Hur man formar öppen tå stövlar

Ibland är det verkligen de små detaljerna i din outfit som kan ta din outfit till en annan nivå. Ett mycket bra exempel är ankelstövlarna med öppen tå. Den öppna tådetaljen i stövlarna gör vanligtvis att din outfit ser mer attraktiv och damlik ut. Som du kanske hade förväntat dig är det inte svårt att utforma dem som alla andra eftersom du kan behandla dem ganska mycket som vanliga fotkängor. För att underlätta ditt arbete har jag sammanställt en lista med superchika outfitidéer för ankelstövlar med öppen tå. Låt oss titta på dem nu.

Vit knäppt skjorta med läderjacka och bruna fotkängor med öppna tår


källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer, låt mig börja med ett snyggt casual casual look. För att forma det här utseendet kan du bära en vit skjorta med knappar och en brun kort läderjacka till toppen. Bär dem med blå skinny jeans och bruna läderstövlar med öppen tå för att komplettera denna eleganta och snygga outfit.

Brun chiffong lång jacka med rutiga byxor och svarta läderstövlar

brun lång chiffongjacka med rutiga byxor och svarta stövletter i läder
källa

Här är en lite mer konstnärlig och unik outfit som du kan bära för jobbet såväl som en street outfit. För toppen kan du bära en svart topp med en brun chiffong lång jacka. Kombinera dem med en svartvitt, rutig avloppsbyxa. Slutligen ha på dig ett par svarta läderklackar med öppna klackar för att slutföra kläderna i stil.

Svart t-shirt med smala jeans och fotkängor i grå mocka med öppna tår

svart t-shirt med smala jeans och grå mockaskor
källa

Om du är i mycket bra form kan en superenkel outfit som denna redan få dig att se väldigt attraktiv ut. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en svart bodycon-t-shirt med ljusblå smala jeans med låg höjning och bind en pojkvänströja runt midjan. Använd grå mocka ankelstövlar för skorna för att ge en feminin touch till det snygga utseendet.

Blushrosa blus med vita jeans och grå fotkängor med öppna tår

rodnande rosa blus med vita jeans och grå ankelstövlar med öppna tår
källa

För en mysig look kan du bära en långärmad rodnande rosa blus med en ljunggrå stickad halsduk för toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och grå mockaskor med öppen tå för att se snygga och tillmötesgående samtidigt.

Svart, figur-kramande västtopp med smala jeans och ankelstövlar med klackar

svart, figur-kramande västtopp med smala jeans och ankelstövlar med klackar
källa

Här är en annan super enkel casual outfit som du kan använda för att visa upp några kurvor. För att forma detta utseende kan du bära en svart bodycon-västtopp och para ihop den med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta snörade ankelstövlar i mocka för att komplettera denna fantastiska helt svarta outfit.

Ankelstövlar med svart, avslappnad väst och läderjackor

Ankelstövlar med svart väst med avslappnad passform och läderjackor
källa

Liksom föregående outfit är denna outfit helt svart, men den här gången är skillnaden helt annorlunda på grund av olika textur och sticklingar. För att forma det här utseendet kan du bära en svart västtopp med en avslappnad passform och para ihop den med skinniga skinnbyxor i svart. Kombinera dem med svarta ankelstövlar i mocka med öppen tå för att göra det här attraktiva utseendet.

Vit chiffong-t-shirt med blå jeans och kamelstövlar

vit chiffong-t-shirt med blå jeans och kamelstövlar
källa

Detta är en enkel och uppfriskande outfit som kan få dig att se extra ungdomlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en lite överdimensionerad vit chiffong-t-shirt och para ihop den med ljusblå skinny jeans med muddar. Använd ett par ankelstövlar med mockaskinn i öppen tå för att ge en lite feminin touch till detta uppfriskande utseende.

Grå ljungrock med rippade pojkvänjeans och öppna tåstövlar i svart läder

gråmelerad kappa med sönderrivna pojkvänjeans och öppna läderkängor i läder
källa

Detta är en mycket bra demonstration av hur man stylar dåligt rippade pojkvänjeans. Ett bra sätt att göra detta är att para ihop jeansen med några snygga bitar för att jämna ut grovheten. Använd till exempel en svart blus och en ljunggrå kappa för toppen. För skorna, bära svarta stövletter i öppna läder för att limma ihop bitarna.

Grå kappa i läder med svarta läderstövlar

grå trenchcoat i läder med svarta stövlar i läder
källa

Om du vill se snyggare ut kan det vanligtvis hjälpa dig att lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit topp med en grå trenchcoat i läder. Kombinera dem med svarta slim fit-jeans och svarta stövletter i läder med öppen tå.

Använd den med en vit chiffongblus med vida ärmar och ljusblå skinny jeans

vit chiffongblus med vida ärmar och ljusblå skinny jeans
källa

För att se uppfriskande, enkelt och damligt ut är en vit och blå färgkombination ett mycket bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit chiffongblus med vid ärm och para ihop den med ljusblå skinny jeans. Bär ankelstövlar med mocka i snörning för att ge extra stil till utseendet.

Ankelkängor i läder med miniklänning och bälte i svart och vitt leopardmönster

Ankelkängor i läder med miniklänning och bälte i svartvitt leopardtryck
källa

Här är en lite sofistikerad business casual outfit som är särskilt lämplig för chefer och chefer. För att uppnå det här utseendet kan du bära en leopardmönster och mini-chiffongskiftklänning med leopardmönster och toppa den med en grå lång kofta. Bär svarta stövletter i läder med öppna tår för att ge skorna en stil till det feminina utseendet.

Vit stickad tröja med smala jeans och grå fotkängor med öppna tår


källa

För att forma detta mysiga utseende kan du bära en vit stickad tröja och para ihop den med mörkblå skinny jeans med muddar. Denna outfit skulle ha sett bra ut med vita sneakers. Men för att se bättre ut kan du istället ha på dig ett par grå ankelstövlar med öppen tå.

Grå överdimensionerad en axel tröja med svarta läder ankelstövlar

grå överdimensionerad tröja med ena axeln och svarta läderstövlar
källa

Det här är en så kreativt designad outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en off-shoulder grå stickad tröja med svarta skinny jeans och svarta öppen tå läder ankel stövlar. Om du tittar noga finns det hål i alla delar. Resultatet är ett mycket snyggt, reserverat, sexigt och lekfullt utseende.

Grå, halvtransparent tröja med svarta mini-skinnshorts och stövlar med öppna tå

grå, halvtransparent tröja med svarta mini-lädershorts och stövlar med öppen tå
källa

Här är en outfit som ser återhållsam sexig och unik ut. För att forma denna outfit kan du bära en grå halvtröja över en svart bralette. Kombinera dem med svarta mini-lädershorts och grå snörstövlar med en öppen tå.

Här är några riktigt fina outfitidéer för ankelstövlar med öppen tå som jag just delade med dig. Som du ser ser dessa stövlar fortfarande väldigt snygg ut som vanliga stövlar, men de har också den subtila feminina känslan som kan göra din outfit mer attraktiv. Försök bara med dessa kläder så får du mycket roligt att forma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*