Hur man blandar metaller i interiören

Hur man blandar metaller i interiören

I vår moderna värld finns det bokstavligen inget utrymme utan metaller i inredningen, och jag pratar inte bara om badrum eller kök, resten av rummen har också metalliska accenter. Att dekorera med metall är nu en populär idé. Mässings-, koppar- och nickelytor kan ses överallt. Det är ganska svårt att hålla utrymmet nere till en enda metall, och att ändra alla metalldetaljer är lite för dyrt. Att blanda metaller i ett rum strider mot reglerna för snygg inredning, men du kan rocka dem på ett elegant sätt så att alla metaller ser bra ut. Hur blandar jag olika metaller i ett rum för att hålla det snyggt? Här är några tips och idéer.

Välj en dominerande metall

Välj den metall du vill dominera här när du planerar din inredning och färger. Det kan vara koppar för en trendig känsla eller mässing för en glamorös touch, eventuellt rostfritt stål för ett rent, modernt utseende. Den här metallen kommer att vara huvudmetallen här, och du bör rocka de flesta metalldetaljerna på den, de kommer att accentuera och stödja utseendet. Andra detaljer kan inkludera andra typer och nyanser av metall, men de flesta av dem stannar kvar i den dominerande metallen och försöker att inte blanda många av dem – 2 eller 3 räcker.

Matcha mål

För att olika metaller ska se bra ut tillsammans, behöver du samma finish för att förena utseendet. Du kan välja en polerad yta för en blank touch eller helt enkelt en satinfinish som blandar ljusarmaturen med resten av inredningen istället för att sticka ut. Den typ av finish du väljer ska matcha den stil du har valt och den effekt du vill uppnå: polerade ytor fungerar bra för ett trendigt och djärvt utseende och för en modern och modern känsla i Satin-finishen fungerar bäst i mitten av århundradet . Det finns också en oljeavslutning som ger rummet en antik touch, och det är perfekt för vintage och sofistikerade interiörer.

Markera uttalandet

Du kan välja en kontaktpunkt i rummet och på något sätt få den att sticka ut. Det kan bara vara ett stort stycke, till exempel en stor enhet eller en stor spegel i en metallram, eller så kan du markera den här biten med olika dekorativa element och andra metaller för att sticka ut.

8 tips för att blanda metaller hemma dec
Mixed Metals How To - Guide to Mixing Metals in Your Ho
Blanda metaller i heminredning |  Lisa Scheff Desig
Är det okej att blanda metaller i ett rum?  av Kimberly Duran |  Ek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*