Hur man gör Chiffon Scarf

Hur man gör Chiffon Scarf

Om du omedelbart vill lägga till en elegant touch till det du har på dig idag, finns det en god chans att du kan göra det med en chiffonsjal. Det är inte alls svårt att forma en chiffongduk. Du måste bara se till att halsdukens färg och mönster matchar din outfit och karaktär. För att komma igång har jag sammanställt en lista med idéer för att bära en chiffongduk. Låt oss titta på dem nu och se om dessa idéer kan krydda din vardagliga outfit.

Blommig chiffong halsduk med vit bomberjacka


källa

Denna chiffongduk är en av de enklaste att utforma. Det är en svart chiffonscarf med en subtil vit blommönster. En svart och platt design som den här passar bra i nästan alla kläder. Koppla till exempel halsduken med en svart tröja med rund hals, vit bomberjacka, svarta läderbyxor och fotkängor för ett snyggt och snyggt utseende.

Rutig chiffonscarf med vit t-shirt och grå kofta

Rutig chiffong halsduk vit t-shirt grå kofta
källa

Den rutiga chiffonscarfen passar också bra med många kläder. Du kan bära den med en vit topp och en grå kofta. Lägg till svarta flared byxor och stövlar till denna outfit.

Cheetah-halsduk med helt svart outfit

Cheetah chiffong halsduk helt svart outfit
källa

Jämfört med tidigare idéer är en cheetahalsduk mycket svårare att dra av. Det är dock inte svårt att utforma. Du kan bara ha en cheetahalsduk med en helt svart outfit och färgerna ska passa ganska bra tillsammans. Det är svårt att hävda sig själv, för när du bär lite cheetah och när den saken är stor, till skillnad från cheetah-skor, behöver du verkligen ha den eleganta karaktären och förtroendet för att du inte ska se besvärlig ut med den. Här är en bra outfit som du kanske vill prova för att se om du ser bra ut i geparder. Bär en svart bodycon långärmad tröja med svarta läderbyxor och fotkängor. Bär cheetahsilken för att göra det eleganta utseendet.

Lång blomma chiffong halsduk med svartvit randig bomberjacka

lång randig bomberjacka i chiffong med blommönster
källa

Denna outfitidé visar ett luftigt sätt att utforma en chiffongduk. På toppen bär du en vit t-shirt och dra en svartvit randig bomberjacka över axlarna. Bär en lång blommig chiffongduk avslappnad. Lägg till ett par vidbenbyxor och svarta klackar i ekvationen.

Drapera cheetahalsduken över axeln och slips

drapera cheetah chiffong halsduk över axeln
källa

Ett alternativt sätt att forma en chiffongduk är att placera den över axlarna som om det vore en filt. Ha till exempel en grå långärmad T-shirt med smal passform, smala jeans och ljusrosa klackar. Drapera sedan en cheetah-chiffongduk över axlarna och bind den runt bröstområdet. Detta kan ge outfit en feminin och charmig känsla.

Vit chiffong halsduk med brudtärna klänning

vit chiffong sjal brudtärna klänning
källa

Ibland kan en axellös klänning för brudtärna se lite ointressant ut. För bara en liten elegant detalj kan du bära ett halsband. Som ett kreativt alternativ kan du istället bära en vit chiffongduk.

Röd halsduk med gul långärmad skiftklänning

röd chiffongduk gul skiftklänning målarhatt
källa

Här är en kreativ och färgstark outfitidé som är perfekt för en rolig, avslappnad fest. Bär bara en röd chiffongduk med en gul långärmad skiftklänning. För skorna rekommenderar jag svarta eller grå stövlar över knäna. För att lägga till en extra touch av söthet kan du bära en svart målarhatt. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en målares hatt.

Bär med långärmad passform och flare svart klänning

Chiffong halsduk med passande och utsvängd svart klänning
källa

För ett snyggt och platt utseende kan du helt enkelt bära en svart långärmad passform och en utsvängd klänning. Lägg till några fina detaljer genom att bära en svart och röd chiffongduk och remmar med sandaler.

Vit tryckt chiffong halsduk med en halvtransparent blus

vit tryckt chiffong halsduk halvtransparent blus
källa

Detta är en mycket intressant och uppfriskande idé om chiffong-på-chiffong. På toppen bär du en vit chiffongblus med halvklädda ärmar. Bär en vit och svart chiffongduk runt halsen som ett slips. På golvet ska du ha en svart minikjol med krage och svarta klackar. Alla chiffongbitar passar perfekt. Detta är en vacker outfit som överraskande nog inte är svår att ta av.

Bär den med en svart midiklänning och stövlar i mellankalvläder

svart midiklänning läderstövlar chiffong halsduk
källa

Denna outfit visar hur en chiffongduk nästan kan ändra stilen på en typisk outfit. Till exempel är en typisk snygg outfit som du antagligen skulle ha på dig en långärmad svart midiklänning med bruna läderstövlar i mitten av kalven. Det skulle ha varit en snygg, snygg outfit som är lite ointressant. Om du lägger till en röd chiffonsjal i mixen kan du uppnå ett mycket feminint och iögonfallande utseende.

Draperad chiffonscarf över en svart midiklänning med slip

draperad chiffong halsduk över svart slip klänning
källa

När du bär en sexig klänning som den här svarta midiklänningen. Du kan lägga en svart chiffongduk över axeln och klänningen väldigt slumpmässigt och avslappnat för att ge djupet till kläderna.

Blå chiffongduk med en ljusgul tweedjacka

blå chiffong scarf gul tweed jacka outfit
källa

Denna outfit använder färgerna blå och gul för att skapa ett färgglatt och unikt utseende. Bär en stor blå chiffonsjal med en ovanlig ljusgul tweedjacka på toppen. Använd svarta klänningbyxor och kungsblå balettlägenheter för skinkorna.

Blå halsduk med av axelvit topp

blå chiffongduk från axelns vita topp
källa

Denna outfitidé borde helt enkelt visa dig att en chiffongduk passar underbart med en vit topp utan axeln. För dig som har vackra krageben men inte vill visa för mycket hud är det en vacker och funktionell idé att bära en chiffonsjal. I botten kan du antingen bära skinny jeans med vita sneakers för en avslappnad street look, eller så kan du bära en svart läder kjol och fotled klackar för en sexig och elegant utseende.

Använd den med en vit linne och jeans

Boho Chiffon Scarf White Tank Top Jeans
källa

För ett enkelt och avslappnat utseende kan du bära en blå halsduk med vit linne, pojkvänjeans och vita sneakers.

Bär den med vita överdimensionerade tröjor och leggings i läder


källa

För att bära chiffonscarfen vardagligt på hösten kan du helt enkelt kombinera den med en vit överdimensionerad tröja och svart läderjacka. För skorna kan du bära svarta ballerinor eller svarta tofflor.

Använd den med en jeansjacka och svart kjol

Jeansjacka med blommig chiffongduk
källa

En chiffongduk passar också bra med en jeansjacka. För botten kan du bära en svart knälång kjol och vita sneakers.

Hoppas att du gillar listan över chiffong scarf outfit idéer jag har sammanställt. Låt oss testa dem och se hur mycket stil en enkel chiffongduk kan lägga till dina kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*