Hur man gör quiltad jacka

Läderjackor är snygga och bomberjackor är avslappnade och mysiga, men i dag ska jag prata om något däremellan och det är den quiltade jackan. Medan en quiltad jacka kan finnas i många olika former, är de flesta som quiltade bomberjackor som ser glänsande ut som en läderjacka. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några av de bästa quiltade jacka-outfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Svart quiltad jacka med grå tweed shift-klänning


källa

För att överraska dig lite ska jag inte starta listan med en denimdräkt. Istället visar jag denna outfit som du kan bära på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart quiltad jacka med en grå tweed-klänning. Använd svarta platåklackar med öppen tå och en svart handväska för en elegant twist.

Svart quiltad jacka med grön stickad tröja

svart vadderad jacka, grön, grovstickad tröja
källa

När du väljer en vadderad jacka, se till att den passar bra och inte är för stor för dig. Så du kan se elegant ut med den, liknar den svarta läderjackan. Detta är särskilt viktigt om du bär den med en stickad tröja. Om den quiltade jackan är överdimensionerad kan den lätt få den att se tjock ut. Som ett exempel på en stickad tröja outfit, bära en grön tjock stickad tröja med en svart quiltad jacka. Koppla ihop dem med smala jeans, bruna chelsea stövlar och en rutig ull halsduk för att komplettera outfit i stil.

Grön quiltad bomberjacka med vit knäppt skjorta

grön quiltad bomberjacka vit skjorta med knappar
källa

För en snygg och unisex look kan du bära en grön quiltad bomberjacka med en vit skjorta med knappar och svarta skinny jeans. För att hålla unisex-temat konsekvent kan du para ihop dem med svarta tofflor.

Svart quiltad skinnjacka med vit t-shirt och jeans

svart quiltad läderjacka vita t-shirtjeans
källa

Här är en svart skinnjacka med quiltad design. Resultatet är en mycket mysigare och mer tillgänglig version av en svart skinnjacka. Du kan bära den med en vit t-shirt, blå jeans och kamelskydd. Bär en vit stickad halsduk för att ge en fin touch till det övergripande utseendet.

Quiltad jacka med vit huvtröja

Quiltad jacka vit huvtröja
källa

För en avslappnad street look kan du bära en vit huvtröja med en mörkgrön quiltad jacka. Bär dem med grå skinny jeans och grå spetsiga tåpumpar för en feminin twist.

Svart jacka med mörkblå skinny jeans

svart jacka mörkblå skinny jeans
källa

Om du får bära jeans på ditt kontor är här en elegant casual outfit att tänka på. Bär en vit blus med en svart quiltad jacka till toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Svart och röd rutig pojkvänströja med quiltad jacka

Quiltad jacka med svart och röd rutig pojkvänskjorta
källa

För en konstnärlig och lekfull look kan du bära en svart och röd rutig flanell pojkvänskjorta med en svart quiltad jacka för toppen. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och ett svart och vitt undertröja för ett superstarkt utseende. Den svarta filthatten är den extra konstnärliga touchen som du kan lägga till outfit. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om styling av en svart filthatt.

Marinblå rutig skjorta med blå quiltad jacka

Marinblå rutig skjorta blå quiltad jacka
källa

Det är ganska sällsynt att se en helt marinblå outfit. Här är en som ser bra ut. Bär en marinblå rutig pojkvänskjorta med en marinquiltad jacka till toppen. Bär dem med marina skinny jeans och grå mockaknäskor för en extra snygg look.

Använd den med en mörkblå och svart ull halsduk

mörkblå och svart rutig ull halsduk
källa

I likhet med föregående outfit innehåller denna outfit också många marinbitar. Men den här gången sätts de ihop med svarta bitar för att skapa ett svalt och mörkt utseende. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tröja med en svart quiltad jacka till toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och svart mocka över knästövlarna för att göra din outfit stilfull. När allt kommer omkring är den mörkblå och svarta rutiga ullhalsduken det som limmer alla bitarna ihop för att skapa detta fantastiska utseende.

Använd den med svarta och vita randiga t-shirts och knähöga stövlar

svart och vit randig skjorta knähöga stövlar
källa

De knähöga stövlarna i brunt läder gör ofta att en casual outfit ser väldigt snygg ut. Till exempel kombineras de med en svart-vit randig T-shirt, en mörkgrå quiltad jacka och mörkblå skinny jeans för denna outfit. Som förväntat är resultatet väldigt coolt och snyggt.

Grön quiltad jacka med marinblå kjol med hög midja

grön quiltad jacka, marinblå kjol med hög midja
källa

För ett damliknande och unikt vinterutseende kan du bära en grön quiltad jacka med en grå, smal tröja för toppen. Kombinera dem med en mörkblå midikjol med hög midja, vita besättningsstrumpor och grå korta stövlar. Bär en grå stickad mössa för att hålla dig varm och lägg till en fin touch på din outfit.

Grön quiltad jacka med en chêpe stickad tröja gjord av crepe turtleneck

grön quiltad crepe turtleneck grovstickad
källa

För ett snyggt och elegant utseende kan du bära en crepe turtleneck med en turtleneck och en grön quiltad jacka. Kombinera dem med blå smala jeans och ankelstövlar i kamelmocka för ett enkelt men vackert utseende.

Grå lång quiltad jacka med svart tröja

grå lång quiltad jacka svart tröja
källa

För att få ett snyggt lager i lager är allt du behöver göra att bära en lång version av den quiltade jackan. Använd den grå jackan med en svart tröja och grå skinny jeans. För skorna är svarta ankelstövlar i mocka perfekt om du föredrar ett feminint utseende.

Använd den med randiga t-shirts och pojkvänjeans

randig t-shirt pojkvän jeans outfit
källa

För en kausal och avslappnad outfit kan du bära en svartvit randig t-shirt med en svart quiltad jacka. Bär dem med pojkvänjeans och grå mockaskor för att komplettera en outfit som är perfekt för att besöka en vän.

Röd quiltad jacka med mörkblå skinny jeans

röd quiltad jacka, mörkblå skinny jeans
källa

För ett mer iögonfallande utseende kan du välja en röd quiltad jacka istället för en svart eller grön jacka. Kombinera den med en grå t-shirt, marina skinny jeans och svarta mockaskor för en minimalistisk och avslappnad look.

Här är idéerna för vadderade jacka kläder som är trevliga och lätta att ta av. Precis som läderjackorna och bomberjackorna är de quiltade jackorna mycket mångsidiga. Prova dem och lägg till din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*