Hur man gör läder Trenchcoat

Hur man gör läder Trenchcoat

Ibland när du kombinerar två fantastiska element till ett, gör det inte alltid ett plus ett mer än två resultat. När en läderjacka och en trenchcoat kammas till en trenchcoat av läder är det verkligen mer än två. Sätt på den så ser du omedelbart snygg och smal ut. Viktigast är att det inte är så svårt att utforma som det verkar. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina trenchcoat-idéer för läder. Låt oss komma in direkt.

Svart trenchcoat i läder med miniklänning i grå skift


källa

Låt mig börja den här listan över häftiga outfitidéer med ett superminimalt och fantastiskt utseende. För att forma denna outfit är allt du behöver göra att ha på dig en grå mini-skiftklänning med en svart trenchcoat i läder som bara är längre än klänningen för att få dina ben att se extra långa och smala ut. Använd svarta läder ankelstövlar med skorna för lite mer stil för att komplettera outfit.

Svart trenchcoat i läder med en T-shirt med tryck och smala ankeljeans


källa

Låt oss nu titta på ett snyggt och lite pojkaktigt utseende. Du kan bära en svartvitt tryckt t-shirt och para ihop den med ljusblå skinny jeans för att se snygg och ungdomlig ut. Bär en lång svart trenchcoat i läder över dessa bitar för att se ännu mer elegant och unik ut. Avsluta med vita sneakers för att ge en ungdomlig touch till utseendet.

Trenchcoat i läder med bälte, svart halsduk och tröja

Läder trenchcoat med bälte, svart halsduk och tröja
källa

Du kan definitivt bära en trenchcoat av läder till kontoret. En svart trenchcoat av läderbälte, en svart tröja och en svart stickad halsduk för toppen är en bra idé för ett avslappnat och snyggt utseende. Koppla ihop dem med svarta byxor med vida ben och svarta mockaskor för att avsluta ditt utseende.

Svart maxi läder trenchcoat med huva och stövlar

svart trenchcoat i maxiläder med huva och stövlar med häl
källa

Här är en väldigt cool och kreativt designad trenchcoat i läder. Det är en maxilängd som har en smidig huvdesign. Du kan bära den med en svart tröja och svarta skinny jeans. Bär ett par knähöga svarta läderstövlar för att skorna ska klara kläderna i stil.

Trenchcoat i läder med svart skort och leggings


källa

En röd rutig halsduk är ett utmärkt alternativ för att lägga lite färg till din helt svarta outfit. Till exempel kan du bära en svart trenchcoat i läder med en mörkgrön tröja och en röd rutig halsduk till toppen. Koppla ihop dem med en svart skort, svarta leggings och svarta läderstövlar för att se snygga och snygga ut.

Lång läderrock med vit huvtröja och korta jeans

lång läderrock med vit huvtröja och korta jeans
källa

Liksom en kort läderjacka kan en lång trenchcoat i läder se väldigt unik och ungdomlig ut ihop med en avslappnad artikel som en huvtröja. Du kan till exempel ha på dig en lång läderrock med en vit huvtröja och korta mörkblå jeans med raka ben för att se cool och ungdomlig ut. Använd svarta hälmocka ankelstövlar för att ge en feminin touch till utseendet.

Lång läderrock med bälte, leggings och stövlar med öppen tå

lång läderrock med bälte, leggings och stövlar med öppen tå
källa

För ett snyggt och rent utseende kan du bära en lång bälte i trenchcoat i läder. Du kan bära en vit västtopp och svarta skinny jeans under. För att se mer elegant och vackert ut kan du bära ett par svarta ankelstövlar med mocka med öppen tå för att komplettera outfit

Brun trenchcoat i läder med en rosa tröja med mock-hals

trenchcoat i brunt läder med rosa tröja i mockhals
källa

Här är ytterligare en lång trenchcoat av läderbälte. Men den här gången är den i brunt. Koppla ihop den med en rodnadströja med hög hals och mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderknäskor för läder för att ge utseendet en blank och snygg touch.

Använd den med en svart beskuren, passande tröja och jeans med manschetter

svart, beskuren, passande tröja och mamma jeans med manschetter
källa

För att se snygg och reserverad sexig ut på samma gång är allt du behöver göra att ha på dig en crop top och bara visa lite hud på midjan. Till exempel kan du bära en svart beskuren tröja med bundna mammas jeans och en svart lång trenchcoat i läder. Använd ljusblå ankelstövlar i läder för att sticka ut från mängden.

Brun trenchcoat i läder med svart tröja och rosa skort

trenchcoat i brunt läder med svart tröja och rosa skort
källa

Låt oss nu titta på en brun trenchcoat i läder istället för en svart. Du kan para ihop den med en svart tröja och ljusrosa skort för att se tunn och lång ut. För skorna kan du bära ljusgrå mockaskor med höga klackar så att dina ben ser ännu längre ut.

Svart trenchcoatklänning med bälte och ankelstövlar

svart trenchcoatklänning med bälte och ankelstövlar
källa

Den här bilden visar att du kan bära en lång trenchcoat av läder med ett svart bälte, ungefär som en läderklänning. Naturligtvis vill du fortfarande ha en svart tröja och svart minikjol under din kappa. Kombinera dessa bitar med en svart läderkoppling och svarta mockaskor för att komplettera detta fantastiska helt svarta utseende.

Deep Purple Belted Leather Trench Coat med svarta klackar

djuplila trenchcoat i läder med bälte och svarta klackar
källa

Här är en mycket unik trenchcoat. Det är en långbältad lila trenchcoat i läder som ser så annorlunda ut och mycket djupare än de mer typiska svarta. För att utforma kan du bära en svart mini-skiftklänning under. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för att hålla kläderna enkla och rena.

Brun lång läderrock med en blommablus och en vit pennkjol


källa

Här är en relativt uppfriskande business casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusrosa blommblus med en vit pennkjol. För att förvandla denna snygga outfit till en snygg klänning kan du bära en brun lång trenchcoat i läder över dessa bitar. Bär ett par klackar med leopardtryck för att lägga till en sofistikerad twist på kläderna.

Svart trenchcoat i läder med långt bälte

svart trenchcoat med långt läderbälte
källa

Här är en annan outfit som visar hur man bär en lång trenchcoat med ett svart läderbälte som en klänning. Under pälsen kan du bära en svart tröja med en uppstående krage och en svart, figur-kramande minikjol. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd svarta ballerinaskor.

Hoppas du gillar dessa läder trenchcoat outfit idéer. De verkar lite svåra att forma och avlägsna vid första anblicken. Men när du väl har hittat rätt trenchcoat kan du se riktigt snygg och snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*