Hur man belyser utomhusutrymmet

Hur man belyser utomhusutrymmet

Friluftssäsongen är i full gång och vi tillbringar mer och mer tid ute för att ta en drink, äta, läsa, chatta med vänner och grilla. Valet av inredning, möbler och andra saker är mycket viktigt för att göra din vistelse där mycket bekvämare och välkomnande. Att tända dina rum är en av poängen, särskilt om du gillar att spendera tid utomhus på natten. Låt oss komma med några idéer om hur du tänder din uteplats eller uteplats.

Titta på ditt utrymme

Titta vad du behöver för att tända – en grillplats, utekök, pool, sovrum utomhus eller vardagsrum eller till och med ett badrum. Belysningen för alla dessa rum, deras intensitet och funktionalitet kommer att vara helt annorlunda. Tänk också på om du behöver belysa stigar och trappsteg eller fönster. Titta till exempel på det tillgängliga utrymmet och hur du kan använda väggar.

Sträva efter mångsidighet

Ta en titt på marknaden och välj ett mångsidigt belysningssystem med lysdioder, sensorer, program, mekanismer och enkel installation. Omgivande ljus är också bra för utomhusbruk. Titta på dom.

Utomhus köksbelysning

Om vi ​​tar utekök är LED-lampor i taket ovanför köket eller i väggarna det mest populära alternativet. Om taket är tillverkat av träpaneler kan du bara hänga några lampor som du gillar – välj samma lampor i hela köket, de ska matcha din yttre dekor.

Utomhuspoolbelysning

Om du behöver göra att poolen sticker ut är en av de enklaste idéerna att använda solrepanelbelysning längs hela kanten av poolen – det är ganska billigt och enkelt att installera. Inomhusbelysta pooler är bara fantastiska! Att simma i dem medan det är mörkt är hisnande! Du kan också installera lysdioder runt poolen om det finns tillräckligt med ljus. Ett modernt och roligt sätt att belysa poolen är med flytande lampor – de gör din pool magisk och du kan simma med dem.

Belysa yttre trappsteg

Om du har trädgårdssteg eller trädgårdssteg, tänd dem för att vägleda vägen och inte falla när du kommer hem sent. Välj solbelysning på trappan eller inomhusbelysning mellan trapporna för ett djärvt, modernt utseende. Om dina trappor är bredvid väggen kan du montera belysningssatsen på väggen för att spara utrymme.

Utomhus lounge lampor

Fairy-lampor är den enklaste idén för en sittgrupp eftersom de kan fästas i nästan alla rum och var som helst. Det är också en billig lösning. Vill du ha något annat? Skapa en öppen spis eller eldstad och lägg till ljus eller ljuslyktor för vacker omgivande belysning. Om du har högt gräs eller buskar kan du gömma lampor i det och bara sätta en golvlampa för komfort.

27 smarta sätt att belysa ett utomhusrum - DigsDi
Månens tecken för att belysa utomhusutrymmen ... utan.
Shepherd's Hook Black 23" Landskapsljus med hög LED - # T8387.
Hur man tänder ditt utomhusutrymme - The Lightbulb Co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*