Hur man förser barnkammare med Ikea

Hur man förser barnkammare med Ikea

Väntar du på ett litet mirakel? Då undrar du förmodligen över många saker: vilket namn du ska välja, vilka saker du ska köpa i förväg och hur man dekorerar en dagis för den nya familjemedlemmen. IKEA kommer att rädda dig! Det finns ingen plats där du kan få nya och enkla möbler till ett rimligt pris och glöm inte – dessa bitar är lätta att hacka! Jag har förberett några idéer för att använda IKEA-föremål till en dagis. Låt oss titta efter lite inspiration.

Barnsängar

IKEA erbjuder ett stort utbud av coola barnsängar: Gulliver, Stuva, Sundvik, Hensvik, Sniglar, Gonatt och deras alternativ med och utan förvaringsutrymme. Alla är fantastiska för ett modernt utrymme, men du kan fortfarande hacka dem om de inte passar ditt utrymme. Lägg till olika färger – måla bara hela eller delar av spjälsängen i de färger som matchar ditt barns rum. Du kan också lägga till olika detaljer som: B. en ram över barnsängen eller till och med dekorera den med tyg och andra detaljer.

Byt bord

Ett skötbord är ett måste för alla dagis, och du kan enkelt skapa en om du har några IKEA-delar till hands. Ta tag i IKEA Kallax, Expedit, Rast eller Hemnes och skapa ett coolt skötbord som passar ditt rum perfekt. Det finns gott om handledning på nätet som blir kreativa och skapar något du gillar – måla, måla om, färgblockera, täcka med trä och plywood eller på annat sätt. Det som är bra med dessa föremål är att de erbjuder mycket lagringsutrymme – lådor eller öppna förvaringsutrymmen, och du kommer att behöva dem mycket. Du kan också ändra utseendet, ta bort lådor för att skapa öppna hyllor eller till exempel använda korgar istället för lådor. Ha så kul!

Stolar

Varje förälder behöver stolar eller en soffa för att vara bekväm i barnkammaren, för att läsa, koppla av och bara ha tid med sitt barn. De mest populära alternativen är Poang och Strandmon stolar. Den första är mycket bekväm och det finns ett fotstöd om det behövs. Den andra är en bekväm bouncer som är perfekt för ett barns rum, eftersom gungning hjälper ditt barn att lugna sig och somna. Välj en bit du gillar och hacka den om du behöver tänka på stilen och färgerna i rummet. Njut av!

25 coola sätt att tillhandahålla en plantskola med IKEA - DigsDi
25 coola sätt att tillhandahålla en plantskola med IKEA - DigsDi
25 coola sätt att tillhandahålla en plantskola med IKEA - DigsDi
Pin på Nursery offi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*