Hur man gör hem mysigare

Hur man gör hem mysigare

Det är nu mitt på vintern och många av oss gömmer sig i våra mysiga hem från de bleka färgerna och vinterkylan ute. Om du tycker att ditt hem inte är tillräckligt mysigt kan du enkelt lägga till några på bara några minuter. Jag ska visa dig några sätt att göra detta.

Mysiga hörn

Öppna layouter är allas kärlek, men stora öppna utrymmen på vintern känns kalla och förbjudande. Ordna möbler så att de har några mysiga krokar och skärmar och skärmar, hyllor och möbler hjälper dig att organisera detta. Den enklaste och mest populära idén här är att använda en fönsterbräda om den är tillräckligt stor för att sitta eller ligga på – lägg bara några kuddar och filtar på fönsterbrädan och voila! Om det finns en kylare inuti är det ännu bekvämare.

Varma strukturer

Inte tillräckligt med värme? Lägg till varma och mysiga texturer, till exempel fuskpäls eller tjock stickning. Ulltäcken, täcken, plyschkuddar och möbelöverdrag gör även det kallaste rummet mysigare och mer inbjudande. Håll dem neutrala när du väljer stora föremål. Om de är små, prova djärva nyanser för ett harmoniskt utseende.

Vinterneutral eller vit

Vita eller varma neutrala är mycket vinteriga. När du använder dem som dekor skapar de definitivt en stämning som ser mysig och elegant ut. De gör inte din inredning kallare, de ger den bara en vinterkänsla och gör den mysigare än tidigare.

Ljus

Ljus är nödvändiga för att skapa stämning och mysighet, men inget kan vara bättre än ljus! Ljus i alla typer av ljusstakar och i din konstgjorda spis är precis vad du behöver på vintern, och faktiskt är de alltid uppdaterade under någon annan tid på året. Hitta eller gör ljusstake för att matcha din inredning eller skapa en konstgjord spis för att visa och imitera eld. Du kommer inte ångra det!

Dofter

Komfort och mysighet handlar inte bara om ett trevligt utseende, utan också om lukt. Vad kan ge mysighet på vintern? Värm upp och tillsätt smakrika smaker som kanel, kaffe, örter, citrus och andra saker. För att ta med dem till ditt hem kan du använda aromlampor eller bara ljus. Om du inte har en lukt, gör ditt eget ljus! Pomanders har en fantastisk lukt så tveka inte att använda dem för dekor och bara ett coolt utseende.

5 tips och 37 idéer för att göra ditt hem mysigare just nu - DigsDi
Hur man gör ditt hem mysigt
37 sätt att göra ditt hem så mycket Cozi
Hur man gör något stort utrymme i ditt hem Cozi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*