Hur man gör dubbelskårad maxikjol

Hur man gör dubbelskårad maxikjol

För dig som deltar i barnvagnar eller cocktailpartier då och då, bör du känna till, eller till och med ha använt, en klänning eller kjol med hög split. Idag ska jag titta på något väldigt likartat, men något mer unikt, nämligen dubbelskårad maxikjol. Den dubbla slitsen är i själva verket mycket svårare att forma eller ta bort. Om du inte förstår det kan det se ganska obehagligt ut. För att underlätta för dig har jag dock satt ihop några riktigt fina dubbla slits maxikjol outfit idéer. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös topp i läder med svart maxikjol med dubbel slits


källa

Låt mig först visa dig en väldigt elegant, helt svart outfit som är perfekt för formella eller semi-formella evenemang, särskilt de som ditt företag är värd för där du vill se mer seriöst och balanserat ut. För att slutföra denna outfit, använd helt enkelt en ärmlös topp i svart läder med en svart maxikjol med dubbla slitsar. Ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor kommer att komplettera ditt utseende.

Svart bodice med maxikjol i sammet med dubbla slitsar

svart kropp med dubbelskårad sammet maxikjol
källa

Jämfört med föregående outfit är denna outfit mycket mer elegant och ungdomlig. Det kräver inte att du visar lite hud i midjan, vilket kan få dig att se reserverat sexig ut. För att polera av denna outfit, lägg i en svart ärmlös crop topp med en svart sammet maxiklänning med dubbla slitsar. Bär ett par svarta plattformsväskor och ett silverhalsband för att se coolt och mörkt ut.

Svart, långärmad, figur-kramad tröja med en rosa, dubbelskårad maxikjol

svart, långärmad, figur-kramad tröja med rosa maxikjol med dubbel slits
källa

Inte bara är detta en damliknande outfit, utan också en mycket iögonfallande outfit tack vare användningen av neonrosa. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart långärmad bodycon-topp för att visa upp några kurvor. Kombinera det med en neonrosa maxi-kjol med dubbla ventiler och ett par öppna klackar med svarta fotledsremmar för att komplettera klädseln.

Navy T-shirt med rund hals och passform med lila veckad maxikjol med dubbla slitsar

Marinblå t-shirt med halsringning och lila veckad maxikjol med dubbel slits
källa

Denna street outfit använder en mycket attraktiv och unik färgkombination av marinblå och lila. För att forma denna outfit kan du bära en marinblå kortärmad t-shirt med en lila veckad maxikjol med en dubbel slits. Koppla ihop dem med mörkgröna sandaler för en uppfriskande touch.

Vit ärmlös crop topp med röd maxikjol med dubbel slits

vit ärmlös crop topp med röd maxikjol med dubbel slits
källa

För de av er som har kämpat för att komma i form, här är en lågmäld sexig outfit som får dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös crop top. Koppla ihop den med en röd maxiklänning med dubbla slitsar och klackar i silvermetall för att komplettera outfit på ett slående sätt.

Vit topp med en axel med kungsblå maxikjol och guldbälte

vit topp med en axel, kungsblå maxikjol och guldbälte
källa

För den här klädseln är det inte bara den dubbla slitsen som ska markeras, men användningen av den kungsblå färgen är en nyckel för att få dig att lysa. För detaljer, använd en vit topp med en axel och en kungsblå maxiklänning med en dubbel slits. Kombinera dessa bitar med silver, metalliska remmar sandaler för att komplettera det fantastiska utseendet.

Svart kort V-ringad topp med grön dubbel slits kjol

svart kort västtopp med V-ringning och grön dubbel slits kjol
källa

Det här är en väldigt smal passform för både över- och underkroppen, och det är en outfit speciellt utformad för dig som har försökt hårt för att komma i form. Den perfekta kombinationen av en svart beskuren väst med en djup v-ringning och en oliv-dubbelskårad maxikjol för att polera bort denna outfit. För skorna kan du helt enkelt bära svarta ankelband i öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Grå kort t-shirt med himmelblå maxikjol

grå kort t-shirt med himmelblå maxikjol
källa

För en minimal och uppfriskande look, applicera den ljusgrå och himmelblå färgkombinationen på din outfit. Använd till exempel en ljusgrå, beskuren t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en ljusblå maxi dubbel slits kjol och nakna sandaler för att komplettera detta uppfriskande och luftiga utseende.

Vit maxiklänning med matchande kortvarig långärmad topp

vit maxiklänning med matchande kortvarig långärmad topp
källa

Detta är en väldigt fin, uppfriskande och unik tvådelad blommig klänning. Den består av en vit, långärmad V-ringad topp med blommönster och en matchande maxi dubbel slits kjol. Bär ett par svarta mocka klackar i ankelremmen för skorna för att lägga till en elegant touch på kläderna.

Svart västtopp med en chockerande rosa dubbelskårad kjol

svart västtopp med chockande rosa dubbelskårad kjol
källa

För dig som älskar att bära rosa, här är en outfit att ha på dig till din nästa cocktailparty. För att uppnå detta utseende, bär en svart västtopp med en chockerande rosa veckad maxikjol med dubbla ventiler. Lägg till ett guldkedjebälte i blandningen för att se snyggare ut. Avsluta med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för en extra feminin touch.

Vit maxikjol med svarta trekvartärmar utan axeltopp

vit maxikjol med svarta trekvartärmar över axeln
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket bakom detta är att bära en crop top med en hög midja kjol. Använd till exempel en svart trekvartärm över toppen med en vit maxi dubbel slits kjol. Använd öppna klackar av svart mocka för att se ännu smalare och mer elegant ut.

Ljusgrå, veckad maxiklänning med dubbla slitsar med vit topp och kofta

Ljusgrå veckad maxiklänning med dubbla slitsar med vit crop top och kofta
källa

Här är en outfit som ser extremt uppfriskande och luftig ut. Det kan lätt få dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta utseende, bär en vit crop top med en grå kofta för toppen. Koppla ihop dessa delar med en ljusgrå veckad maxikjol med dubbla slitsar och sandaler med nakna klackar för att komplettera outfit.

Svart långärmad crop top med en röd mönstrad dubbel slits kjol

svart långärmad crop top med röd mönstrad dubbel slits kjol
källa

För ett konstnärligt och unikt utseende kan du bära en svart kortärmad tröja med en röd och svart tryckt dubbelskårad maxikjol. Använd svarta gladiatorhälsandaler och en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Vit maxikjol med dubbla slitsar och ärmlös topp med svarta och silver paljetter

vit maxikjol med dubbla slitsar och ärmlös topp i svart och silver paljetter
källa

Här är en stilig promdräkt som kan få dig att se reserverad sexig ut utan att behöva bära en djup V-ringning eller rygglösa dräkter. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en ärmlös topp gjord av paljetter i svart och silver med en vit maxikjol med dubbla slitsar. Bär svarta ballerinor för att göra kläderna rena och enkla.

Rörtopp i vit spets med maxi-klänning med dubbla slitsar i crepe

vit topp i spetsrör med maxiklänning i crepe med dubbla slitsar
källa

För att se både sexig och uppfriskande ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Använd en kort tubtopp gjord av vit spets med en veckad maxi dubbel slits kjol. Bär ett par nakna sandaler för en uppfriskande och elegant finish.

Hoppas att du tycker att dessa dubbla slits maxi kjol outfit idéer som jag just nämnde för dig var till hjälp. Prova dessa kläder och det kan hjälpa dig att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*