Hur man gör Slip On Loafers

Hur man gör Slip On Loafers

Idag ska jag täcka ett mycket intressant ämne, hur man bär tofflor för att göra dig extra snygg och attraktiv. Per definition är alla tofflor tofflor, vad jag menar här är typen av toffel som antingen är rygglös eller har en låg rygg som gör att de ser särskilt lätta och avslappnade ut. Ett mycket typiskt sätt att forma en snygg outfit runt sådana tofflor är att ha på sig jeans och en långjacka. För att visa dig fler sätt att utforma dem på, här är några riktigt fantastiska idéer om tofflor som jag ska visa dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit knapp-up skjorta med svarta supermager jeans och slip-on tofflor


källa

För att starta listan över intressanta och snygga outfitidéer ska jag visa dig en outfit som är lite pojkaktig och väldigt lätt att ta av. För att forma en sådan outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit lite överdimensionerad skjorta med knappar och svarta skinny jeans för att se enkel och smal ut. Koppla ihop dem med svarta loafers för att komplettera utseendet i stil.

Ljusblå knapp-upp skjorta med svarta skinny jeans och läder slip-on tofflor

Ljusblå skjorta med knappar, svarta skinny jeans och lädersko
källa

För att uppnå detta snygga och långa affärsavslappnade utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För resten av kläderna kan du bära svarta läderskor för att komplettera klädseln i stil.

Blushrosa midikardigan med svarta ankeljeans och lädersko

rodnadrosa midikofta med svarta ankeljeans och tofflor i läder
källa

För att se mer ladylike ut och jämna ut tuffheten på tofflorna kan du bara lägga till ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit blus med en rodnande rosa longline-kofta med en smal passform för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderskor för ett uppfriskande och feminint utseende.

Ljusrosa longline-kavaj med långärmad tröja och svarta tofflor

Ljusrosa kavaj med långärmad tröja och svarta tofflor
källa

Här är en annan cool look som använder ett rosa element för att hålla saker i balans. Bär en ljusrosa turtleneck med en ljusrosa ullkavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderskor för att avsluta kläderna.

Grå ribbad tjock tröja med mörka jeans och lädersko

grå, ribbad, tjock tröja med mörka jeans med muddar och slip-on tofflor i läder
källa

För att bilda denna mysiga outfit som får dig att se attraktiv och lättillgänglig ut, är allt du behöver göra att ha på dig en grå, tjock ribbstickad tröja med en ljusgrå halsduk för toppen. För resten av utseendet kan du hålla sakerna enkla genom att bära blå slim fit jeans med muddar och ett par svarta läderskor för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med en mörkblå knapp-up skjorta

svart skinnjacka med mörkblå skjorta med knappar
källa

För att uppnå detta snygga och mörka utseende kan du bära en mörkblå slim fit skjorta med en knappfäste och en svart moto läderjacka till toppen. Kombinera dem med ett par svarta jeans med slip fit. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinn för att komplettera outfit med djup och stil.

Vit blus med vida ärmar, mamma jeans och tofflor

vit vidärmad blus med mamma jeans och tofflor
källa

För att uppnå denna superminimala och luftiga outfit kan du bära en vit blus med breda trefjärdedelsärmar och ljusblå mammajeans med muddar. Koppla ihop dem med svarta läderskor för att komplettera det snygga men ändå attraktiva utseendet. Du kan bära den här kläderna både som en street outfit och som en casual casual outfit.

Mörkblå longline-kavaj med prickiga jeans

Mörkblå långärmad kavaj med prickade jeans
källa

Här är en mycket unikt designad outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. Nyckeln är definitivt de blå och svarta smala fitjeansen med prickar. Använd jeansen med en marinblå lång ullrock och en ljusgrå tröja med rund hals. Använd svarta loafers för att göra det coola utseendet.

Vit fluffblus utan axel med blå jeans och rosa tofflor

vit fluffblus utan axel med blå jeans och rosa tofflor
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt, perfekt för dejting. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit av axeln volangblus för toppen. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par ljusrosa tofflor på läderskor så att du ser snygg och damlik ut samtidigt.

Grå kortärmad tröja med vit skjorta och svarta slip-on-skor

grå kortärmad tröja med vit skjorta och svarta slip-on skor
källa

För att forma denna attraktiva lagerlagring kan du bära en sällsynt men snygg grå och vit randig kortärmad tröja över en vit knappad skjorta, med skjortans fåll och krage. Koppla ihop dessa bitar med svarta slim fit-jeans och svarta läderskor för lite seghet för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka med vit skjorta och mörkgrå skinny jeans med manschetter

svart skinnjacka med vit skjorta och mörkgrå skinny jeans med manschetter
källa

För att skapa denna affärsavslappnade outfit som får dig att se elegant och underskattad ut samtidigt, kan du helt enkelt bära en vit nedskjortad skjorta och svart skinnjacka. Kombinera dem med grå skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta läderskor för dina skor för att göra utseendet komplett.

Grå t-shirt med blå jeans och lädersko

grå t-shirt med blåklippta jeans och lädersko
källa

Ibland kan några enkla bitar sättas ihop för att skapa en mycket snygg outfit. Du kan till exempel ha på dig en grå grå kortärmad T-shirt med blå, smala jeans. Lägg till en orange koppling och ett par svarta läderskor för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Vit skinnjacka med blå broderade mamma-jeans

vit skinnjacka med blå broderade mamma-jeans
källa

För ett unikt och snyggt utseende kan du bära en vit skinnjacka med en vit tryckt t-shirt. Koppla ihop dem med blå broderade mamma-jeans med manschetter och svarta läderskor för att komplettera denna coola outfit.

Här är några riktigt trevliga och attraktiva tofflor-idéer som är bra sätt att se annorlunda ut. Prova dessa kläder och se hur de passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*