan också få trendiga detaljer.

Skorstenar

En öppen spis är ett bra stycke för alla rum från ett modernt till ett industriellt. Här bör endast utseendet väljas så att det passar rummet. Om vi ​​tar traditionella engelska eldstäder är de vanligtvis klädda i sten och du kan bygga en hel stenmur och bygga en öppen spis i den. Du kan också använda en spis – det kan inte fungera, bara skapa en stämning. Elektriska eldstäder är också bra. Täck bara över dem med sten, tegel eller kakel som matchar stilen.

Maskera

Panelväggar brukade vara vanliga för heminredning. De sågs i de mest rika hemmen idag, och de används ofta också idag. Detta är en annan traditionell engelsk egenskap som kan bli en organisk del av de flesta interiörer, från minimalistisk till glamorös. Beklädnaden får väggarna att se mer dimensionella och sofistikerade ut. Detta är en perfekt idé för neutrala eller pastellfärgade väggar, även om de också ser coola ut med mörka färger. Dessutom kan du gömma lite lagringsutrymme bakom dessa paneler för att hålla röran ute – vilken bra lösning!

25 sätt att lägga klassisk engelsk stil till ditt utrymme (DigsDigs.
25 sätt att lägga klassisk engelsk stil till ditt utrymme - DigsDi
25 sätt att lägga klassisk engelsk stil till ditt utrymme (DigsDigs.
Detta eleganta ljusa kök är gjort med blommigtapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*