Hur man gör krämblus

Låt oss idag prata om hur man bär krämblusen som ser väldigt ladylik och naturlig ut. Låt oss först prata om krämens färg. Det har faktiskt en ganska lös definition. Jag skulle helt enkelt beskriva det som en färg som är väldigt nära vit men inte exakt vit. Till exempel kan både superljusrosa och ljusgula beskrivas som en krämfärg. Hur som helst, den krämfärgade blusen är väldigt lätt att forma och ta av. För att göra det lättare för dig har jag sammanfattat några riktigt fina krämblusidéer som du kan relatera till. Låt oss komma in direkt.

Krämfärgad knappblus med avslappnad passform och blå slim fit-jeans


källa

Låt mig först visa dig en väldigt luftig affärsavslappnad outfit för att starta den här listan över ladylike och attraktiva outfitidéer. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en krämfärgad skjorta med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med ett par blå slim fit-jeans med medium midja. Bär ett par grå sandaler för skorna för att komplettera outfit med en extra damliknande touch.

Krämfärgad blus med svarta chinos och läderstövlar

krämfärgad blus med svarta chinos och läderstövlar
källa

För att uppnå denna enkla och eleganta outfit, här är några saker du kan göra. Till toppen kan du bära en krämfärgad chiffongblus. Koppla ihop den med svarta chinos med raka ben. Anledningen till att du kanske vill ha på dig raka benbyxor här är att dölja ett par svarta klackar för att hålla dig snygg och naturlig.

Krämfärgad knäpptröja med svarta skinny jeans och läderskor

krämfärgad skjorta med knappar, svarta skinny jeans och läderskor
källa

För att skapa denna affärsdräkt som är både dam- och snygg kan du bära en krämfärgad blus med knappar och svarta kanter som kärnan i klädseln. Kombinera den med ett par svarta skinny jeans så att du ser tunn och lång ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor eller Oxfordskinnskor för att se lite unisex ut.

Krämfärgad blus med elfenbenskläder och mörkblå skinny jeans

Krämfärgad blus med elfenbenfärgad kavaj och mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna eleganta och damliknande outfit kan du bära en krämfärgad V-ringad blus med en avslappnad passform och en elfenbenfärgad kavaj för toppen för att skapa snygga och vackra lager. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära mörkblå skinny jeans och ett par ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Ljusgul chiffongblus med orange skinny jeans

Ljusgul chiffongblus med orange skinny jeans
källa

Här är några saker du kan göra för att forma denna roliga och unika outfit. Bär en superlätt gul chiffongblus med knappar så att toppen ser glad och uppfriskande ut. Koppla ihop den med orange skinny jeans för att se skarp ut. Använd svarta ballerinor eller lägenheter med dina skor för en ren och elegant finish.

Krämad knäppt skjortad skjorta med svart midi rak klänning

Krämfärgad skjorta med knappar och svart, rak midiklänning
källa

Detta är ett trevligt enkelt trick som kan få dig att se tunn och lång ut. Tricket är att ha en smal passform och ha på sig en skjorta som den benvita här och para ihop den med en superhög svart midiklänning som har rak snitt. Bär ett par svarta läderskor för dina skor för att göra din outfit stilfull.

Chiffong halvblå blus med mörkblå skinny jeans

halvtransparent chiffongblus med mörkblå skinny jeans
källa

Att forma denna superminimala outfit är allt du behöver är tre mycket enkla bitar som du kanske redan har i din garderob. Till toppen behöver du bara en superlätt chiffongblus som den här ljusgula, halvtransparenta. Koppla ihop den med marina skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet rent.

Kräm- och svart prickblus med slipshals och ljusrosa kavaj

grädde och svart prickblus med slipshals och ljusrosa kavaj
källa

Låt oss nu titta på något helt annat i det här coola vintage-utseendet. Till toppen kan du bära en ljusrosa och svart blus med ett prickband på framsidan och en ljusrosa kavajjacka. Kombinera dem med svarta, tunna chinos och ett par ljusrosa höga klackar med rundade tår för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Krämfärgad slim fit-skjorta med krage och mörkblå midikjol i bodycon

Krämfärgad skjorta med smal krage och mörkblå, figurkramande midikjol
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som kan få dig att se professionell och damlik ut samtidigt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en krämfärgad krageblus med en mörkblå midikjol med hög midja. Detta gör att du kan visa några kurvor. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Krämfärgad nyckelhålsblus med svarta skinny jeans

krämfärgad nyckelhålsblus med svarta skinny jeans
källa

Att ha på sig en enkel, sexig blus utan att verkligen visa upp mycket hud är det en bra idé att bära en nyckelhålsblus. Du kan till exempel ha på dig en krämfärgad långärmad blus med nyckelhål och avslappnad passform med svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockaballettlägenheter för att avsluta kläderna elegant.

Ljusrosa blus med klockärmar och ljusblå, ribbade jeansshorts

Ljusrosa blus med klockärmar och ljusblå jeansshorts med minirippor
källa

För att se mer ungdomlig och uppfriskande ut, låt oss glömma jeans och chinos en sekund. Låt oss bära ljusblå jeansshorts med en krämfärgad klockblus med en avslappnad passform som kärnan i detta attraktiva utseende. Använd rosa lägenheter för att skorna ska se både feminina och iögonfallande ut.

Ärmlös blus med spets i nacken och smala jeans

ärmlös blus med spets i mock-hals och smala jeans
källa

För att forma det ungdomliga och uppfriskande utseendet kan du bära en ärmlös spetstopp med en krämig ståkrage som fokus för din outfit. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. Använd svarta balettlägenheter eller klackar för att avsluta din outfit.

Krämfärgad kortärmad blus med rippade jeans med muddar

Krämfärgad kortärmad blus med rippade jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt intressant och attraktiv outfit som försöker matcha några damliknande bitar med några pojkaktiga. För att forma det här utseendet kan du bära en krämfärgad kortärmad blus med en avslappnad passform och blå, kraftigt rippade jeans med smal passform. Koppla ihop dem med höga klackar med leopardtryck för en feminin och mogen touch.

Här är idéerna för krämblusoutfit som jag just utforskade i teckensnittet ovan. Ge dem ett försök eftersom de är extremt lätta att ta bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*