Hur man gör randig polotröja

Att se vardagligt elegant ut är att bära en polotröja ofta ett bra val. Om du tycker att en enfärgad polotröja är lite för tråkig för din smak, använd istället en randig polotröja. Liksom en typisk polotröja är en randig skjorta väldigt lätt att forma och ta av. Medan du inte riktigt kan bygga några fantastiska kläder runt det kan du enkelt se ren och elegant ut. För att göra det lättare för dig att utforma det har jag sammanfattat några av de bästa randiga pikétröjorna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå, rosa och vit randig polotröja med mörka skinny jeans


källa

För att starta den här listan med coola och snygga outfitidéer, ska jag visa dig en relativt färgstark outfit. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en blå, vit, rosa och röd randig polotröja. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Ett par vita sneakers med låg topp är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Rosa och vit bred randig långärmad polotröja med smala jeans

rosa och vit bred randig långärmad polotröja med smala jeans
källa

Detta är en väldigt mysig och damliknande casual casual outfit som kan få dig att se attraktiv och lättillgänglig ut. Använd en rosa och vit randig långärmad polotröja med denna outfit. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par mörkbruna mockaskinn för att avsluta din outfit i stil.

Röd och vit randig polotröja med knälång shorts

röd och vit randig polotröja med knälång shorts
källa

För att uppnå denna unika outfit kan du börja med den röda och vita randiga slim fit-polotröjan ovan. Istället för att ha på dig mörkblå skinny jeans, använd röda knälånga slim fit shorts med manschett för att se skarpa och unika ut. Använd vita sneakers för att slutföra det här coola utseendet.

Svart och röd kortärmad polotröja med mörka smala jeans

svart och röd polotröja med halva ärmar och mörka skinny jeans
källa

För att forma denna platta men snygga business casual outfit kan du bära en svart, röd och vit randig polotröja på toppen. Kombinera den med mörkblå skinny jeans så att du ser lång och tunn ut. Bär ett par svarta ballerinaskor för dina skor för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Vit polotröja med hög kjol med leopardmönster

vit polotröja med hög kjol med leopardmönster
källa

Om en randig polotröja är lite för komplex för din smak kan du bära en vit polotröja som bara har subtila svarta randiga detaljer nära kragen och ärmänden. Kombinera den vita toppen med en midjekjol med hög midja och ett leopardmönster. Bära svarta och vita sandaler för att se avslappnad och elegant ut.

Röd och gul kragefri randig polotröja med joggingbyxor

röd och gul kragefri randig polotröja med joggingbyxor
källa

För att uppnå det skarpa och sportiga utseendet kan du börja med den röda och vita randiga polotröjan ovan. Koppla ihop den med matchande röda joggingbyxor med hög midja. För skorna kan du bära ett par röda och vita löparskor. Denna outfit är lämplig för avslappnade mötesplatser och för jogging.

Randig svartvitt polotröja med mörkblå leggings

svartvit randig polotröja med mörkblå leggings
källa

Hittills har du sett att pikétröjan passar mycket bra med jeans och shorts. Låt oss se hur bra det går med leggings. För att skapa det här coola utseendet kan du bära en vit och svart randig polotröja med mörkblå och vita leggings. Koppla ihop dem med vita sneakers och resultatet är ganska bra.

Grå randig polotopp med elfenben slim fit byxor

grå randig polotopp med elfenbenfärgade slim fit-byxor
källa

För att uppnå det diskreta och uppfriskande utseendet kan du börja med den grå och vita polotröjan ovan. Koppla ihop den med smal passande elfenbenchinos för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinn för att göra denna outfit lite mer unisex och mogen.

Vit topp med röd blommig midikjol

vit topp med röd blommig midikjol
källa

Detta är en väldigt ladylike och attraktiv affärsavslappnad outfit som du kan lysa avslappnat på fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit smal passande polotröja med en vit och rodnad midi-flare kjol med blommigt tryck. För skorna, ha på dig ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Ljusgrå och vit randig knälång polotröja klänning

ljusgrå och vit randig knälång polotröja klänning
källa

Nu, om du vill se mer damskön och vacker ut, ha på dig en polotröja istället för en polotröja. Till exempel kan den här ljusgrå ärmlösa knälånga poloskjortklänningen få dig att se väldigt vacker och attraktiv ut. Du kan helt enkelt para ihop klänningen med ett par vita låga sneakers för att komplettera utseendet.

Röd och vit randig polotröja med svarta skinny jeans

röd och vit randig polotröja med svarta skinny jeans
källa

Det här är ett snyggt och vintagelook. För att uppnå detta kan du bära en vit, svart och röd randig slim fit polotröja med en röd krage. Kombinera skjortan med svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par svarta mockaskinn för dina skor för att göra din outfit stilfull.

Ärmlös polotröja i marinblå och vit med bälte

Ärmlös polotröja i marinblå och vit med bälte
källa

Låt oss titta på en annan fin polotröja. Här har du en mörkblå och vit randig mini-kortärmad pikéklänning med ett elegant mörkblått bälte. Kombinera klänningen med ett par vita sneakers eller ett par vita lågtåliga canvasskor för att se enkla men fantastiska ut.

Gul och svart bred randig polotröja med mörkblå skinny jeans

gul-svart bred randig polotröja med mörkblå skinny jeans
källa

För att se unikt, skarpt och lite glad ut, är det en bra idé att lägga till ett gult element i kläderna. Till exempel kan du bära en gul och svart randig polotröja på toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära vita sneakers för att se mer uppfriskande ut eller svarta mockaskinn för att se lite mer mogna ut.

Här är de randiga idéerna för polotröja som kan hjälpa dig att se elegant och avslappnad ut. Prova dem och njut av det naturliga utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*