Hur man gör vadderad jacka

Hur man gör vadderad jacka

Som jag nämnde i ett annat äldre blogginlägg finns det två allmänna sätt att klä på när vädret blir kallt. Det ena är att bygga en outfit runt en ullrock, vilket vanligtvis resulterar i ett mer elegant utseende. Den andra är byggd på en vadderad jacka som gör att du kan känna dig varm och se lite mer avslappnad och lättillgänglig ut. Idag ska jag fokusera på det senare och prata om hur man utformar den vadderade jackan. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några riktigt fina vadderade jackaidéer som du kan hänvisa till. Låt oss nu kolla in saker.

Röd vadderad jacka med svart mock-hals tröja och blå ribbade pojkvän jeans


källa

När det gäller vadderad jacka skulle många människor omedelbart tänka på den svarta. Jag kommer att överraska dig lite för att starta den här listan med outfitidéer genom att visa dig en varmröd vadderad jacka. I detalj kan du bära den röda jackan med en svart stickad tröja med en uppstående krage. Kombinera dem med blå-cut pojkvän jeans. Bär ett par grå oxfordskor i mocka för att avsluta din outfit i stil.

Silver vadderad metalljacka med ljusblå skinny jeans

silver vadderad metalljacka med ljusblå skinny jeans
källa

För att skapa det här fantastiska och iögonfallande utseendet kan du bära den silverfärgade vadderade jackan som fokus för din outfit. För resten av utseendet kan du bara bära en svart tröja och ljusblå skinny jeans. För skorna skulle antingen vita sneakers eller svarta mocka stövlar fungera perfekt.

Vadderad jacka i svart quiltad fuskpälskrage med läderjackor

svart quiltad jacka med vadderad fuskpälskrage och läderjackor
källa

För att forma denna mörka och svala helt svarta outfit kan du bära en svart tjock stickad tröja och toppa den med en svart vadderad jacka med en fuskpälskrage för att skapa några snygga lager. För resten av kläderna kan du bära leggings i svart läder och svarta ankelstövlar i mocka för att få dig att se lång och smal ut.

Röd puffjacka med vit blus och pojkvänjeans

röd pufferjacka med vit blus och pojkvänjeans
källa

Här är en annan outfit byggd kring en röd vadderad jacka, men den här gången ser den ännu mer avslappnad och tillgänglig ut. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit skjorta med knappar och en röd vadderad jacka. Koppla ihop dem med rippade och beskurna pojkvänjeans och ett par fotkängor för en snygg touch.

Svart vadderad jacka med silkehalsduk i leopard och rippade ljusblå jeans

svart vadderad jacka med en sidenhalsduk med leopardmönster och rippade ljusblå jeans
källa

För att forma det pojkaktiga och tuffa utseendet som har en kontrasterande ladylike touch, här är några saker du kan göra. Använd en vit t-shirt med en svart vadderad jacka och en leopardmönstrad chiffongduk för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå, kraftigt rippade jeans. Använd svarta studded ankelstövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart jacka med en stickad halsduk i elfenben

svart skräddarsydd jacka med elfenbensfärgad stickad halsduk
källa

Här är en söt och chic outfit som kan få dig att se väldigt uppfriskande och attraktiv ut. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en svart jacka och en elfenbenstickad halsduk. Koppla ihop dem med blå slim fit jeans och ett par kamel mocka snörning ankel stövlar för en elegant finish.

Vit oversized vadderad jacka med passande tröja och tunikaskjorta

vit, överdimensionerad, vadderad jacka med passande tröja och tunikatröja
källa

Detta är en mycket fin lagerlagring som använder några smarta lagringstekniker. Som topp kan du bära en vit tunikatröja med knappar, en vit stickad tröja och en lång vit vadderad jacka. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera kläderna avslappnad.

Vit skjorta med knappar med svart överdimensionerad vinterjacka och jeans med muddar

vit skjorta med knappar, svart överdimensionerad vinterjacka och jeans med muddar
källa

Låt oss nu titta på en svartvit outfit som är väldigt konstnärlig och snygg. För att forma denna outfit kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar och en svart, överdimensionerad, vadderad jacka. Kombinera dem med jeans med raka ben och röda manschetter. Lägg till ett par svarta mockaskor i mixen för att se smala och långa ut.

Röd vadderad jacka med svart mock-tröja och rutig, beskuren byxa

röd vadderad jacka med svart mock-neck tröja och rutig, beskuren byxa
källa

Detta är en annan outfit som använder ett litet trick för att få dig att se tunn ut. Tricket är att bära en svart, figur-kramande, stand-up krage tröja och grå, rutig, beskurna, hög midja byxor. Denna kombination kan visuellt flytta midjan uppåt. Bär en röd vadderad jacka och ett par svarta läderstövlar med fotkängor.

Djuplila midilängd vadderad jacka med grå ribbstickad tröja

djuplila, vadderad midijacka med grå, ribbstickad tröja
källa

Låt oss titta på en vadderad jacka med en sällsynt snitt och färg. I detalj är det en mörklila vadderad jacka som ligger över en grå, grov ribbstickad tröja. För resten av utseendet kan du bära ljusblå jeans med smal passform och ett par gråa sneakers för att ta bort det.

Ljusgul jacka med svart, förkortad tröja och ljusblå höghus

ljusgul jacka med svart, förkortad tröja och ljusblå höghus
källa

För att forma det glada och energiska utseendet kan du bära en citrongul vadderad jacka med en svart beskuren tröja. Kombinera dem med ljusblå jeans med raka ben och hög midja. För skorna, bära svarta och vita fritidsskor med låg topp för att slutföra kläderna.

Grön vadderad jacka med ljusblå pojkvänjeans

grön vadderad jacka med ljusblå pojkvänjeans
källa

Detta är en härlig unisex och unik outfit som är kul då och då. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart stickad tröja med en uppstående krage och en grön vadderad, överdimensionerad jacka. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans med manschetter. Använd svarta loafers för att göra det fantastiska utseendet.

Lila dunjacka med ljusgrå huvtröja och svarta jeans

lila dunjacka med ljusgrå huvtröja och svarta jeans
källa

För att uppnå ett ungdomligt och avslappnat utseende kan du bära en ljusgrå huvtröja med en lila vadderad jacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med muddar och vita sneakers för att komplettera det söta och tilltalande utseendet.

Här är de vadderade jacka-outfitidéerna som jag vill prata med dig om. De är väldigt lätta att dra ut och jag kan inte tänka mig någon anledning till att du inte vill prova dessa när vädret blir kallare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*