Hur man gör ett grått sovrum coolt

Hur man gör ett grått sovrum coolt

Grå är en populär färg för att gunga i sovrum eftersom den är en lugn och neutral färg och det är vad vi behöver för att koppla av. Grå är också en mycket kompatibel färg. Du kan gunga med allt eller välja olika gråtoner tillsammans. Den enda nackdelen är att ett grått rum kan vara väldigt tråkigt eftersom den här färgen är helt neutral. Hur undviker jag ett tråkigt utseende? Ge ditt grå sovrum enkelt olika färger efter eget val – med tillbehör och möbler, eller använd konstverk som är ett enkelt och budgetvänligt alternativ. Här är några exempel på hur man skapar ett grått sovrum i stil.

Parar ihop grå och andra färger

Grå är en neutral färg som ser bra ut med bokstavligen alla andra färger, från mjuka och pastellfärgade toner till djärva och iögonfallande. Allt beror på vilken effekt du vill: kombinera grå med vita eller andra neutrala färger för ett friskt och inbjudande utseende. Om du vill ha en glamorös känsla, gå efter grått och lite rosa nyanser, lägg till en kristallkrona och lite fuskpäls. Kombinera grått med djärva färger efter eget val för att skapa en kontrast och ge djup och drama till rumsdekorationen. Hur kan du fylla ditt utrymme med färger? Välj färgglada sängkläder, gardiner, mattor, konstverk och en mängd olika möbler. Använd olika material – stickade plagg, fuskpäls, siden, olika typer av klädsel, läder och trä för att lägga till textur i sovrummet och göra det mer intressant igen.

Galleriets väggar

En gallervägg är ett populärt inslag i modern heminredning och fler och fler husägare skapar den hemma. En gallerivägg är ganska lätt att designa (en fullständig handledning finns här), och du kan lägga till helt andra element, från skyltar till dina egna foton, för att skapa olika effekter. Skapa en gallerivägg över sänggaveln, eller i ett besvärligt hörn eller vart du vill, så får du en djärv dekorationsfunktion utan att investera mycket tid eller pengar.

25 enkla sätt att göra ett grått sovrum coolt (с изображениями.
25 enkla sätt att göra ett grått sovrum coolt - DigsDi
Ett grått sovrum lyser upp med pistaschdetaljer för att markera.
25 enkla sätt att göra ett grått sovrum coolt  Decoração de casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*