Hur man gör grön långärmad klänning

Om du ska på en fest- eller cocktailparty är vädret definitivt inte en viktig faktor för att du ska ha på dig en ärmlös, kortärmad eller långärmad klänning. Jag skulle hävda att den känsla du vill uppnå är den största faktorn för att bestämma vilken du ska ha på dig. Idag ska jag fokusera på hur man utformar den gröna långärmade klänningen för att visa hur man ser avslappnad, elegant och uppfriskande ut för nästa speciella tillfälle. För att du ska hitta en outfit som passar dig, har jag sammanställt några av de bästa gröna outfitidéerna för långärmade klänningar. Låt oss komma in direkt.

Mörkgrön långärmad mini-skiftklänning med statement-kedja


källa

En grön långärmad klänning gör att du ser lite uppfriskande och vacker ut på ett mycket naturligt och diskret sätt. För att starta denna lista med outfitidéer ska jag visa dig en outfit som är super lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en mörkgrön långärmad miniklänning med en silverkedja. Koppla ihop dem med rosa klackar för att se enkla och attraktiva ut.

Grön tvåfärgad, flytande klänning i spets och chiffong

grön, tvåfärgad, flytande klänning i spets och chiffong
källa

För att uppnå ett vackert och elegant promutseende, här är en fantastisk klänning som du kanske vill ha på dig. I detalj är det en grön, tvåfärgad, golvlång, flytande klänning, den övre delen är en grön paljetterad långärmad topp med en V-ringning och den nedre delen en lång veckad kjol av chiffong. Koppla ihop dem med silverklackar för att se ännu mer elegant ut.

Grön och vit rutig knapp upp mini skjorta klänning

grön och vit rutig minikjolsklänning med knappstängning
källa

För att se lite mer avslappnad och pojkig ut, här är en outfit som har en cool pojkvänskänsla. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grön, vit och vinröd pläd pojkvänskjortklänning som huvuddelen av denna outfit. Bär rodna mockaklackar och en brun mockakoppling för extra stil.

Grön miniskridsklänning med långa ärmar och samlad midja

grön långärmad mini baksmällsklänning med samlad midja
källa

För att uppnå detta enkla och lättillgängliga utseende kan du bära en grön långärmad miniklänning med rynkad midja. Bara para ihop den med svarta läderstövlar för att göra utseendet snyggt och rent. Du kan också lägga till en svart läderkoppling i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Djupgrön spets långärmad Bodycon miniklänning

djupgrön, långärmad, figur-kramande miniklänning i spets
källa

För att uppnå detta figurkramande och enkla utseende kan du helt enkelt bära en olivgrön, långärmad, figurkramande miniklänning. För skorna passar ett par ljusrosa höga klackar perfekt med den här klänningen. Resultatet är en minimalistisk outfit som kan få dig att se reserverat attraktiv och tillgänglig.

Mörkgrön bodycon miniklänning med djup V-ringning och slits

djupgrön, figurkramande, mörkgrön, figurkramande miniklänning med slits
källa

Här är en elegant och sexig outfit som är lämplig för cocktailparty, proms eller semi-formella till formella evenemang. För att uppnå detta kan du bära denna olivgröna långärmade miniklänning med en djup V-ringning som har en subtil slitsdesign. Koppla ihop klänningen med en ljusrosa läderhandväska och rosa klackar med öppen tå för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Armégrön mini gungklänning med silverhalsband

Armégrön mini gungklänning med silverhalsband
källa

För att se superenkelt och luftigt ut, överväga att bära en armégrön mini-svängklänning. Koppla ihop det med ett subtilt silverhalsband och ett par ljusrosa klackar med öppna tår. Resultatet är en minimal outfit som kan få dig att se väldigt trevlig ut på en cocktailparty.

Grön midiklänning med båthalsring och rodnadskoppling

grön midiklänning med urringning och rodnadskoppling
källa

Här är en lite mer mogen look. Ett enkelt knep för att se mer mogen ut är att helt enkelt välja en midiklänning framför miniklänning. Till exempel kan du bära den här gröna midi-skiftklänningen med scoop-hals med en rodnande rosa och svart koppling. Kombinera dem med bruna plattformsklackar för att komplettera outfit på ett feminint och unikt sätt.

Mörkgrön mini-skiftklänning med strumpor

svart mini-skiftklänning med leggings
källa

För att se ännu mer iögonfallande ut, välj en mörkgrön klänning som ser nästan ut som en svart klänning. Du kan till exempel ha på dig den här svarta långärmade miniklänningen och para ihop den med svarta strumpor. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se balanserade och eleganta ut.

Off-shoulder mini-skiftklänning med en grön och vit tryckt ull halsduk

Axelbandslös mini-slida klänning med en grön och vit ull halsduk
källa

För att forma det återhållsamma, sexiga och uppfriskande utseendet kan du helt enkelt bära en ljusgrön axelbandslös långärmad miniklänning och kombinera den med en grön och vit tryckt halsduk. För att få skorna att se super chic ut, kan du bära ett par bruna mocka högklackade stövlar för att komplettera utseendet.

Knälång spetsklänning med långa ärmar och bälte och svarta klackar

Spetsig långärmad knälång klänning med bälte och svarta klackar
källa

För att forma detta mogna och vackra utseende kan du bära en knälång, löst klippt klänning med grön långärmad spets och ett svart läderbälte. Bältet spelar en viktig roll för att få dig att se extra smal och lång ut. Koppla ihop klänningen med svarta ballerina-lägenheter för ett rent och enkelt utseende.

Grön axel-, långärmad, golvlång klänning med hög tonhöjd

grön, off-the-shoulder, långärmad, golvlång klänning
källa

För en lågmäld sexig och iögonfallande balklänning kan du bära den här olivgröna golvlånga flödesklänningen med en axel och en lång split-design. Koppla bara ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå så kommer du med stor sannolikhet se fantastisk ut.

Fit and Flare Långärmad Golvlängd Flytande balklänning

Passa och flamma långa ärmar golv längd flytande balklänning
källa

Å andra sidan, i ett prom, om du föredrar att inte visa hud, här är en härlig klänning att göra det med. Det är en grön, långärmad, flytande och golvlång, flytande klänning som ser elegant och balanserad ut. Koppla ihop klänningen med svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Mörkgrön, långärmad, knälång, utsvängd klänning med bälte

knälång, utsvängd klänning med ett mörkgrönt bälte och långa ärmar
källa

För ett platt men ändå vackert utseende kan du helt enkelt bära den här djupgröna knälånga långärmade klänningen som kommer med ett matchande grönt bälte. Bär klänningen med ljusrosa spetsiga klackar för en damliknande look.

Här är de gröna idéerna för långärmad klänning som jag vill dela med dig. För dig som letar efter sätt att se vacker ut på ett naturligt och diskret sätt bör listan ovan vara ett mycket bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*