Hur man gör grå ankelstövlar

Överraskande nog spelar valet av skor en stor roll när det gäller att se mysigt och snyggt ut samtidigt. I det här blogginlägget ska jag visa dig hur man gör just det genom att bära ett par gråa fotkängor. För dem som vill se ännu högre och smalare ut, kan du välja klackstövlar istället för platta stövlar. Oavsett vilket val du väljer är de väldigt enkla att utforma och ta bort. För att göra det väldigt enkelt för dig har jag samlat några mycket bra grå ankelstövlar-idéer och ska visa dig nu. Låt oss hoppa direkt in.

Vit och svart randig tröja med mörkblå skinny jeans och grå fotkängor


källa

För att starta den här listan över snygga och attraktiva outfitidéer, låt mig först visa hur en mycket avslappnad outfit du kan ha på dig för jobbet. För att forma detta utseende kan du bära en vit och svart randig tröja med mörkblå skinny jeans. Bär dem med ett par gråa fotkängor för att avsluta din outfit i stil.

Tröja med blå midikjol med hög höjd och grå ankelstövlar

Tröja med blå midikjol i denim och grå fotkängor
källa

För att skapa det mysiga och attraktiva affärsavslappnade utseendet, här är vad du behöver göra. Bär en grå avslappnad tröja eller grå långärmad T-shirt för toppen. Kombinera den med en blå midikjol med hög midja och rak midja. För skorna kan du bära ett par grå mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Svart och vit randig t-shirt med rippade skinny jeans och mockaskor

svartvit randig t-shirt med rippade skinny jeans och mockaskor
källa

För att skapa det snygga och ungdomliga gatutseendet kan du börja med den svarta och vita randiga t-skjortan ovan. Kombinera det med blå, kraftigt rippade jeans med muddar. För skorna kan du bära ett par grå mockasko stövlar. Lägg till en svart läderhandväska till mixen för ett ännu snyggare utseende.

Grå tunika-t-shirt med V-ringning och mörkblå cardigan

grå tunika-T-shirt med V-ringning och mörkblå långjacka
källa

För att uppnå detta attraktiva och luftiga utseende kan du bära en ljusgrå tunika-t-shirt med v-ringning och en mörkblå kofta med lång tröja. Kombinera dem med blå supermager jeans. Bär ett par hälklädda grå mockasko stövlar för skorna för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Vit t-shirt med grå bomberjacka och leggings

vit t-shirt med grå bomberjacka och leggings
källa

För de som är intresserade av att se långa och smala ut, här är en lätt att ta på sig kläder som kan hjälpa dig med det. Bär en vit överdimensionerad t-shirt med en grå bomberjacka för toppen. Kombinera dem med svarta leggings. För resten av utseendet, använd ett par mockagrå fotkängor och en stor svart läderhandväska.

Svart tunikatröja med ljusblå jeans och grå mockaskor

svart tunikatröja med ljusblå jeans och grå mockaskor
källa

För att uppnå denna attraktiva och luftiga lager i lager, här är vad du vill göra. Bär en grå t-shirt med svart tunika kofta och en svart och vit zebra tryck halsduk. Koppla ihop dem med blå, rippade, smala knäjeans. För skorna kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar för att fylla på det coola utseendet.

Blå jeansjacka med vita skinny jeans och grå fotkängor

blå jeansjacka med vita skinny jeans och grå fotkängor
källa

För att uppnå det snygga och ungdomliga gatutseendet kan du bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka på toppen för att skapa några fina lager. Kombinera dem med vita skinny jeans. Använd ett par hälklädda grå mockaskor för skorna. En mörkgrön rutig läderhandväska kompletterar din outfit.

Vit och svart prickig kofta med en grå blus och fotkängor

vit och svart prickig kofta med en grå blus och fotkängor
källa

Det här är en ganska intressant vintage-outfit att bära på jobbet. Bär en grå chiffongblus med en vit och svart prickig skjorta som en kofta. Kombinera dessa bitar med mörkblå slim fit-jeans med manschetter. För skorna, bär ett par grå mockaskurvade stövlar för att slutföra klädseln i stil.

Svart skinnjacka med rund halsringning och grå fotkängor

svart skinnjacka med t-shirt med scoop-halsringning och grå fotkängor
källa

För att uppnå detta lite kantiga utseende kan du bära en grå t-shirt med en avslappnad passform och en svart skinnjacka i läder. Bär dem med svarta manschettmönstrade jeans för att se längre och smalare ut. För skorna kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar för att komplettera klädseln i stil.

Grå skinnjacka i skinn med mörka skinny jeans

grå lädermotojacka med mörka skinny jeans
källa

Ibland associerar folk färgen grå med att vara tråkig. Du kanske vill ompröva efter att ha tittat på den här grå outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgrå t-shirt med en grå skinnbikerjacka. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par grå mockasko stövlar för att komplettera utseendet.

Grå chiffong tunikatopp med mörkblå skinny jeans

grå chiffong tunika topp med mörkblå skinny jeans
källa

För att se luftig och uppfriskande ut, här är en street outfit som du kanske vill prova. Bär en grå chiffong tunika-t-shirt med ett långt boho-stil halsband för toppen. Koppla ihop dem med superribbade jeans med blå revben och manschetter. För skorna kan du bära ett par grå ankelstövlar i mocka för att komplettera utseendet.

Grå tröja med svarta skinny jeans och fotkängor

grå sweatshirt med svarta skinny jeans och ankelstövlar
källa

Detta är ett mycket enkelt men ändå attraktivt utseende. Bär i detalj en grå, tjock tröja med svarta skinny jeans som kärnan i outfit. Använd den med en grå läderhandväska och grå mockaskor för ett rent och snyggt utseende.

Grå longline ullrock med ljusblå, slitna slim fit jeans

grå longline ullkappa med ljusblå, slitna slim fit jeans
källa

För att forma denna luftiga outfit, perfekt att bära när vädret blir kallare, kan du bära en ljusgrå tröja med en grå longline ullrock. Kombinera dem med en ljusblå, rippad slim fit-jeans. Använd grå mocka ankelstövlar och en grå stickad hatt för att komplettera utseendet.

Hoppas du tycker om de grå ankelstövlarna som jag just delade med dig. Du kommer sannolikt att tycka om den avslappnade och luftiga känslan som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*