Hur man gör tjock stickad kofta

Hur man gör tjock stickad kofta

Idag ska jag prata om den tjocka stickade koftan, något som får dig att se vacker och unik ut. Var inte rädd för termen ”tjock”. Om du bär en tjock kofta ser hela din outfit inte tjock ut alls. Så länge du bär den med rätt delar kan du se bedårande och smal ut. Vanligtvis är tricket att bära den med en smal passform för din rumpa, till exempel skinny jeans. För att bättre visa dig hur du stylar det har jag satt ihop några riktigt fina klumpiga stickade cardigan-outfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå, tjock stickad kofta med vit, överdimensionerad T-shirt med V-ringning och svarta jeans


källa

För att starta listan över vackra outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att först visa dig en snygg och lite konstnärlig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå kofta över en vit överdimensionerad t-shirt och svarta smala ankeljeans. Använd vita sneakers och en svart stickad mössa för att se ännu snyggare ut.

Mörkgrå, grovstickad kofta med västtopp och smala jeans


källa

Här är en mysig outfit som är väldigt lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå, figurkramande västtopp med svarta skinny jeans. Bär en mörkgrå kofta för att se snyggare ut. För skorna skulle ett par vita sneakers passa bra till resten av kläderna.

Grå, grovstickad kofta med tröja och mager jeans

grå, grovstickad kofta med tröja och mager jeans
källa

På tal om mysig, en helt grå outfit som den här är det perfekta sättet att se mysigt ut. En grå tröja med hög hals och en grå tjock kofta är de mest snygga sätten att föra samman denna outfit. Kombinera dem med grå skinny jeans. Du kan till och med bära grå klackar för skorna för en bokstavligen grå look.

Svart, tjock stickad kofta med vit blus och koppling i läder

svart, grovstickad kofta med vit blus och läderhandväska
källa

Här är ett vackert och elegant svartvitt utseende. I själva verket behöver du inte följa bilden av hur du bär knappen upp skjortan. Förmodligen bara bära knapp-up skjorta och detta kommer att göra en fin affär casual outfit. För att uppnå detta utseende, kombinera skjortan med en svart tjock kofta och svarta skinny jeans. Lägg till ett par svarta klackar och en svart läderkoppling i ekvationen.

Ljusgrå, tjock kofta med svart mini-skiftklänning och leggings

ljusgrå, tjock kofta med svart miniklänning och leggings
källa

Detta är ett mycket attraktivt och tillgängligt utseende. Och viktigast av allt är att det är väldigt enkelt att ta fram det här. I detalj kan du bära en svart mini-skiftklänning med svarta leggings och svarta läderstövlar. Bär en ljusgrå tjock kofta över din klänning för en mysig och fin touch.

Grön kofta med crepe med vit T-shirt och rippade skinny jeans

Trevlig kofta med crepe med vit T-shirt och rippade skinny jeans
källa

Detta är en cool och lite unisex outfit som är kul då och då. På toppen bär du en vit t-shirt med en crepe kofta. Kombinera dem med blå ribbade och muddade skinny jeans. Använd ett par bruna stövlar i läder och en brun cowboyhatt för att se snyggare ut.

Burgundy mini-skiftklänning med grå kofta

burgundy mini-skjortklänning med grå kofta
källa

Här är en damliknande och attraktiv outfit som är perfekt för dejting. För att uppnå detta utseende kan du bära en vinröd ribbad mini-skiftklänning med ett par bruna mocka lårhöga stövlar. Kombinera dessa bitar med en ljusgrå kofta och en brun läderhandväska för att se extra elegant ut.

Bär den med en svartvit randig T-shirt och rippade skinny jeans

svartvit randig T-shirt och rippade skinny jeans
källa

Den tjocka koftan är en mycket mångsidig artikel som ser lika bra ut med vackra kläder och snygga eller till och med pojkaktiga kläder. Här är ett pojkaktigt utseende som inkluderar en crepe, tjock kofta. Kombinera den med en svartvit randig t-shirt och svarta, rippade skinny jeans. Använd svarta och vita canvas sneakers för att komplettera det här supercoola utseendet.

Vit stickad kofta över blå jeansjacka

vit kofta över blå jeansjacka
källa

Detta är en mycket intressant jacka-till-jacka-outfit. Det verkar inte fungera på papper, men det fungerar i verkligheten. Bär en svart t-shirt med en blå jeansjacka för toppen. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en vit tjock kofta. Använd blå skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad look.

Tjock kofta med ett grått bälte och smala jeans

grå tjock kofta med bälte och smala jeans
källa

För en mer elegant outfit som är mer lämplig för arbete, gå till en grå tjock bälte kofta. Du kan bära en vit blus under koftan. Kombinera dem med grå skinny jeans och svarta balettlägenheter för ett enkelt och rent sätt att komplettera outfit.

Bär den med en mörkgrå tröja och mager jeans

mörkgrå tröja med vattenfallshalsringning och smala jeans
källa

Här är en mycket påfallande, men mysig och vacker outfit. För detaljer, använd en mörkgrå tröja och en ljusgrå kofta. Bär dem med marina skinny jeans och svarta mockaskor för ett snyggt utseende.

Vit stickad tröja med svarta ankeljeans

vit, tjock stickad tröja med svarta ankeljeans
källa

För de av er som gillar streetkläder som är enkla och lätta att ta av sig, här är en som du kanske vill prova. För att uppnå detta minimala utseende kan du bära en vit t-shirt med en vit tjock kofta. Använd den med svarta smala ankeljeans och en ikonisk svartvitt lågkonversation för att komplettera utseendet på ett avslappnat och snyggt sätt.

Ljusgrön kofta med vit t-shirt och svarta jeans

limegrön kofta med vit t-shirt och svarta jeans
källa

För att bli ännu mer märkbar kan en enkel street outfit med några chockerande färger hjälpa dig med detta. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en ljusgrön tjock kofta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans, vita sneakers och en svart läderkoppling för att se enkel men snygg ut.

Ljusrosa kofta med en grön halsduk

Ljusrosa kofta med en grön halsduk
källa

Det här är en cool idé för att göra din torso så tjock som möjligt. Du kan också bära en grå lång tröja med en ljusrosa kofta och en grön, grov halsduk. Kombinera den med ett par svarta skinny jeans. Du kan också ha ett par svarta läderstövlar för att se snygga och smala ut.

Ljusrosa kofta med vita skinny jeans

Ljusrosa, grovstickad kofta med vita skinny jeans
källa

Här är en minimalistisk och avslappnad street outfit. För att uppnå detta, använd bara en vit t-shirt och vita skinny jeans med en ljusrosa kofta. För skorna kan du bära ett par vita fuskpäls sandaler för att se mer luftiga och vackra ut.

Här är de tjocka cardigan-outfitidéerna som jag vill dela med dig. Testa det och se om du gillar den trevligare versionen av din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*