Hur man gör virkad kofta

Om du vill lägga till en touch av boho-stil till nästan alla dina kläder rekommenderar jag att du lägger en virkad jacka över vad du än bär. Kontrollera om det fungerar. Jag slår vad om att det utgör det mesta av fallet. När du faktiskt tar på dig kan du se att virkjackan faktiskt gör att outfit ser mer feminint ut och ger outfit en mjukare ton. Om du också vill se mer uppfriskande, fortsätt läsa det här blogginlägget på några av de bästa virkade cardigan outfit idéerna.

Vit lång virkad jacka med chiffongtopp och jeans


källa

Jag börjar listan med något väldigt enkelt och något du kan ha på dig regelbundet för att visa dig hur mycket olika en virkad jacka kan göra. Bär bara en vit chiffongtopp eller vit t-shirt med rippade pojkvänjeans med muddar. Bär bruna sandaler med klack för skorna. Fram till denna punkt skulle denna outfit se anständigt men ändå ointressant ut. Ta sedan på dig den långa vita virkade jackan och klädseln når omedelbart en annan nivå.

Vit virkad jacka med en helt svart outfit

vit virkad jacka svart filthatt
källa

Låt oss nu se hur det skulle se ut om du hade en vit virkad jacka med en helt svart outfit. Använd en svart västtopp med svarta skinny jeans. Kombinera dessa bitar med svarta klackar med öppen tå och en svart floppy hatt. Bär den vita virkade jackan med resten av klädseln för att förvandla denna svala och mörka look till ett elegant och snyggt utseende.

Grön kofta med vit skjorta och svarta byxor

grön kofta vit skjorta med knappar svarta byxor
källa

Du kan också prova en ärmlös virkad jacka som ser lika bra ut. Använd den till exempel med en vit skjorta med knappar och svarta smala byxor. För skorna rekommenderar jag att du fortsätter boho-stilen genom att bära svarta sandaler med rem.

Vit virkad kofta för modefotografering

vit virkad kofta mammakläder
källa

Som du kan se från tidigare idéer ger virkajackan kläderna mycket värme och mysighet. Det är därför det är perfekt för en fotografering av moderskap. Bär bara en grå knälång luftig klänning med en lång vit virkad jacka för ett vackert och naturligt utseende.

Krämfärgad kofta med vit linne och shorts med hög midja

krämfärgad kofta vit linne med hög midja
källa

Som en elegant och reserverad sexig outfit kan du bära en vit linne med en krämfärgad virkad jacka. Komplettera denna vackra outfit med beige shorts med hög midja och bara klackar. Det här är en så uppfriskande outfit att den får dig att se ung och full av energi ut.

Vit kofta med svart väst och jeansshorts

vit virkad jacka svart vest topp denim shorts
källa

Denna outfit utan den vita koftan skulle vara en snygg avslappnad street look för sommaren. Med koftan förvandlas hon till en trendig och damliknande vårdräkt. Bär bara en svart västtopp, jeansshorts och ljusrosa klackar med den långa och asymmetriska virkade jackan.

Lång marinblå virkad kofta med en grön filthatt

lång mörkblå virkad jacka grön filthatt
källa

Du kan också göra en virkad jacka mindre ladylike genom att välja en mörkare färg, t.ex. B. den mörkblå virkade jackan som visas på bilden. Du kan enkelt para ihop den med en vit t-shirt med Av-hals, jeans och bruna stövlar. Bär en grön filthatt för att ge en konstnärlig touch till kläderna.

Bär en vit kofta som en tröja med en axel

vit virkad jacka grå linnen shorts
källa

Denna outfitidé är ett riktigt coolt och sexigt sätt att utforma en virkad jacka. Bär bara en grå linne med kakishorts och ankelstövlar. Bär sedan avslappnat och slumpmässigt en lång vit virkad jacka som utsätter en av dina axlar. Det är ett så intressant knep att du ser sexig ut utan att verkligen visa din hud. Det är som att ta en sida från tröjan med kalla axlar.

Maxi vit kofta med svart maxispetsklänning

Maxi vit kofta svart midi spets klänning
källa

Om du gillar maxiklänningen kanske du gillar denna outfitidé mycket. Koppla ihop en svart maxiklänning med en lång vit virkad jacka. Ett par svarta klackar med öppen tå skulle vara ett bra val för skorna. Kemien mellan spets och virka är också ganska fin.

Lång svart virkad jacka med svart topp och jeansshorts

långa svarta virkade cardigan jean shorts
källa

En väldigt intressant lagringsteknik är att ha på sig en maxikofta med shorts. Använd till exempel en svart linne med jeansshorts och svarta balettlägenheter. Använd den långa svarta virkade jackan så att dina ben ser tunnare och längre ut. Detta är en elegant demonstration av skiktningstekniken.

Svart kofta med svartvitt randig t-shirt

svart virkad kofta randig t-shirt jeansshorts
källa

Den svartvita randiga t-skjortan är så populär och jag har nämnt den så många gånger på den här webbplatsen. Det är bara så mångsidigt och så roligt att utforma. Det är ingen överraskning att det kommer att se bra ut med en virkad jacka. Du kan helt enkelt bära t-shirt med jeansshorts och vita sneakers. Ta på dig den svarta koftan för att ge extra stil och elegans till kläderna.

Lång vit virkad jacka med grå crop topp och jeansshorts

lång vit virkad kofta grå crop top
källa

Om du inte har något emot att visa upp lite hud kan denna outfit vara väldigt sexig och uppfriskande samtidigt. Bär en grå crop top med jeansshorts och svarta stövlar. Bär sedan en lång vit virkad jacka för att komplettera den underbara outfit.

Vit virkad jacka med tryckt romper

vit romperdräkt med lång virkad jacka
källa

Det är lite förvånande för mig att en romper faktiskt kan paras ihop med en virkad jacka. Den tryckta tröjan ser ganska bra ut med den vita koftan.

Kamel kofta med vit rund hals tröja och otvättad denim kjol

Kamel virkad kofta otvättad denim kjol
källa

Denna outfit visar en fin färganvändning. Kameljackan, den vita tröjan med en rund halsringning och den blå otvättade denimkjolen passar perfekt ihop. Du kan bara bära vita sneakers för att slutföra denna fantastiska outfit.

Här är listan över några av mina favorit sätt att utforma en virkad jacka. Nästa gång du tycker att din outfit är lite ointressant kan du förmodligen krydda den med en virkad jacka. Se till att kolla in tusentals outfitidéer på webbplatsen innan du åker. Låt oss kolla in dem och ha kul med att prova de kläder som passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*