Hur man gör snörning av leggings

Hur man gör snörning av leggings

Medan de flesta av er borde känna till styling av leggings nu, finns det en mycket speciell typ av leggings som jag slår vad om att mer än hälften av er inte har testat än. Den coola typen av leggings är snörningströjorna. Det finns ingen anledning att tro att de alls är lätta att komma till. Medan jag brukar prata om outfitidéer som de flesta damer enkelt kan implementera, är detta blogginlägg ett tydligt undantag. Är du redo för utmaningen? Låt oss nu ta en titt på några riktigt bra idéer för snörning av gamacheroutfit som jag har samlat åt dig. Nu ska vi hoppa in.

Blush Pink Off The Shoulder-blus med svarta snörbyxor


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och smidiga sexiga outfitidéer med en som är relativt lätt att genomföra. För att uppnå detta damliknande utseende kan du bära en rodnad från axelblusen med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med en svart damask med snörning. Bär ett par svarta ankelklackar med öppen tå för att göra ditt utseende snyggt och elegant.

Grå grafisk t-shirt med svarta snörning

grå grafisk t-shirt med svarta snörning
källa

För att se mer nervös och pojkig ut, här är en street outfit som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en kraftigt överdimensionerad grafisk tee för att börja denna coola look. Kombinera den med en svart snörning. För skorna, ha ett par svartvita rutiga canvas sneakers för en ren och snygg finish.

Svart huvtröja med snörade damaskar och nakna klackar

svart huvtröja med snörade damaskar och nakna klackar
källa

Ibland kan du använda ett par svarta läderjackor för att göra en superavslappnad outfit till en iögonfallande outfit som du till och med kan bära på cocktailpartier. Du kan till exempel para ihop en svart tryckt casual luvtröja med ett par läder snörning damaskar och ett par kala öppna tå klackar för ett cocktailparty look.

Svart och vit T-shirt utan axel med höga snörning av gamas

Axel-t-shirt i svart och vitt med höga snörning
källa

För att få den figur-krama outfit som kommer att visa upp dina kurvor, kan du börja med en svartvitt randig, axelbandslös, långärmad figur-kram-t-shirt. Kombinera den med en svart, midjeband med snörning. Bär ett par svarta klackar med ankelstövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart crop topp med snörade läder damaskar och höga klackar med öppna tår

svart crop topp med snörade damaskar i läder och höga klackar med öppna tår
källa

Här är ett trevligt knep du kan använda för att förvandla din sexiga helt svarta outfit till en mysigare och mer damliknande outfit. För att forma den helt svarta kläderna, börja med en svart beskuren linne med svarta snörskor och svarta öppna tåklackar. Lägg nu till en ljusrosa kofta över linnen för att mjuka upp mörkret och se snyggare ut.

Vit oversized grafisk t-shirt med svarta leggings och stövlar

vit oversized grafisk t-shirt med svarta leggings och stövlar
källa

Här använder denna outfit en riktigt överdimensionerad t-shirt med vitt tryck som kärnan i outfit. Du kan skapa detta utseende genom att helt enkelt para ihop den stora t-skjortan med en svart snörning. Kombinera dem med svarta läderstövlar. Bär en stor svart prickad läderväska för att göra denna outfit cool och kantig.

Svart kall axel grafisk T-shirt med snörning av damaskar och klackar med öppen tå

svart grafisk t-shirt med kall axel, snörning av damaskar och klackar med öppen tå
källa

För att skapa det unika och reserverade sexiga utseendet kan du börja med den svarta t-skjortan med kallt axelavtryck som du kan använda för att visa upp dina vackra axlar. Kombinera den med en svart damask med snörning. För skorna kan du bära vita sneakers för att se snygga ut eller ett par nakna klackar med öppna tår för att se mer ladylike ut.

Vit t-shirt med tunikatryck, casual blazer och leggings med snören

svart t-shirt med tunikatryck, casual blazer och snörning av gamacher
källa

När det gäller snygga leggings kan tunikatoppen spela en enorm roll. Detta gäller både typiska leggings och snörning av gamacher. För att forma denna snygga outfit kan du till exempel ha på dig en svart casual blazer över en vit T-shirt med tunikagrafik. Koppla ihop dem med svart läder snörning damaskar och svarta läder ankel stövlar.

Svart skinnjacka med supermager jeans och tofflor med snörning

svart skinnjacka med supertunna snörade jeans och tofflor
källa

För att komplettera den här helt svarta snygga klädseln, skapa en svart skinnbikerjacka med en svart slim fit-skjorta. Kombinera dem med svarta spetsiga, supermager jeans eller svarta snörbyxor. Använd ett par svarta mockaskinn för skorna för att ge outfit en lätt unisex-touch.

Svart tröja med matchande snörning och höga klackar

svart skinnjacka med matchande snörning och höga klackar
källa

Så du kan sätta ihop en helt svart cocktailpartydräkt som inte kräver att du bär en kostym. För toppen kan du helt enkelt bära en svart tröja med siffra. Kombinera den med svarta leggings i svart läder. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Grå linne med kall axel och mini-flowy shorts och leggings

grå linne med kall axel och flytande mini-shorts och leggings
källa

Att bära tunikatoppen är ett knep som gör det lättare att utforma snörning av gamas. Att ha på sig shorts är ett annat knep som är ännu enklare att använda. Du kan till exempel ha på dig en mörkgrå kall axellinne och matchande gråflödande shorts. Bär dem med svarta snörskor och svarta läderstövlar för att få ett snyggt utseende.

Svart från axelns topp med höga leggings

Svart axelbandslös crop top med höga leggings
källa

För att forma denna outfit kan du bära en kortärmad topp från axeln i svart. Koppla ihop den med svarta spetsbyxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se mer elegant och smalare ut.

Grå, nedskuren spagetti-västtopp med svarta snörning

grå, nedskuren topp med spagettiremmar och svarta snörbyxor
källa

För en sexig street look kan du bära en grå linne med djup urringning och svarta snörbyxor. Använd vita sneakers för skorna för att hålla denna outfit minimal.

Här är idéerna med snörning av benkläder som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden. De är faktiskt ganska svåra att dra av sig, så du måste verkligen testa dem för att se om de passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*