Hur man gör ditt hem samtida

Hur man gör ditt hem samtida

Verkar ditt hem föråldrat för dig? Då är det hög tid att ge ditt hem en fräsch, modern atmosfär med optimerade mönster och artiklar. Vi har utarbetat några tips för att snabbt ge ett traditionellt hem en modern atmosfär. De flesta av dessa är ganska enkla och prisvärda.

Glöm möbler

Ojämna möbler är en het trend inom heminredning, och naturligtvis borde moderna hemmöbler inte komma i uppsättningar: det är väldigt kallare när du har olika bitar. Var och en av dem är unik, men de skapar ett sammanhängande utrymme. Ge ditt hem ett nytt ansikte: dela upp uppsättningarna och flytta delar av dem till olika rum och rum. Om du fortfarande vill hålla uppsättningen ihop, måla om några av bitarna och klädseln för att ge dem ett annat utseende och ändå få en sammanhängande uppsättning. Du kan också gå till olika gårdsförsäljningar, loppmarknader och försäljningsköp för att hitta några bitar och få en modern känsla för mindre.

Inkludera negativt utrymme

Negativt utrymme är ett måste för samtida och minimalistiska stilar, plus det har en stark psykologisk inverkan: det ger dina ögon en paus och en zen-känsla för ditt hem. Även om du inte har mycket utrymme för att hålla den ofylld, tänk om din inredning: vilka saker behöver du verkligen och vilka inte? Ta bort allt du inte behöver och du får ett rent och snyggt samtida utseende.

Välj en färgpalett

Föredrar en konsekvent färgpalett för hela huset så att den ser sammanhängande ut med sitt eget tema och funktioner i varje rum. Kontrasterande funktioner ger rummen ett skarpt och rent utseende som är så populärt för moderna hem. Lämna den dämpade beige bakom och använd svart, grädde, vit och andra djärva färger för att lägga skarpare kanter till ditt hem. Om du till exempel lägger till svart hårdvara i vita skåp kan du uppdatera föråldrade skåp.

40+ smarta och moderna heminredningsdesignidéer för att göra din.
42 Matplats som får ditt hem att se coolt ut  Samtida.
Underbara moderna hem exteriör design idéer |  Samtida.
50 inredningsdesign som får ditt hem att se fantastiskt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*