Hur man införlivar tulpaner i din vårdekor

Hur man införlivar tulpaner i din vårdekor

Tulpaner är kanske de mest studsande blommorna någonsin, de ger glädje och en ny touch. Vilket bättre sätt att ordna dem så att de imponerar på dig och ger rummet en vårliknande känsla?

Det finns tusentals sätt att ordna dem. Vasen eller behållaren beror på vilken stil du vill ha – korgar, vintagekoppar, kannor, vattenburkar, glasvaser, burkar eller vad du vill. Korgar och galvaniserade skopor och badkar ger ett rustikt utrymme, snygga moderna vaser och provrör passar bra med moderna utrymmen och vattenkannor, och olika stora skopor kan användas utomhus. En ikebana gjord av tulpaner är en cool östinspirerad idé. De ser väldigt ovanliga ut och kan göra en cool mittpunkt. Odla några tulpaner inomhus i en jordfri glasskål för att hålla ditt hem rent, eller kanske i en planterare och täck dem med mossa – en riktig vårvridning!

Blanda dina tulpaner med körsbärsblommor, pil eller andra växter och lövverk som gör utseendet mer fängslande och gör ditt utrymme mer vår. Tulpaner kan också komma i olika färger, från rosa och lila till renvitt. Ordna dem med en ombre-effekt eller blockera färgen med tulpaner. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

Hur man införlivar tulpaner i din vårdekor: 49 idéer.
Hur man införlivar tulpaner i din vårdekor: 49 idéer.
Hur man införlivar tulpaner i din vårdekor: 49 idéer.
Hur man införlivar tulpaner i dina vårdekorationer  Тюльпаны.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*